Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Liczba znalezionych tematów: 2602
Witam wszystkich. Szukam fachowej porady co do mojego zakupu sprzetu. Dokladnie chodzi mi o 3 narzedzia :Wiertarko wkrętarka udarowa 18V BHP451RFE , Wyrzynarka z ruchem wahadlowym 4350FCT z dioda LED, Młotowiertarka HR2811FT wszystko sprzet makity. Czy...
Witam, chciałbym dorwać jakąś wyrzynarkę do majsterkowania do kwoty podanej w temacie, ważne dla mnie aby dobrze cięła wzdłuż, czyli brzeszczot nie uciekał gdzieś na boki. Co jest godne polecenia? Może Einhell z serii global PSL-G 750W w...
Która waszym zdaniem firma produkuje najbardziej ergonomiczne kątówki. Chodzi mi tutaj o sprzęt przede wszystkim lekki. Czy ktoś pracował Feinem ?
Witam mam zamiar kupic wkretarke za około 200zł piszecie propozycje i wklejajcie linki z wkretarkami ktore sa godne polecenia.
Witam, rozwarzam zakup takiej właśnie kosy http://www.shindaiwa.pl/katalog/?t_grp=kosy&m_id=111 Jest dość nietypowa bo silnik to 4-suw, ale pracujący na mieszance paliwa z olejem (patent shindaiwy). Czy ma ktoś jakieś doświadczenia z tą kosą,...
Czy mógłgy koś mi doradzić czy opłaca się to kupować
witam panowie co sadzicie o w/w firmie.znajomy w hurtowni budowlanej proponuje mi sprzet tej firmy.czy jest porownywalny z dewalt?? bo po ostatnim zakupie hitachi 24pc3 ktora przy wierceniu w betonie i odkuciu paru kawalkow tynku ....sie rozpadla. nie...
witam! ta wkretarka wydaje sie bys sprzetem dla profesjonalistow! moment imponujacy! tylko akumulator mogl by byc troche lepszy, co sadzicie o tym produkcie (jesli chodzi oczywiscie o uzytek wlasny a nie zarobowo) za taka cene to chyba troche pochodzi:/...
witam mam mozliwosc kupienia młota bosha gbh4 dfe z usa za dosc smieszne pieniadze powieccie czy taki sprzet bedzie unas normalnie chodzil na transformatorze napiecia i czy n iebedzie problemu z serwisem prosze o szybka podpowiedz bo musze sie spieszyc z...
witam Szukam opini na temat młota udarowego HITACH H70SA. Jest to chyba mało popularny model tak mi sie zdaje. Jeśli ktoś posiada jakieś informacje na temat tego urządzenia i produktów HITACHI to prosze pisać dziekuje
Witam - poszukuję wiertarki udarowej Hilti model TE 22 - wiem że to staroć ale może może być niesprawna (adres kontaktowy sawedo@wp.pl ;tel 509219650)Diękuję za pomoc.
Czy na rynku jest kątówka segmentu profi spełniająca poniższe parametry: -duża moc (od 2,5 kW w zwyż) -lekka (masa bez tarczy ok. 6kg lub mniej) chodzi mi o to czy ktoś to ważył z was, mam wypasione na maxa milwaukee agvm 26-230 gex i podają,...
witam, poszukuje dobrej tarczy do cieca plyt laminowanych bez wyrwań, konkretnie do piły bosch gks 55, srednica tarczy 160 mm , srednica otworu 20 mm, prosze o pomoc, przy kupnie piły dodatkowo była tarcza Bosch multimateiral, 160x2,4x20 mm z 42...
witam ostatnio porównywałem ceny zestawów narzędziowych i zauważyłem, że klucze w zestawach są droższe niż kupowane pojedynczo. piszę o zesyawach YT-0062, YT-0065, YT-0067, YT-0075. Sprawdziłem dokładnie rodzaje kuczy jakie się znajdują w...
Mam pytanie zamierzam kupić wiertarkę Makita w sklepie są dwa rodzaje uchwytów wiertła dla tego sprzętu,jeden to zwykłe futerko na kluczyk a drugie to samozaciskowy uczwyt wiertarski .Napiszcie które jest lepsze i trwalsze? I czy samozaciskowy nie...
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.