Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
5 lat temu kupiłem kose spalinowa od głównego ówczas przedstawiciela 3 m-c temu pekło koło nawojowe linki .Dzwoniac po serwisach dowiedziałem sie ze ta firma około 2 lat temu wyprowadziła sie z Polski,dostanie czesci to jest totalna porażka.A Jedynym teraz udajacym przedstawicielem jest podobno AGROMA W-WA.Sprzet chodził niezawodnie przez całe sezony a teraz z powodu kawałka plastyku moge go wyrzucic na złom.
witam interesuje mnie pistolet do silikonu akumulatorowy tej firmy czy ktoś mi może pomóc??? gvgm@onet.eu
odnośnie ryobi kolego Ci nie pomogę, ale dewalt oferuje takie urządzenie DC542K - pistolet uszczelniający 12 V do torebek 600 ml i pojemników 310 ml, na tuby i kiełbaski. pozdro
Witam Jeśli chodzi o pistolety do silikonu aku, to takowe oferuje też firma Kress. Są to modele Press jet 132 KAP z aku NiMh 2,0Ah, i 133 KAP NiMh 3,0Ah. Oba modele dostępne są u przedstawiciela Kressa, w firmie Lange Łukaszuk.
witam. tak kress oferuje, ale tylko na kiełbaski(mas), a w dewalt-cie masz to i tuby. przede wszystkim dewalt ma wieksza siłe nacisku. pozdro
co ja tu czytam :-D ryobi - dobra firma? niby w czym? moze latarki robi dobre :-D firma ta w stanach robi kariere dzieki cenie i prezentacjach w home depot(najwieksza siec sklepow budowlanych w usa) n aduzych telewizorach plazmowych tuz przy wejsciu na hale ogolnie jak widze tutaj(NY) kogos ze sprzetem ryobi/black and decker/skill to tylko na zal mnie zbiera(najlepsze sprzety hilti i bosha mozna tu kupic za 3dni pracy) co do sytuacji w polsce - nie podniecalbym sie, choc przewidywany pulap cenowy powinien dac ciekawa alternatywe dla firm krzakow typu kenzo blaucraft i shitcraft a post to jeden wielki przekret-reklama, ale to tak swoja droga...
mam chęć kupić poziomice laserową z przyssawką czy ktoś ma i może cos powiedzieć na jej temat ?????????
Poszukaj na allegro. Jest jakaś firma gdzieś w Szymbarku.
szymon napisał mam chęć kupić poziomice laserową z przyssawką tylko kup taką która sama się wypoziomuje i ustawi, jeśli trafisz na bubel jakich nie mało na rynku to się zakatujesz
Witam. Czy ktoś wie gdzie można naprawić obkaszarkę Ryobi? Najlepiej gdzieś w Warszawie. Poproszę o adres jakiegoś dobrego serwisu. Dzięki.
ta firma to same cymbaly dlatego ze nie da sie z nimi porozumiec chcialem wieksza ilosc sprrzetu kupic u nich ale nie da sie do gadac z gosciem jezeli ktos chce tam kupic jakis sprzet niech sie uzbroi w cierpliwosc i nerwy a moze mu sie uda dogadac z nimi pozdro
allo robiles tym sprzetem np wkretarki maja dobre a pozatym to nie jeste firam jak metabo czy festol te firmy to sie nazywaja profesionalne
daj spokoj, pomijajac wycie wkretarki porownywalne z udarowka sds to te wkretarki nawet nie maja takich rzeczyistych obrotow jakie podane sa na obudowie zdecydowanie na nie, tak samo jak SKIL sprzedawany w USA w zestawach z.... samochodzikami na radio.... ta sama klasa sprzetu
witam majsterkowiczow jezeli moge polecic ryobi to tylko elektronazredzia lacznie z tymi zasilanymi bateriami,nie polecalbym sprzetu ogrodniczego z silnikami spalinowymi gdyz sa krotkotrwale. od 3 lat handluje Ryobi jak rowniez zajmuje sie naprawa. pozdrowki i nim zaczniecie pracowac nie zapomnijcie naladowac baterii
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.