Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Tak tak, remontujesz a nie budujesz;)) sam mieszasz się w zeznaniach. Dowidzenia;)
I kto to mówi?;))
To jest forum do dyskusji a nie do kłótni. Odrobinę kultury panowie bo nie wszyscy chcą czytać wasze idiotyzmy.
Witam kolegów. Wróćmy do głównego tematu Forum i podzielmy się naszymi uwagami na temat narzędzi RYOBI. Ta marka jest wciąż mało popularna w Polsce. Chciałbym dowiedzieć się jak klasyfikujecie te narzędzia w kategoriach profesjonalne i do użytku domowego. Pracowałem różnymi, a tymi jeszcze nie i nie wiem czy warto w nie inwestować. Proszę o merytoryczne wypowiedzi.
Jeszcze małe OT. Tak na marginesie -Hilti stawało kiedyś do konkursu na dostawę elektronarzędzi do jednego z największych Polskich koncernów górniczych i przegrało z kretesem z marką KRESS. Nie przegrało tylko cenami ale były prowadzone badania porównawcze i okazało się droższe Hilti wytrzymuje tyle samo albo i czasem mniej jak KRESS. Podobna sytuacja była była ponoć w Rosji w przypadku dostarczania maszyn dla Gaspromu. Hilti to dobre profesjonalne narzedzia ale ich cena marketingowo jest wywalona w kosmos i wcale nie odzwierciedla ich jakiejś super jakości. Do tego dochodzi potwornie drogi serwis -zastanówcie się dlaczego Hilti nie sprzedaje się w sklepach ? Przedstawiciele są specjalnie szkoleni aby wciskać kit odbiorcy -w sklepie by to nie przeszło ! Co do Ryobi to mogę tylko tyle powiedzieć że z dziesięć lat temu kupiłem szwagrowi w Austrii wiertarkę chyba 600 w (nawet nie pamiętam symbolu bo obudowa się już zniszczyła) i pracuje ona dosyć intensywnie do dzisiaj a szwagier mówi że lepszej nigdy nie miał :)
Witam wszystkich . "a szwagier mówi że lepszej nigdy nie miał" mam pytanko a ile szwagier wiertarek uzywal wczesniej? Bo to dosc istotne przy oocenie narzedzi. Co do ryobi to ceny maja dosc atrakcyjne niestety nie uzywalem ich wiec nie wiem czy sa warte kupna choc pewnie do domu powinny wystarczyc. pozdro
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.