Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Liczba znalezionych tematów: 2602
Jesli ktoś chcialby wiedziec coś na temat narzędzi Ridgid zapraszam do dyskusji. U mnie można również zakupić te narzędzia.
szukam młota udarowego Kinzo model 40P1650. potrzebuje namiary na strone z ofertą tejże firmy oraz możliwością ew. zakupu.. z góry dziex za pomoc
czy to dobry sprzet? i czy to dobra cena? warto kupic? i czy to nie podroba?
Witam kolegów mam nadzieje że burzy nie rozpętam.:) Chce sobie sprawić mały prezent najpierw myślałem wiertakro - wkrętarce i wiertarce udarowej ale jakoś mi przeszło, po co kupić żeby leżało. Wymyśliłem sobie że do prac domowych w...
czy ktoś zna może dane oleju hilti? jaka lepkość i gęstość? wiem że można zastosować olej z rodziny mobil almo ale są cztery rodzaje
Witam, Interesuje mnie kupno frezarki. Cena do 300 - 350 pln. Po ogolnym przegladzie zostaly dwie, tzn.: - Bosch POF 1100 lub 1200 W. ; - Einhell 1200 W. Uzytkowanie raczej malo intensywne (majsterkowanie w drewnie). Prosze o porade,...
dostalem w ramach gwiazdki wkretarke einhela. 18V 2 aku. niestety nie wiem jak przechowywac akumulatory? bebe uzywac narzedzia sporadycznie. czy akumulator powinien byc naladowany czy rozladowany podczas przechowywania? wiem ze nie wolno doladowywac...
Czy znasz specjalistyczną stronę na której mógłbym zgłosić oferte współpracy w zakresie wykonywania wytoczek z blachy Robię wytłoczki na własnych jak i powierzonych narzędziach Prasy do 250 t Serie po kilka tysięcy. 510259351
Witam wszystkich serdecznie. Dostałem dziś w prezencie wiertarkę udarową makita hp2032 Mam pytanie odnośnie tego urządzenia. Gdy działa przez ścianki wywietrzników widać światło niebieskie. Taki krótki piorun długości około...
Witam. Chciałbym zasięgnąć informację ekspertów Posiadam prostownik 3 fazowy 60V prądu stałego który by nadawał się na spawarkę. Niestety nie ma w nim żadnej regulacji prądu. I tu jest moje pytanie: w jaki sposób można regulować...
Witam Ponownie Chciałbym sie dowiedzieć czy może ktoś się nie orientuje skąd można nabyć walizkę do młotowiertarki wymienionej w temacie ((;. I jeszce jedno pytanie Czy do walizki od młotowiertarki Bosch GBH 2-24 bedzie pasować...
Witam Mam kilka pytań: 1) Czy oferowane na rynku wkrętarki mają wystarczającą moc aby wywiercić dziurę w ścianie z cegły/gazobetonu czy lepiej kupić osobno wiertarkę udarową a osobno wkrętarkę? 2) Czy występują również wkretarki...
Dziś znajomy zaoferował mi piłę spalinowa Husgvarna 390 XP , piła jest przywieziona z Rumuni i niewiem czy ta piła to nie jakaś podróbka , czy tam jest jakaś produkcja tych pił ?czy to poprostu jakas podrobka , piła tańsza troszkę niż u nas...
chce kupic pilarke, ale mam wielki dylemat czy to ma byc stihl czy husqvarna.posze o podanie modeli jakie was niezawiedly bo mialem pile ryobi i szkoda gadac pozdrawiam.
Dużo na forum o wierceniu. zwłaszcza w betonie.A po co wiercimy? Profesjonaliści zapewne z wielu powodów. Jednak w codziennych pracach domowych i remontach pewnie w 99 % po to, aby w otworze umieścić kołek i coś zamocować. I właśnie czy macie...
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.