Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Witam Od jakiegoś czasu rozpocząłem sprzedaż narzędzi oraz akcesorii do domu i ogrodu Na sklepie https://narzedzia.pl/ możecie znaleźć spory wybór...
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
PKS Brzeg – usługi mechaniczne to pewność, że Twój samochód zostanie naprawiony przez fachowców. Ich zaangażowanie i profesjonalizm są na najwyższym...
Husqvarna 142 (2,6KM) za 999zł z allegro z roczną gwarancją, czy Stihl ms 211 (2,3KM) za 1200zł, ew. Husqvarna 435 (2,2KM)też 1150??? Piła ma posłużyć jako niezawody sprzęt do przygotowania drewna na opał (max 10 mp/rok) oraz do prac przydomowych, których zawsze trochę jest.
Kup , owszem, ale w sklepie w pobliżu miejsca zamieszkania. Tak naprawdę okazji to nie ma, a jeżeli z narzędziem będzie coś nie tak to co korespondencyjnie będziesz naprawiał?? Przecież cenę w sklepie ze sprzedawca możesz negocjować!!!! Możesz dostać jakiegoś gratisa -olej, łańcuch itp musisz negocjować i do tego Ciebie namawiam. Slawek
Witam! Nie chcę sie tutaj wymądrzać ale te wszystkie piły na Allegro model 142 są to piły po odnowieniu nie wiem w jakiej formie ale na pewni nie sa 100% nowe
no a czy nie jest tak ze gwarancja danego producenta zobowiazuje detalistów do przyjmowania sprzetu jesli tylko papiery sie zgadzają/są ważne, bez względu na zakup w innym rejonie PL?? też sie właśnie zastanawiam na tą HSQ 142 za 850zł z alledrogo, cena wydaje sie byc okazyjna, no ale zastanawia mnie właśnie to odnowienie o którym wspomniano tutaj.. to jest pewne ze sa refurbished?? A może cena wynika z importu z USA/innego kraju i braku gwarancji?
Co to za bzdury o odnawianiu pilarek? 3 tygodnie temu zakupilem wlasnie husqvarne 142 na allegro za 850zl + dodatki gratis, w serwisie jaks sprawdzali mi sprzet, ustawiali obrotry powiedzieli ze jest to w 100% nowy oryginal husqvarny wiec nie mam pojecia skad pomysl z odnawianiem pił? a piła sprawuje sie elegancko do pracy przy domu i w lesie na wlasny uzytek, polecam wszystkim niezdecydowanym
Tak ? a gdzie są ? patrząc na różnicę cenową to czy nie lepiej kupić w sklepie z 2 letnią gwarancją 435 za 999 PLN. Zaczynam się irytować - mam Partnera 351 od 12 lat - tnę tym drzewa i opał - pracuje intensywnie - oczywiście nie powiem, abym wpadał w zachwyt ale chodzi znakomicie i czasami się coś lekko popsuje a części są ogólne dostępne - partner taki można kupić za 500 pln - JEDNAK TERAZ PRZYSZŁA PORA NZ ZAKUP NOWEJ !!!
witam kupiłem od kolegi na Allegro z Białegostoku 142-jkę, absolutna nówka żadnych śladów używania, piła po 5 pociągnięciach odpaliła, tnie jak marzenie, wypaliłem pół zbiornika pociąłem 2m2 pni, które zalegały w drewutni. Mała poręczna ale tnie wszystko co popadnie, moc 2,6KM to wystarczająca do ścinania każdego drewna do kominka.
Witam Polecam Husq 142 2.6 KM mnie juz sluzy 3 lata bezawaryjnie sprawdza sie zarowno przy cieciu drzewa na opal jak i pracach przydomowych cialem nia deba 60 cm i dala rade tylko trzeba miec ostry lancuch. Jezeli dbasz o sprzet to bedzie Ci na pewno dlugo sluzyl ;) nie polecam husq 435 poniewaz tam jest odwieczny problem z plastikami ktore sie topia no i jezeli chodzi o jakosc czesci to tez niestety spadla. Do 142 masz 1 rok gwarancji sprzedajacego nie husqvarny poniewaz pila ta jest sprowadzana z ameryki ale nie masz sie czego obawiac nie zepsuje Ci sie ;) pozdrawiam napisz co ostatecznie wybrales;) w razie jakichs pytan pisz 5490181 ;)
Witam , dlaczego tego modelu nie można znaleźć na stronie husqvarna?
Też zakupiłem ta piłę od goscia z Białegostoku i też sie bałem przed kupnem, czy aby nie podrobka. Ale okazało sie że wszystko w pożadku piła oryginalna, nowa i sprawuje sie świetnie jestem bardzo zadowolony. dawniej mialem stihla 026 ale po 15 latach padł a koszt naprawy byl rowny tej nowej dlatego zdecydowałem sie na nia mimo że słabsza jednak wystarcza w zupełności, a pracuje nią po 8 godz. w sadzie i bywa że tnie calkiem grube konary przy karczowaniu drzew 30 letnich. Z tego co dowiedzialem sie w servisie w Polsce od 2 lat jej nie ma w sprzedaży bo to starszy model i nie spełniała juz wymogów ekologicznych UE.. Poza unią nadal w sprzedaży. Pozdrawiam
Sprzedaz modelu 142 w Polsce zostala zakonczona w 2009 z powodu wprowadzenia przez UE normy emisji spalin dla pilarek o pojemnosci do 40cm3. Teraz pilarki musza miec katalizator, przyklad galeziowka stihl 170D. Pily ktore sa sprzedawane w internecie pochodza z rynku amerykanskiego lub za wschodniej granicy. Ja osobiscie polecam ta druga opcje ze wzgledu na dostepnosc czesci zamiennych. Amerykaniec rozni sie od wersji europejskiej.
Witam,Ostatnio byłem u dealera firmy "Husqvarna" w Mrągowie.Chciałem kupić husqvarne 142,która kosztuje w internecie 850zł i ma 2,6 KM--trochę tanio??? Dealer nie polecił jej kupować,ponieważ ta pilarka za 850zł jest po odnowieniu.Natomiast nowa kosztuje 1290zł.
Witam niedawno wróciłem ze stanów i tam zakupiłem Husqvarne 142 za 189 usd ,tak że niema co się dziwić ,że ludzie sprzedają za 800 czy 900 zł.
A co miał ci powiedzieć dealer - że tyle zarabia na sprzedaży? Ja też kupiłem na Allegro piłę Husqvarnę 142. Byłem w serwisie i też bardzo się jej przyglądali, czy nie podróbka. Wszystko oryginał na 100%. Polecam tą piłę.
m ,
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.