Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Liczba znalezionych tematów: 2602
Co kupić KRESS Młot pneumatyczny 750 PSE czy KRESS Młotowiertarka elektropneumatyczna 800 PSE 800 Wat czy może BOSCH Młot udarowo-obrotowy GBH 2-26 DFR 800W/3J albo może BOSCH Młot. udarowo-obrotowy GBH 2-24 DFR. Młotowiertarki potrzebuję do...
Co można robić dla swojej piły ,,aby długo żyła i dobrze się jej powodziło" chodzi mi o np wymiane świec itp. , ale czy coś jeszcze, może np. regulacje ??
Dziendobry wszytkim. Chcialbym zwrocic sie do was o porade odnośnie pistoletu do klejenia na goraco. Otoz kupuje pistolety z firmy Topex poniewaz te najszybciej wedlug mnie topia klej. Testowalem tez pistolety z innych firm m.in. Boch i wszystkie sie...
Znacie jakąś maszyne do cięcia taśm aluminiowych. Chodzi mi o cos takiego: http://hillob.pl/Articles/view/146/pl_pl/TBC-50H---Ciecie-proste tle ze do aluminium. Z góry dzieki
Witam wszystkich. moje pytanie poszukuje dobrej wkretarki znajomi polecili mi firmę dewalt wybrałem model dc927kl ale zastanawiam się czy jest warta tak wysokiej ceny i czy jej max momęt obrotowy będzie wystarczający do wszelakiego typu wierceń i...
witam. czy ktoś może mi pomóc gdzie można zakupić części zamienne do piły budget 2004L
Co sądzicie o spawarce inwertorowej firmy Dedra-cena niczego sobie, a jakość?
szlifierka jest rewelacyjna i mimo rocznej gwarancji pracuje nią ponad rok i się świetnie spisuje. moim zdaniem nie ma lepszej na rynku elektronarzędzi.
Witam. Mam zamiar kupić strug elektryczny w granicach 200 zł, jak myślicie czy za tą cenę kupi się coś całkiem dobrego. Strugu będę używać w pracach domowych więc nie potrzebuje wielkiej, okropnie mocnej maszyny, ale w miarę dobrego strugu....
witam ! od miesiaca jestem posiadaczem HQ 357 xp i mam od samego poczatku taki broblem, wlasciwie to juz sam nie wiem czy to problem, a manowicie po ok 15-20 min pracy pilarka zaczyna sie zachowywac tak jakby mialo zaraz sie skonczyc paliwo (w...
Ponieważ mój kompresor olejowy Einhella 24L odesłany na gwarancję juz nie wrócił, zwracają w zamian gotówkę. Chce skorzystac z okazji dołożyc i kupic coś bardziej wydajnego. Na oku mam dwa modele BLACK&DECKER 50L ale teoretycznie mniejsza...
Czy ktoś może mi powiedzieć jak podłączyć małą spawarkę która ma wejście takie jak normalny kabel do gniazdka. Proszę o szybką odpowiedź
Witam Potrzebuje spawarki ktora poradzi sobie ze spawaniem stali oraz aluminium, bedzie ona uzywana w firmie produkujacej reklame (kasetony reklamowe, konstrukcje itp)zastanawiem sie nad kupnem automatu ESAB ORIGO MIG C200 3ph bo jest on akurat w...
Używam dalmierza Leica, jednak przy dalszych odległościach wycelowanie "z ręki" w jakiś punkt jest dość uciążliwe, poza tym kropka lasera jest mała i słabo widoczna z dalszych odległości ponoć można kupić jakiś teodolit np Theo 010 i...
Witam wszystkich serdecznie, zastanawiam sie nad wyborem młotowiertarki, tego sprzętu jest jak wiecie od groma i w diametralnie rożnej jakości,więc może teraz konkrety: - potrzebuje takiej zabawki w najbliższym roku do remontu lub dwóch i...
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.