Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Wielce Szanowny Gościu DARIO 70 profesjonalisto. To jest Forum o marce RYOBI. Jeżeli pracowałeś tymi narzędziami, to napisz jak zachowują się w stosunku do innych w tej samej grupie i za podobną cenę. To Forum jest dla profesjonalistów i amatorów. Dla Ciebie liczą się tylko trzy renomowane marki, a inne to badziewie. To Forum nie dla Ciebie, więc zejdź z niego i daj malutkim podyskutować.
Wlasnie jest to Forum o marce Ryobi,wiec sie wypowiadam i pomagam innym niezdecydowanym,i informuje ,ze Ryobi to szjas i badziew. Nie raz mialem okazje widziec amatorow jak mecza sie z tym badziewiem probujac prztykrecic pare plyt cementowych do podloza z plyt drewnianych i mialem niezla polewe.Moim sprzetem zrobilbym to 3 razy szybciej,nie mowie juz jak im sie te wiertary nagrzewaly ahahaa.Jest to forum o Ryobi ,wiec kazdy sie moze tu wypowiedziec i ja to jak najbardziej robie!Jak masz jakies zale to skocz do kosciola sie wyspowiadac !Moze ci ulzy
Bardzo dziękuję. Dowiedziałem się, że wiertary nie nadają się do przykręcania płyt cementowych do podłoża drewnianego. Wkrętarki jednak są najlepsze dla amatorów do przykręcania śrubki raz na tydzień. Może masz jeszcze inne spostrzeżenia. Przypominam, że powinna być ta sama grupa sprzętu w podobnej cenie.
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
sorka mialo byc tzw :Store Credit
Wiem doskonale jak jest w Stanach. Prawo do dodawania towaru zostało ustanowione dla uczciwych obywateli, a nie dla kombinatorów, którzy wizerunek Polaków tak szargają. Ty też na pewno się dziwisz, że nadal obowiązują dla nas wizy. Wstyd mi za takich rodaków.
Sorka miało być oddawania lub zwracania.
znalazl sie buczciwy obywatel swiata hahahaha,rzuc kamieniem,jesli nigdy nie zakombinowales,kto ma leb na karku ten wie jak akiorke trzepac,a ty sie nie martw,taki sklep jak home Depot nie zbiednieje, a wlasciwie to dany producent,bo towar odylany jest do producenta! W Polsce mnigdy taki przywilej nie wejdzie w zycie,wszyscy by kombinowali,a sklepy padaly by jeden po drugim
Nie no hahahaha,ale mam tu ubaw! Szwagier dostal badziew od Rybi ic hwali sobie hahaha,jakbys mu dal wiertarke Dewalt ,albo Ridgid to szwagier pewnie by zwariowal z radosci hahahahah i dostalby swira! Jak mozna ten szajs podziwiac??Ludzie:Ryobi czy B&D to badziew dla amatorow,dobre do przykrecenia srubki raz na tydzien,ale nie dla profesjonalisty!
Co do ilosci narzedzi to bym sie z toba niezgodzil,moglbym smialo otworzyc sklep,po za tym nie bede z toba dyskutowal o narzedziach ,o ktorych wiesz tyle co sie dowiesz z forum! Twj szwagier mial kiedys Dewolta, ateraz sie zachwyca Ryobi???buahahahahaha,nie rozsmieszaj mnie prosze! Czy widziales nawet na oczy Dewalt 24 Volt z mlotem udarowym???czy widziales Ridgid z auto shift???Czy pracowales kiedykolwiek z takimi narzedziami??? Kup sobie 20 Ryobi i powodzenia
Dario 1 Twoja pierwsza sugestia ,ze w Polsce jest drogo jest sluszna, ze Ryobi ma przeciatne narzedzi- to pewnie fakt, ale dalsze wypowiedzi świadcza tylko o Twojej pustocie Chcesz podkreślić tylko to ,ze sie poslugujesz dobrymi narzedziami, bo Ciebie na nie stać, że masz dobra prace- bo miałeś fart, bo mieszkasz w USA i to już jest Twoja największa mądrość. Pamiętaj Królom trąby krótko grają . Tutaj ludzie nie są ani leniwi, ani nie sa oszustami, natomiast pracuja i maja więcej życzliwosci i altruizmu i pokory wobec życia i innych ludzi. niż tam za wielka wodą.!Ty to pewnie z nosa byś wydłubał i zjadł..... więcej luzu i życzliwosci Szanowny Panie No to Pa i do kolegi z USA: jeszcze raz .... a u Was murzynów biją....
A ja mam dla pana dario jeszcze niespodziankę, narzekał na Ryobi a tu prosze: http://www.youtube.com/watch?v=kiDE2fBQh-0 Auto shift? ;o niemozliwe:P aa no tak zapomniałem dodać że Ryobi i Ridgid to jednak TTI.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.