Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Liczba znalezionych tematów: 2602
witam wszystkich na forum mam kłopot, zacząłem się bawić w kostruktora spawarek czytałem już co nie co na ten temat i trochę praktyki też nabrałem, mój problem polega na tym ,czy drut-linka można zastosować na uzwojenia niemam zabardzo kogo...
Mam wiertarkę performance power nt700p i problem jest w tym, że trzy metalowe części, które ściskają wiertło poprzesuwały się. Czy ktoś się spotkał z takim czymś i jak to ewenualnie naprawić? Dzięki z góry i pozdrawiam Seweryn
Zamierzam kupić nowe centrum obróbcze MCFV1680 z firmy Czeskiej TAJMAC - ZPS, a.s. Prosze o opinie osób, które miały styczność z tą maszyną. Jak ta maszyna sprawuje się w produkcji? Jaka jest jej awaryjność? Jak działa serwis fabryczny?
Witam poszukuje schematu do spawarki OZAS Opole PSP250. Niestety nigdziej nie moge znalezc. Porsze o pomoc.
Witam wszystkich,czy ktos posiada takie odkurzacze,jak sobie radza z tak cieżkimi pylami jak:gips lub beton,czy worki papierowe sa wytrzymale. Gównie chodzi mi o modele:Protool vcp 260 lub Festool ctl 22 Chcialbym do jednego z tych dwóch podlaczyc...
jest pewien problem ze znalezieniem schematu do wiertarki Boscha ebh20...bo nigdzie w internecie nie ma takiego modelu nawet!!!!a to na pewno jest taki model!!!prosze o pomoc:) sharkinator@orange.pl
Witam.Czy ktoś używał niwelatora laserowego marki Stanley RL100.Czy jest wart uwagi czy lepiej kupić coś innego do 1500 zł
Witam, Potrzebuję niedrogą wiertarkę do typowo domowych zastosowań. Moją uwagę zwróciła wiertarka udarowa Einhell BM-G 1100 set Gobal. Czy jest ona godna uwagi czy też może lepiej kupić jakaś inną? Zależy mi na tym, aby cena nie...
Witam. Poszukuję dobrej wiertarki do wiercenia w drewnie i metalu. Zarówno do dosyć precyzyjnych prac jak i do wykonywania otworów o dużych średnicach. Myślę że potrzebna w takich przypadkach jest duża moc i wysoka prędkość obrotowa. Za to...
witam, chciałbym kupić wiertarkę do mieszania gotowych mas (stiuki weneckie akrylowe, wapienne, marmorina), czy 750 wat Skil 6785 da radę czy lepiej dwa biegi(mniejsza prędkość obrotowa, większy moment obrotowy) np. zielony Bosch PSB 700-2 RE?...
Witam, Chcialem prosic o pomoc w wyborze przy zakupie. Planuje nabyc jakis stosunkowo lekki i tani mlotek nadajacy sie do amatorskiego dziurawienia zelbetu, ale taki, ktory te pare lat pociagnie. Zastanawiam sie tu nad zielonym Boschem PBH 180RE (510W)...
Witam zastanawiam sie który model wybrać czy zielonego Boscha o mocy 1000W (plus system mikrofiltracji) dokładnie model PSB 1000RCA czy lepiej słabszego Boscha moc 600W ale za to z seri niebieskiej. Wiertarkę będe używał w nowym mieszkaniu do...
I jeszcze jedno czy koniecznie trzeba korzystać w tych odkurzaczach z worków papierowych bo kiedyś używałem kilka odkurzaczy boscha i hilti bez worków(ale miały one wibrator do czyszczenia filtra a sam filtr był chyba bawełniany)
Witam. Jest to mój pierwszy post na tym forum więc prosze o wyrozumiałość. Dostałem w prezencie wkrętarke Bosch GSR 9,6 VES-2, lecz bez ładowarki. Moje pytanie brzmi: czy można gdzieś dostać ładowarke do tej oto wkrętarki, a jeśli nie to od...
Witam, zdecydowałem się na zakup Makita 2450/2450T. Bardziej na 2450T, ale mam obawy, czy możliwość wymiany uchwytu SDS na uchwyt tradycyjny sybkomocujący bardziej nie szkodzi, niż pomaga? To ma być wiertarka do wszystkiego, a więc nie...
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.