Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Zgadzam sie, pracuje zawodowo koszac boboczy drog oraz rowy ze skarpami od czerwca do sierpnia po 12 godzin lacznie z sobotami uzywamy tylko wykaszarek Husqvarna...
Husqvarna 142 (2,6KM) za 999zł z allegro z roczną gwarancją, czy Stihl ms 211 (2,3KM) za 1200zł, ew. Husqvarna 435 (2,2KM)też 1150??? Piła ma posłużyć jako niezawody sprzęt do przygotowania drewna na opał (max 10 mp/rok) oraz do prac przydomowych, których zawsze trochę jest.
Kup , owszem, ale w sklepie w pobliżu miejsca zamieszkania. Tak naprawdę okazji to nie ma, a jeżeli z narzędziem będzie coś nie tak to co korespondencyjnie będziesz naprawiał?? Przecież cenę w sklepie ze sprzedawca możesz negocjować!!!! Możesz dostać jakiegoś gratisa -olej, łańcuch itp musisz negocjować i do tego Ciebie namawiam. Slawek
Witam! Nie chcę sie tutaj wymądrzać ale te wszystkie piły na Allegro model 142 są to piły po odnowieniu nie wiem w jakiej formie ale na pewni nie sa 100% nowe
no a czy nie jest tak ze gwarancja danego producenta zobowiazuje detalistów do przyjmowania sprzetu jesli tylko papiery sie zgadzają/są ważne, bez względu na zakup w innym rejonie PL?? też sie właśnie zastanawiam na tą HSQ 142 za 850zł z alledrogo, cena wydaje sie byc okazyjna, no ale zastanawia mnie właśnie to odnowienie o którym wspomniano tutaj.. to jest pewne ze sa refurbished?? A może cena wynika z importu z USA/innego kraju i braku gwarancji?
Co to za bzdury o odnawianiu pilarek? 3 tygodnie temu zakupilem wlasnie husqvarne 142 na allegro za 850zl + dodatki gratis, w serwisie jaks sprawdzali mi sprzet, ustawiali obrotry powiedzieli ze jest to w 100% nowy oryginal husqvarny wiec nie mam pojecia skad pomysl z odnawianiem pił? a piła sprawuje sie elegancko do pracy przy domu i w lesie na wlasny uzytek, polecam wszystkim niezdecydowanym
Tak ? a gdzie są ? patrząc na różnicę cenową to czy nie lepiej kupić w sklepie z 2 letnią gwarancją 435 za 999 PLN. Zaczynam się irytować - mam Partnera 351 od 12 lat - tnę tym drzewa i opał - pracuje intensywnie - oczywiście nie powiem, abym wpadał w zachwyt ale chodzi znakomicie i czasami się coś lekko popsuje a części są ogólne dostępne - partner taki można kupić za 500 pln - JEDNAK TERAZ PRZYSZŁA PORA NZ ZAKUP NOWEJ !!!
witam kupiłem od kolegi na Allegro z Białegostoku 142-jkę, absolutna nówka żadnych śladów używania, piła po 5 pociągnięciach odpaliła, tnie jak marzenie, wypaliłem pół zbiornika pociąłem 2m2 pni, które zalegały w drewutni. Mała poręczna ale tnie wszystko co popadnie, moc 2,6KM to wystarczająca do ścinania każdego drewna do kominka.
Witam Polecam Husq 142 2.6 KM mnie juz sluzy 3 lata bezawaryjnie sprawdza sie zarowno przy cieciu drzewa na opal jak i pracach przydomowych cialem nia deba 60 cm i dala rade tylko trzeba miec ostry lancuch. Jezeli dbasz o sprzet to bedzie Ci na pewno dlugo sluzyl ;) nie polecam husq 435 poniewaz tam jest odwieczny problem z plastikami ktore sie topia no i jezeli chodzi o jakosc czesci to tez niestety spadla. Do 142 masz 1 rok gwarancji sprzedajacego nie husqvarny poniewaz pila ta jest sprowadzana z ameryki ale nie masz sie czego obawiac nie zepsuje Ci sie ;) pozdrawiam napisz co ostatecznie wybrales;) w razie jakichs pytan pisz 5490181 ;)
Witam , dlaczego tego modelu nie można znaleźć na stronie husqvarna?
Też zakupiłem ta piłę od goscia z Białegostoku i też sie bałem przed kupnem, czy aby nie podrobka. Ale okazało sie że wszystko w pożadku piła oryginalna, nowa i sprawuje sie świetnie jestem bardzo zadowolony. dawniej mialem stihla 026 ale po 15 latach padł a koszt naprawy byl rowny tej nowej dlatego zdecydowałem sie na nia mimo że słabsza jednak wystarcza w zupełności, a pracuje nią po 8 godz. w sadzie i bywa że tnie calkiem grube konary przy karczowaniu drzew 30 letnich. Z tego co dowiedzialem sie w servisie w Polsce od 2 lat jej nie ma w sprzedaży bo to starszy model i nie spełniała juz wymogów ekologicznych UE.. Poza unią nadal w sprzedaży. Pozdrawiam
Sprzedaz modelu 142 w Polsce zostala zakonczona w 2009 z powodu wprowadzenia przez UE normy emisji spalin dla pilarek o pojemnosci do 40cm3. Teraz pilarki musza miec katalizator, przyklad galeziowka stihl 170D. Pily ktore sa sprzedawane w internecie pochodza z rynku amerykanskiego lub za wschodniej granicy. Ja osobiscie polecam ta druga opcje ze wzgledu na dostepnosc czesci zamiennych. Amerykaniec rozni sie od wersji europejskiej.
Witam,Ostatnio byłem u dealera firmy "Husqvarna" w Mrągowie.Chciałem kupić husqvarne 142,która kosztuje w internecie 850zł i ma 2,6 KM--trochę tanio??? Dealer nie polecił jej kupować,ponieważ ta pilarka za 850zł jest po odnowieniu.Natomiast nowa kosztuje 1290zł.
Witam niedawno wróciłem ze stanów i tam zakupiłem Husqvarne 142 za 189 usd ,tak że niema co się dziwić ,że ludzie sprzedają za 800 czy 900 zł.
A co miał ci powiedzieć dealer - że tyle zarabia na sprzedaży? Ja też kupiłem na Allegro piłę Husqvarnę 142. Byłem w serwisie i też bardzo się jej przyglądali, czy nie podróbka. Wszystko oryginał na 100%. Polecam tą piłę.
m ,
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.