Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Z tego co sie orientuje to w Polsce za 1200 zl mozna sobie kupic 2 pary Adidasow he he he,a ty sie chwalisz swoim lotem z Topexu ha ha ha ale mnie ubawiles
Wszyscy widzą kto tu jest zabawny;) ja kupuje dobre narzędzia bo jestem pewnien ich jakości i niezawodności, wiem ze będe je uzywał długimi latami. A Ty kupuj sobie Hilti dla szpanu;] pogardzając tymi co troche mniej zarabiają...
Ja nikim nie gardze,tylko denerwuje mnie,probujsz mi wmowic,ze Topex jest lepszy od Hilti! Gdybys uzywal tych narzedzi ,uzywal ich codziennie ni dzieki nim zarabial na chlem,nigdy nie kupilbys jakiegos Topexa,no chyba,ze z racji finansow ,kupilbys to na poczatku!pozniej gdyby twoja firma dobrze prosperowala,zmienilbys tego Topexa na cos lepszego!Ja widze tu jak ludzie maja problemy z jakoscia prac ,przyjezdza gosciu z wiertarka od Ryobi i chce zakladac np 200 plyt gipsowych hahaha!Ja im tlumacze,ludzie patrzcie jakich narzedzi oni uzywaja,profesjonaliste poznac wlasnie po jakosci narzedzi,ja to juz wiem i kazdy dobry fachman przyzna mi racje!
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Chlopcze,gdyby ci pszyszlo zburzyc z 2 scian z cegly czy skuc tysiace plytek z podlogi twoim Topexem to pewnie bys to robil ze 4 lata zuzywaja z 50 takich mlotow jak ma Topex!Ty chwalisz ta firme ,a ja poczytalem sobie dane np Wkretarka akumulatorowa hahahaha zalosne,bateria laduje sie 1 godzine,i pisza,ze to wystarczy ,zeby korzystac z 1 baterii dopoki ta druga sie naladuje!Uwierz mi kolego,ze nie zarobilbys na chleb tutaj w USA takim szajsem!Dodam ci tylko,ze moj Ridgid laduje sie od 10-15 minut (bateria) i moge dzieki temu zarobic wiecej kasy!Ach te polskie myslenie,wydac mniej i mniej zarobic to zasada poslkiego budowlanca!
I jak juz pisalem wyzej,kiedys dalem swoim chlopaoam pare mlotow Hilti i ze 2 mlotyu od Bosha,ci od Bosha musieli czekac ,bo tak im sie te badziewia grzaly,a tymczasem Hilti byly tylko lekko cieple! Makita??Kiedys sprobowalem 1 egzemplarz i chlopak przyniosl mi mlot z powrotem,caly w oleju,po prostu wyciekl,a sprzet sie przegrzal! Takze nie mow ,ze Hilti jest przeceniona firma,bo uwierz mi,ze zrobilem tysiace prac,przetestowalem dziesiatki narzedzi i wiem juz jak aFirma jest dobra do danej czynnosci!
Czy ty jestes normalny??Maki ta ma 30% rynku,taka samo jak ja jestem ksiedzem hahaha,po za tym juz ci pisalem kilka razy,ze Hilti ma dobre narzedzia tylko do prac przy betonie,jak wiercenia ciecia czy kucia!Do iinych prac uzywam tylko Ridgid,nie jestem majsterkowiczem,a posiadaczem sredniej firmy i eksploatuje bardzo mocno te narzedzia i sa wciaz w swietnej kondycji!Sam pisales ,ze kupiles sobie Topex jakby nie wiadomo co to mialo byc!Zdrowy???
Nawet z Ridgidem się błąkasz;)) po pierwsze jak masz taka ładowarke to musisz miec też sporo kasy na nowe akumulatory;] bo te nie wytrzmają tego długo... Po drugie niemal każdy akumulator litowo-jonowy przy 1-h ładowarkach jest pełny w 80% już po 30 minutach, więc nie bredź. Po trzecie Ridgid oferuje standardowo ładowarki 45minutowe, co oferuje też niemal każda marka. Po czwarte ładowarki Ridgid/AEG mają czasy ładowania określone od rodzaju baterii, np: Li-on 3Ah jest prawie pełna w 45min, a Ni-Cd 1,5ah w 20 minut. Więc skończ takie teksty, bo każdy fachowiec wie że im krótszy czas ładowania, tym krótszy czas żywotności baterii....
Czytam i sie dziwię1 Myslę ,że Dario wypisuje negatywne opinie o Antku i Franku z Polski tylko dlatego zeby zdenerwować JK , lub uderzyla mu do łepetyny wielkoamerykańska wyższość nad innymi narodami .Dario na polskich budowach znajdziesz więcej dobrych narzedzi niż myślisz, wlaśnie ten pogardzany przez Ciebie ziomek Antek, franek używa narzędzi o których kantrybolek może pomarzyć! Ale to nie jest powodem do dumy tylko to co się tymi narzędziami robi. Jednak ciagle masz rację ,ze w Polsce jest w wielu dziedzinach drozyzna i to kraj do eksploracji, zarabiania przez obce koncerny pieniążków.... pozdrawiam
Haha Dario jesteś największym komikiem tutaj.. Bo ty na budowie używasz Hilti to jest spec:D, chyba od gry w bierki! Nic dziwnego że trzeba się wstydzić polaków na zachodzie, Człowiek potrzymał troche drogie narzędzie w rękach i od razu pozjadał wszystkie rozumy, baa co więce dostał takie pychy w sobie , że każdy kto pracuje na na tańszych narzędziach jest biedakiem i amatorem.... Żenada jednym słowem.........
Zbłaźniłeś się do reszty;) remontujesz domy w USA i używasz młotów Hilti do betonu ;D dobre sobie, bo 95% budownictwa w Stanach to drewno i stal! Masz rację Polska to biedny kraj, to dlatego uciekłeś do USA? Bo nie potrafiłeś dobrze zarabić w Polsce? Nic dziwnego, po tych wywodach nikt by cię u nas nie zatrudnił....
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.