Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam wszystkich. moje pytanie poszukuje dobrej wkretarki znajomi polecili mi firmę dewalt wybrałem model dc927kl ale zastanawiam się czy jest warta tak wysokiej ceny i czy jej max momęt obrotowy będzie wystarczający do wszelakiego typu wierceń i wkręcania większych wkrętów.. rowniesz proszę o zasugerowanie innej gorąco pozdrawiam
z tego co wiem możesz ją przedestować. dewalt ma prezenterów maszyny. wystarczy zadzwonić do nich do biura. pozdrawiam
jakie otwory i w czym, jakiej wielkości wkrety?
Jak najbardziej - dobry i profesjonalny sprzet - jedyny mankament to ceny czesci zamiennych.
witam kolego ja ja po prostu chce uzwyac do wszystkiego co się robi na budowie od wkręcania wkrecania w plyty gipsowe po wiercenia w betonie pod jakies roznego typu kolki, dlatego pomyślałem o tym modelu. tylko jeszcze mysle czy dobra sprawa jest kupienie takiej wkrętarki ze USA pozdrawiam
Witaj W zasadzie nie ma problemu czy jest z usa. Jakosc narzedzia jest taka sama. W betonie lekkim , cegle mozna wiercic bez problemu uzywajac dobrych wiertel, jesli chodzi o plyty g-k to troche za ciezki sprzet . Solidnosc narzedzia bez zarzutu. Jesli masz okazje kupic taniej niz w pl to brac i nie zastanawiac sie . Bedziesz zadowolony . pozdrawiam.
Witaj W zasadzie nie ma problemu czy jest z usa. Jakosc narzedzia jest taka sama. W betonie lekkim , cegle mozna wiercic bez problemu uzywajac dobrych wiertel, jesli chodzi o plyty g-k to troche za ciezki sprzet . Solidnosc narzedzia bez zarzutu. Jesli masz okazje kupic taniej niz w pl to brac i nie zastanawiac sie . Bedziesz zadowolony . pozdrawiam. Witaj.\ I tu się kolego myślisz,na USA idą inne maszyny ,cześci są inne w środku niż w Europie.W związku z tym nie ma późniejszej możliwości naprawy-serwis nie przyjmuje takich maszyn.Zapytaj w Dewalcie jak nie wierzysz. Pozdrawiam
hmm.... no nie powiedzialem ze sa takie same czesci. Jedynie stwierdzilem de walt to de walt , a czy z usa czy europy.... Poza tym, jesli twierdzisz ze sa roznice to powiedz jakie... - bateria ta sama - wrzeciono to samo - wlacznik ten sam Jesli padnie skrzynia to wymiana nieoplacalna , lepiej kupic nowa wiertarke. Wiec w czym problem... jedynie w gwarancji. pozdrawiam .
w akumulaorówkach praktycznie nie ma różnicy, jedynie elektronika różni się troche, dotytyczy to innych przepisów w usa. co do sieciówek to inna bajka, ale nie ma się co rozczulać, bebechy są inne. co do części do maszyn z usa, serwis polski jest w stanie dostarczyć części ale z dłóższym czasem oczekiwania. nie wiem czy ten model nie jest teraz w promocji w polsce z ciekawym asortymentem pozdro
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.