Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Liczba znalezionych tematów: 2602
Wiem że BOSCH,FESLOOL lub HITACHI są najlepsze.Mam 200zł i wybrałem TOPEX GRAPHITE za 160zł albo EINHELL E-PST 710W za 170zł.A może jednak BOSCHA PST 500W ZA 210Zł.Jest jeszcze SKIL ale w tej cenie mają małą moc 500W.Mam działkę z domkiem...
witam chce kupic wiert-wkretarke akumulat. ktora bateria jest lepsza ,zywotniejsza NI-CD czy NI-MH ? POTRZEBUJE DO CELOW PROFESJONALNYCH I///////// co oznacza oznaczenie baterii 12V lub 14V czy chodzi tu o jej sile czy dlugosc czasu dzialania baterii?...
Witam! Krótkie pytanko-prośba do fachowców. Uprzejmię proszę o pomoc w wyborze wkrętarki do 200 zł. Sprzęt będzie używany przez dzieciaki (przełom podstawówki i gimnazjum) do skręcania drewnianych budek lęgowych dla ptaszków. Budki będą...
mam problem szlifierka taśmowa nie podaje pyłu do zbiornika lecz wyrzuca bezpośrednio spod wałka na papier, co może być przyczyną , może ktoś miała coś takiego?
witam ;) złożyłem ten wątek specjalnie w celu byśmy mogli pośmiać się i skomentować fuszerki i przykłady partactwa zarówno wśród firm usługowych jak i wytwórców narzędzi ;) jestem pewien że nie jednego "kwiatuszka" tu...
Stihl to syf i tyle w temacie.Mam husqvarne 333R i wymiatam nią na maxa.Nic sie z nia nie dzieje.Tylko leje do baczku i kosze.Szanuje ja i robie przerwy 10 minutowe po godzinie koszenia. Znajomy ma stihla i co chwile lata do serwisu z tym...
Witam szanownych forumowiczów. Po przewertowaniu google już prawie zdecydowałem się na zakup wkrętarki MAKTEC z allegro z 14-dniową gwarancją : http://www.allegro.pl/item333443024_wkretarka_wiertarka_makita_2_aku_waliza_f_vat.html Dowiedziałem...
WITAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH CZĘŚCIAMI HILTI POSIADAM PRAWIE WSZYSTKIE CZĘŚCI HILTI W ATRAKCYJNYCH CENACH PROWADZE SERWIS ELEKTRONARZĘDZI
może pohandlujemy?
Witam. Planuje zakup wiertarki.Co mozecie powiedziec o wiertarkach Metabo SBE1010 i Makita HP2071F.Którą wybrać a moze cos innego.
Czy ktoś testował jednocześnie te dwie sprawne wkretarki? wiem ze Bosch ma 700 rpm a Skil 550 rpm ale czy siła też jest mniejsza ? , według papierów Bosch ma 26 Nm a Skil 9 Nm ale mnie interesuje prawda.. Maktec 12v też jest słabszy według...
Witam mam mlot hitachi kupiony w USA jakies 2 lata temu za cene 1500$ do mlota mam wiertla i wszystko co bylo w zestawie moze jest kto chcialby go kupic oto fotki...
Możecie polecic jakies inne fora internetowe na tematy dotyczace elektronarzedzi dostepnych na rynku europejskim (uzytkowanie, serwis). (krajowe, anglo- i niemiecko-jezyczne)
Tez napisane germany tez sprzedawane na bazarach co to jest?
Witam . Tak jak w temacie co lepsze z warząc na cenę PBH 2000 RE trochę tańsza ale może wybrać najtajniejszą z niebieskich . Co byście polecili jeśli chodzi o wiercenie dziurek czasem u klienta siec LAN i tp. PBH 2000 VS czy GBH 2-18 R ??
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.