Darmowa dostawa od 49,99 zł

Dostawa w 24h

Dotacje

Odroczone płatności

4,9/5 na Opineo

Koszyk

Koszyk jest pusty

Opinions Banner

Opinie o narzędziach i elektronarzędziach

Trudny wybór? Sprawdź opinie naszych Klientów i znajdź produkt, idealny dla Ciebie.

Marki
Kategorie

Ostatnio dodane opinie

Opinia niezweryfikowana Ta opinia nie została zweryfikowana co do tego, czy pochodzi od klienta Narzedzia.pl, który używał danego produktu lub go nabył.

Zaebista

Ocena:
5,0

Julian 28-10-2023
863,99 zł
Opinia niezweryfikowana Ta opinia nie została zweryfikowana co do tego, czy pochodzi od klienta Narzedzia.pl, który używał danego produktu lub go nabył.

Kolega przejechał 6t zwyżką urwała się tylko górna klapka i gra dalej

Ocena:
5,0

Marcin 12-10-2023
1083,99 zł
Opinia potwierdzona zakupem Ta opinia jest wiarygodna, ponieważ została dodana przez klienta Narzedzia.pl. Pochodzi bezpośrednio z ankiety wysyłanej e-mailem do osób, które zakupiły produkt w naszym sklepie.

Jakosc super, zaskakujaco szybka dostawa. Polecam produkt oraz sklep??

Ocena:
5,0

Ihor 23-09-2023
1128,00 zł
Opinia niezweryfikowana Ta opinia nie została zweryfikowana co do tego, czy pochodzi od klienta Narzedzia.pl, który używał danego produktu lub go nabył.

Od lutego do sierpnia trzeci raz pojechała na serwis gwarancyjny. Nie polecam.

Ocena:
3,0

Pk 14-09-2023
Produkt niedostępny
Opinia niezweryfikowana Ta opinia nie została zweryfikowana co do tego, czy pochodzi od klienta Narzedzia.pl, który używał danego produktu lub go nabył.

Te narzędzia wystarczą na nawet 5 lat albo i więcej . Dzie technologi xpt narzędzia są odporne na pył wilgoć iają silniki bezszczotkowe

Ocena:
5,0

Julian 31-08-2023
Produkt niedostępny
Opinia niezweryfikowana Ta opinia nie została zweryfikowana co do tego, czy pochodzi od klienta Narzedzia.pl, który używał danego produktu lub go nabył.

Super kręci.

Ocena:
5,0

Paweł 24-08-2023
Produkt niedostępny
Opinia niezweryfikowana Ta opinia nie została zweryfikowana co do tego, czy pochodzi od klienta Narzedzia.pl, który używał danego produktu lub go nabył.

Odkurzacz ma słabe zsanie TRAGEDIA!!!!

Ocena:
3,0

Gregor 23-08-2023
399,99 zł
Opinia niezweryfikowana Ta opinia nie została zweryfikowana co do tego, czy pochodzi od klienta Narzedzia.pl, który używał danego produktu lub go nabył.

Bardzo ale to BARDZO odradzam zakup tego produktu. Poza tym, że został on spakowany z należytą starannością i przysłany do mnie w tempie ekspresowym, to dalej była jedynie droga przez mękę. Ktoś prze Więcej de mną starał się złożyć wózek i rurki były obsadzone odwrotnie a pozostałe części do siebie nie pasowały. Coś co się powinno składać z zamkniętymi oczami, składałam cztery godziny, ponieważ musiałam doszlifować plastikowe elementy, by pasowały do aluminiowych rurek. Poza tym, złączka przy końcówce do podlewania, która powinna hamować przepływ wody zwyczajnie przecieka do tego stopnia, że połowa wody lała się na rośliny a druga na mnie. Mniej

Ocena:
1,0

Kinga 17-08-2023
Produkt niedostępny
Opinia niezweryfikowana Ta opinia nie została zweryfikowana co do tego, czy pochodzi od klienta Narzedzia.pl, który używał danego produktu lub go nabył.

Radzą sobie z krzewami o cienkich odrostach, bateria już dość szybko się wyczerpuje, urządzenie grzeje się przy dłuższej pracy. Jestem ciekawy z jaką mocą dokręcać te wsYstkie śrubki i czy ostrza same Więcej się ostrzą, czasami gdy jest za duża gałąź urządzanie się zacina i trzeba nim poruszać lub delikatnie czymś uderzyć w ostrza aby się odblokowało.. Podsumowując spełnia swoje zadanie, ale nie zda egzaminu przy długiej pracy z opornymi krzewami Mniej

Ocena:
3,0

Michał 16-08-2023
347,00 zł
Opinia potwierdzona zakupem Ta opinia jest wiarygodna, ponieważ została dodana przez klienta Narzedzia.pl. Pochodzi bezpośrednio z ankiety wysyłanej e-mailem do osób, które zakupiły produkt w naszym sklepie.

Właściwie to za komentarz wystarczyłby sam opis tej "wariatki" i to, że jest sygnowana niebieskim boschkiem (noblesse oblige). Mała, ale z wystarczającą mocą, solidnie wykonana, do (wąskiego) swojego Więcej zakresu prac i w tej cenie wręcz idealna! Używać tylko dobrych frezów (UWAGA! 6mm), mocno trzymać, bo wysokie, nieregulowane obroty i ... miłej zabawy! Mniej

Ocena:
5,0

Yarqo 03-08-2023
348,00 zł

Opinie w kategoriach