
Siekiera 620g, obuch 410g, trzonek włókno, 14" Verto 05G100
Siekiera uniwersalna VERTO (nr ref. 05G100) o masie 620 g i długości całkowitej 365 mm. Przeznaczona głównie do prac ogrodowych i leśnych. Obuch o masie 410 g został pokryty powłoką PTFE, zapewniającą ochronę przed korozją. Twarde ostrze o dużej odporności na tępienie. Trzonek wykonany z włókna szklanego, materiału niezwykle odpornego na zmianę temperatur, wilgoć i uszkodzenia mechaniczne, co zwiększa wytrzymałość siekiery. Ergonomiczna rękojeść, pokryta antypoślizgowym materiałem zapewnia wygodę i bezpieczeństwo podczas pracy. Nowe, jeszcze bardziej wytrzymałe połaczenie pomiędzy obuchem a trzonkiem. Siekiera posiada zawieszkę z tworzywa sztucznego, która ułatwia przechowywanie narzędzia.
Dane techniczne:
- Masa całkowita 620 g
- Masa obucha 410 g
- Trzonek z włókna szklanego i tpr
- Obuch pokryty teflonem
- Długość całkowita 365 mm
- Zawieszka z tworzywa
Opinie Klientów - Siekiera 620g, obuch 410g, trzonek włókno, 14" Verto 05G100

Gwarancja
Gwarancja obejmuje wady fizyczne urządzenia, tj. materiałowe lub montażowe.
Artykuły
-
Toporek na wyjazdy survivalowe - na co zwrócić uwagę przy zakupie?
Wyprawy survivalowe cieszą się ogromną popularnością od wielu lat. Miłośnicy tego rodzaju przygód muszą jednak zaopatrzyć się w odpowiedni sprzęt. W ekwipunku wielbiciela survivalu nie może zabraknąć toporka. Jak jednak wybrać najlepszy model,... Czytaj cały artykuł
-
Niezbędne narzędzia Verto do pracy w ogrodzie
Pięknie zadbany ogród to taki dodatkowy salon, w którym możemy spędzać czas, gdy pogoda nam na to pozwala. Kojarzy nam się z odpoczynkiem, śpiewem ptaków i mnóstwem kwitnących, różnokolorowych kwiatów. Jednak, aby faktycznie tak było, trzeba... Czytaj cały artykuł
-
Jaką siekierę wybrać? Przegląd rodzajów siekier
Zastanawiasz się, jaką siekierę kupić? Jaka siekiera do rąbania? Jaka siekiera do ścinania drewna? Jaka siekiera ciesielska? A jaka siekiera na biwak? Zapoznaj się z naszym artykułem o rodzajach siekier i o tym, jaką wybrać w jakich okolicznościach. Czytaj cały artykuł