Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Zgadzam sie, pracuje zawodowo koszac boboczy drog oraz rowy ze skarpami od czerwca do sierpnia po 12 godzin lacznie z sobotami uzywamy tylko wykaszarek Husqvarna...
Mam wiertarke akum.Mac Allister ale padły skumulatory. Nie moge dokupić bo wypuścili na rynek nowsze wersje wkrętarek i nowe ulumulatory nie pasują.Starych...
Kochani czy ktos moze wie, czy kosiarki LOOKS TOOLS maja serwis w Polsce i jezeli tak to gdzie ? Ich strona internetowa jest tylko po niemiecku i nijak nie mozna sie dowiedziec; sprzedaja swoje narzedzia w OBI, a w OBI nikt nic nie wie; bede wdzieczna za info, pozdrawiam Elzbieta
Sprawdź tutaj: http://www.einhell.pl/ LUXa serwisuje Einhell właśnie.
Nie wiem Einhell serwisuje, bo elektronarzędzia bo to ich produkcja ale nie mam pojęcia odnoście ogrodowych rzeczy. Poza tym NIE wierze że pani pytała w Obi i nie wiedzieli. Wystarczy podejść do punktu serwisowego(najczęsciej Informacja) i zapytać. Skoro badziewne CMI ma serwis pogwarancyjny To LUX tym bardziej.
moge doac ze w obi kupilam tej samej firmy rebarke do galezi i mam podobny problem. nie sprowadzaja czsci zamiennych ani nie pokieruja gdzie mozna dostac. a pozatym na czesci wymienne zazwyczaj nie ma gwarancji. i tak samo nic nie moge zrobic dalej
Ja też dziś w obi usłyszałem, że mają tylko serwis gwarancyjny ale pogwarancyjnego nie. Paragonu nie mam bo przeszło mało używanej wiertarce parę tygodni za 2 lata i wyrzuciłem go. Ostatni raz kupiłem narzędzie z luxtools skoro nawet obi się od niego odcina a wcześniej próbuje z tego budować markę. Lepiej kupić tańsze na tej samej zasadzie lub naprawdę markowe i zastosować hasło metabo worki dont play. Zawiedziony przez lux tools
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Potwierdzam że sprzęt LUX TOOLS nie posiada obsługi pogwarancyjnej. Kupiłem 3 lata temu myjkę ciśnieniową przypadkowo sam zniszczyłem jedną z dysz. Chciałem dowiedzieć się w OBI czy można kupić nową lub zamienną innego producenta. Nic nie wiedzą i nie potrafią pomóc. Częściami nie handlują a z producentem nie mają kontaktu. w grę wchodzi jedynie naprawa gwarancyjna czyli wymiana na nowe całe urządzenie lub zwrot gotówki w przypadku braku tego urządzenia w magazynach.
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI ma cie gdzieś Korek od pojemnika oleju smarowania łańcucha przekręcił sie gwint i cieknie olej. Cała piła do wyrzucenia
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.