Ocena:

Seba451: U mnie wszystko Ok działa chodź opinie tu są różne 😁 a co do nie których opinii to może nieraz być tak że trzeba podregulować laser lub kąt . A co do przesyłki to zamówiłem w niedzielę wysłano we wtorek a doszła chyba w czwartek 😜 więc nie jest tak kolorowo jak nieraz są opinie że 18 lub 24h 2021-04-05

Czytaj więcej »
Ocena:

Zbyszek B.: Kupiłem kolejny sprzęt z tego sklepu i jak zawsze obsługa zmówienia na 5+. Co do zakupionego sprzętu jestem bardzo zadowolony. Do tej pory pracowałem droższym modelem (Metabo SXE 425 Turbo) życzliwy kolega mi udostępniał i za bardzo nie widzę różnicy podczas pracy (chodzi mi o jakość i szybkość wykonywania prac). Tak więc jak ktoś potrzebuje dobrego sprzętu i nie chce przepłacać to niech kupi Metabo SXE 3125 bo warto. 2021-03-03

Czytaj więcej »
425 PLN
Ocena:

Paweł: Piła używana w trudnych warunkach na budowach, bardzo dobrze sobie radzi. Używana głównie do ciesielki i stolarki budowlanej. Przydatne podświetlanie i prowadzenie lasera. Świetnie daje sobie radę z kantówkami 10x10 cm i szerszymi. Jedyna rzecz do poprawy to docisk z gwintem automatycznym. Ale to drobiazg rzadko używany. Gorąco Polecam 2021-02-08

Czytaj więcej »
Ocena:

Kacentty: Fajna latarka czołowa, chyba najlepszy stosunek cena/jakość. 2020-11-18

Czytaj więcej »
78 PLN
Ocena:

Andrzej: W serwisie brak niektórych części. Model kilkuletni i jest problem z częściami mimo chęci pomocy pracowników. 2020-11-03

Czytaj więcej »
Ocena:

Tomasz Motyl: warta swojej ceny w porownaniu ze innymi znanymi markami typu bosh czy dewalt zdecydowanie wygrywa w tej cenie 2020-10-26

Czytaj więcej »
Ocena:

Marcin: To już moja druga taka sama wkrętarka. Mała, lekka, ale ma odpowiednią moc - używam jej przy produkcji i składaniu korpusów meblowych. Pracowałem nią także przy pracy na dachu do wkręcania wkrętów do blachodachówki - bez problemu daje sobie radę. Tą kupiłem bez walizki, gdyż pierwsza jest razem z walizką. Po lekkim przerobieniu do jednej walizki wchodzą dwie wkrętarki, akumulatory, dwie ładowarki i osprzęt potrzebny do pracy. 2020-09-29

Czytaj więcej »
Ocena:

Rafal: Ta bruzdownica to pomyłka najgorsze urządzenie jakie może być nie można nic ciąć bo co chwilę się zatrzymuje i długo trzeba czekać żeby się rozpędziła dla porównania dziełem bruzdownica Makita ten sam materiał Metabo zatrzymała się 4 razy a Makita ani razu przez to zatrzymywanie człowiek się denerwuje i pracę idą 4 razy dłużej nie polecam 2020-08-02

Czytaj więcej »
Ocena:

Jaco: Nikt nie pozna roznicy jak z łatwością wierci się w żelbetonie w blokach czy skuwanie płytek,jak nie zakupi tej młotowiertarki. Olbrzymia moc.mocny udar,dlugi przewod i nizawodność marki metabo,to luksus pracy. Polecam 2020-05-23

Czytaj więcej »
930 PLN
Ocena:

Krzysiek: Niezły stosunek ceny względem jakości. Pomimo słabszego wykończenia oraz braku antypoślizgowej rękojeści, dobrze leży w rękach. Wagowo czuć co się trzyma w dłoni i po dłuższym użytkowaniu waga robi swoje. Na plus wyłącznik, który wyłącza urządzenie przy każdym gwałtownym szarpnięciu lub nagłej zmianie położenia szlifierki. W każdym razie polecam, ponieważ wiedziałem co biorę mając do czynienia z innymi sprzętami Metabo. Można brać w ciemno, bo w tej cenie nic... 2020-04-08

Czytaj więcej »
475 PLN
Ocena:

klient: A ja mam mieszane uczucia. U znajomego bawiłem się tą ukośnicą i był delikatny problem z kątami. Kupiłem swoją i również mam problem z kątami. Dodatkowo mam problem z tylną blokadą położenia piły. 1. aby piła cięła dokładnie pod kątem 45 st, muszę ją ustawić na 1 st (mierzyłem bardzo dokładnie paroma kątomierzami). Kiedy ustawię w pozycji 0, czyli tak jak "zaskakuje" blat - piła nie tnie pod kątem prostym niestety. 2. blokada tylna - zaciśnięta do końca,... 2020-03-28

Czytaj więcej »
898,90 PLN
Ocena:

laub: Mam ja już 2 lata, używam w domu, coś czasami trzeba poprzycinać . Działa idealnie, trzyma katy, laser i oświetlenie działają. Ci co narzekaja to czemu jej nie oddali na gwarancji ?? może w ogóle jej nie mają 2020-03-01

Czytaj więcej »
522 PLN
Ocena:

anonim: Jeśli chodzi o cene i jakość to dobry wybór. Polecam mam ją już jakiś czas i sprawdza się przy proflach aluminiowych czy w płycie meblowej 2020-02-12

Czytaj więcej »
266,50 PLN
Ocena:

Damian: Jestem bardzo zadowolony z tego setu od Metabo. Doceniam powszechność zastosowania (ciąłem nią i aluminium i stalowe rury) i bezpieczeństwo. Można regulować głębokość cięcia. Moim zdaniem niczego tej przecinarce nie brakuje, polecam. 2020-01-03

Czytaj więcej »
Ocena:

Tymon48: Genialny sprzęt. Pracuje na nim 5 dni w tygodniu od ponad 2 miesięcy i jeszcze żadnych problemów nie napotkałem. Zresztą jak widać to nie tylko moja opinia, o Metabo jest głośno nawet poza internetem. 2019-12-20

Czytaj więcej »
Strona 1 z 7