Ryobi

Do ostatniej strony »
G
jjs 2010-06-05 18:43

Re: Ryobi

Wielce Szanowny Gościu DARIO 70 profesjonalisto. To jest Forum o marce RYOBI. Jeżeli pracowałeś tymi narzędziami, to napisz jak zachowują się w stosunku do innych w tej samej grupie i za podobną cenę. To Forum jest dla profesjonalistów i amatorów. Dla Ciebie liczą się tylko trzy renomowane marki, a inne to badziewie. To Forum nie dla Ciebie, więc zejdź z niego i daj malutkim podyskutować.

G
Dario70 2010-06-05 18:54

Wlasnie jest to Forum o marce Ryobi,wiec sie wypowiadam i pomagam innym niezdecydowanym,i informuje ,ze Ryobi to szjas i badziew. Nie raz mialem okazje widziec amatorow jak mecza sie z tym badziewiem probujac prztykrecic pare plyt cementowych do podloza z plyt drewnianych i mialem niezla polewe.Moim sprzetem zrobilbym to 3 razy szybciej,nie mowie juz jak im sie te wiertary nagrzewaly ahahaa.Jest to forum o Ryobi ,wiec kazdy sie moze tu wypowiedziec i ja to jak najbardziej robie!Jak masz jakies zale to skocz do kosciola sie wyspowiadac !Moze ci ulzy

G
jjs 2010-06-05 19:05

Bardzo dziękuję. Dowiedziałem się, że wiertary nie nadają się do przykręcania płyt cementowych do podłoża drewnianego. Wkrętarki jednak są najlepsze dla amatorów do przykręcania śrubki raz na tydzień. Może masz jeszcze inne spostrzeżenia. Przypominam, że powinna być ta sama grupa sprzętu w podobnej cenie.

G
Dario70 2010-06-05 19:41

Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.

G
Dario 70 2010-06-05 19:42

sorka mialo byc tzw :Store Credit

G
jjs 2010-06-05 20:02

Wiem doskonale jak jest w Stanach. Prawo do dodawania towaru zostało ustanowione dla uczciwych obywateli, a nie dla kombinatorów, którzy wizerunek Polaków tak szargają. Ty też na pewno się dziwisz, że nadal obowiązują dla nas wizy. Wstyd mi za takich rodaków.

G
jjs 2010-06-05 20:05

Sorka miało być oddawania lub zwracania.

G
Dario70 2010-06-05 20:51

znalazl sie buczciwy obywatel swiata hahahaha,rzuc kamieniem,jesli nigdy nie zakombinowales,kto ma leb na karku ten wie jak akiorke trzepac,a ty sie nie martw,taki sklep jak home Depot nie zbiednieje, a wlasciwie to dany producent,bo towar odylany jest do producenta! W Polsce mnigdy taki przywilej nie wejdzie w zycie,wszyscy by kombinowali,a sklepy padaly by jeden po drugim

G
Sasza 2010-06-05 23:14

Nie no hahahaha,ale mam tu ubaw! Szwagier dostal badziew od Rybi ic hwali sobie hahaha,jakbys mu dal wiertarke Dewalt ,albo Ridgid to szwagier pewnie by zwariowal z radosci hahahahah i dostalby swira! Jak mozna ten szajs podziwiac??Ludzie:Ryobi czy B&D to badziew dla amatorow,dobre do przykrecenia srubki raz na tydzien,ale nie dla profesjonalisty!

Wiesz mistrzu ciętej riposty-tak się jakoś głupio składa że szwagier ma od lat firmę zajmującą się dociepleniami -narzędzi ma tyle że Ty chyba takiej ilości nigdy na oczy nie widziałeś, a elektronarzędzia DeWalta i jego pierwowzór czyli Elu używał jak jeszcze bujałeś się na koniku bujanym .
Gdybyś potrafił czytać ze zrozumieniem to zapewne stwierdziłbyś że niczego nie podziwiam a jedynie przytaczam fakt z mojego otoczenia z którym się zetknąłem.
Proponuję więcej skromności -wyjdzie Ci to na dobre kolego !

G
Dario70 2010-06-06 02:22

G
Sasza 2010-06-06 09:14

Co do ilosci narzedzi to bym sie z toba niezgodzil,moglbym smialo otworzyc sklep,po za tym nie bede z toba dyskutowal o narzedziach ,o ktorych wiesz tyle co sie dowiesz z forum! Twj szwagier mial kiedys Dewolta, ateraz sie zachwyca Ryobi???buahahahahaha,nie rozsmieszaj mnie prosze! Czy widziales nawet na oczy Dewalt 24 Volt z mlotem udarowym???czy widziales Ridgid z auto shift???Czy pracowales kiedykolwiek z takimi narzedziami??? Kup sobie 20 Ryobi i powodzenia

Dewolta nigdy nie miał !
Natomiast ma do dzisiaj sporo narzędzi marki DeWalt !
Po za tym dochodzę do wniosku że z czytaniem u Ciebie nie jest zbyt dobrze !
Nigdzie nie porównywałem DeWalta (nie Dwewolta) z Ryobi-napisałem jedynie że mój szwagier ma taką wiertkę i bardzo ją chwali bo dziesięć lat tyra na budowach i daje radę.
Wiesz...od dobrych kilkunastu lat siedzę w biznesie narzędziowym i zapewniam Cię że widziałem takie maszyny o których nawet nie słyszałeś wiec nie napinaj się tutaj tym twoim "Dewoltem" bo już zaczynasz być śmieszny !
Nie wiem nawet czy śmiać się czy płakać !!!

G
Slawek1 2010-06-06 09:33

Dario 1
Twoja pierwsza sugestia ,ze w Polsce jest drogo jest sluszna, ze Ryobi ma przeciatne narzedzi- to pewnie fakt, ale dalsze wypowiedzi świadcza tylko o Twojej pustocie Chcesz podkreślić tylko to ,ze sie poslugujesz dobrymi narzedziami, bo Ciebie na nie stać, że masz dobra prace- bo miałeś fart, bo mieszkasz w USA i to już jest Twoja największa mądrość. Pamiętaj Królom trąby krótko grają . Tutaj ludzie nie są ani leniwi, ani nie sa oszustami, natomiast pracuja i maja więcej życzliwosci i altruizmu i pokory wobec życia i innych ludzi. niż tam za wielka wodą.!Ty to pewnie z nosa byś wydłubał i zjadł..... więcej luzu i życzliwosci Szanowny Panie
No to Pa i do kolegi z USA: jeszcze raz .... a u Was murzynów biją....

G
JK. 2010-06-06 17:50

A ja mam dla pana dario jeszcze niespodziankę, narzekał na Ryobi a tu prosze: http://www.youtube.com/watch?v=kiDE2fBQh-0
Auto shift? ;o niemozliwe:P aa no tak zapomniałem dodać że Ryobi i Ridgid to jednak TTI.

G
Dario70 2010-06-06 18:17

G
Slawek1 2010-06-06 19:14

1 ... 9 10 11 ... 24

Producenci :