Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
czy prowadzi Pan serwis elektronarzędzi Ryobi , jak tak to proszę o namiary pozdrawiam
ja też żywo zainteresowany ewentualnym serwisem ryobi, wrcam z Kanady gdzie dostałem komplet narzędzi na akumulatory. tutaj inny woltaż ale można kupić transformator żeby ładowarka pracowała - przynajmniej mam taką nadzieję. nadzieja sluszna czy nie? potrafi ktoś mi poradzić?
MAM KILKA BĘBNÓW DO PILARKI RYOBI 4545PCN I BEZ PROBLEMU JE ZAKUPIŁEM.
MAM KILKA BĘBNÓW DO PIŁY RYOBI 4545PCN DO ODSPRZEDANIA ORAZ PILARĘ 4545PCN
Szukam paska do pilarki poprzecznej RYOBI model Ra2500, mam zastępcze ale nie zdają egzaminu.Proszę o pomoc Pozdrawiam
Kolego Best daj jakiś namiar na siebie potrzebuje bęben do 4545 mój nr tel 781781820
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Witam. Współpracujemy z firmą RYOBI od 6 lat i jak to bywa w chandlu każda marka wypuszcza na rynek, sporadycznie jakiś bublowaty model (NIEUNIKNIONE) . Narzędzia ryobi są naprawde dobrej jakości. Koledze z USA chciałem uświadomić że to tylko na rynek usa wysyłane są najniższe modle.(kto sprzedaje coś dobrego bankrutowi!!!) Firma z Szymbarku. POZDRAWIAM
PS. W USA nowego Mercedesa ML można kupić za 100 000ZŁ W polsce za 320 000ZŁ. niemiecki a meksykański?
POWER CAŁY ASORTYMENT RYOBI NARZĘDZIA POEKSPOZYCYJNE I NOWE
Witam czy orientuje się ktoś czy można kupić samą ładowarkę do akumulatorów Ryobi 18V oraz ewentualnie ile to może kosztować.
Panie Przemku czy ja nazwalem kogos cymbalem? nie wiece prosze sie odczepic i se handlowac dalej tym sprzetem a po 2 niech mi pan nie mowi jaki to sprzet poniewaz naprawiam elektronarzedzia roznych firm i wiem jakie sa RYOBI :) pozatym nie jestem handlowcem pozdrawiam
Nie ma co się spierać o to, czy są to narzędzia profesjonalne, czy nie. Pewnym jest to, że mają bardzo dobrą relację - cena/jakość i dla tego są godne polecenia. Sam eksploatuję dwie wiertarko wkrętarki akumulatorowe (obie nabyłem używane - pochodziły z prywatnego importu) i jestem z nich zadowolony. Nie mam zastrzeżeń ani do wyważenia, ani ergonomii, ani parametrów użytkowych. Narzędzia pakowane są w funkcjonalne, solidne walizki (nie wiem czy wszystkie).
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.