Wkretarka firmy dewalt

G
edzio23 2009-01-02 00:00

Wkretarka firmy dewalt

Witam wszystkich. moje pytanie poszukuje dobrej wkretarki znajomi polecili mi firmę dewalt wybrałem model dc927kl ale zastanawiam się czy jest warta tak wysokiej ceny i czy jej max momęt obrotowy będzie wystarczający do wszelakiego typu wierceń i wkręcania większych wkrętów.. rowniesz proszę o zasugerowanie innej gorąco pozdrawiam

G
Q 2009-01-05 00:00

Re:Wkretarka firmy dewalt

z tego co wiem możesz ją przedestować. dewalt ma prezenterów maszyny. wystarczy zadzwonić do nich do biura.
pozdrawiam

G
Artur Pomorski 2009-01-17 00:00

jakie otwory i w czym, jakiej wielkości wkrety?

G
wojtek 2009-01-17 00:00

Jak najbardziej - dobry i profesjonalny sprzet - jedyny mankament to ceny czesci zamiennych.

G
edzio23 2009-01-18 00:00

witam kolego ja ja po prostu chce uzwyac do wszystkiego co się robi na budowie od wkręcania wkrecania w plyty gipsowe po wiercenia w betonie pod jakies roznego typu kolki, dlatego pomyślałem o tym modelu. tylko jeszcze mysle czy dobra sprawa jest kupienie takiej wkrętarki ze USA pozdrawiam

G
wojtek 2009-01-22 00:00

Witaj
W zasadzie nie ma problemu czy jest z usa. Jakosc narzedzia jest taka sama. W betonie lekkim , cegle mozna wiercic bez problemu uzywajac dobrych wiertel, jesli chodzi o plyty g-k to troche za ciezki sprzet . Solidnosc narzedzia bez zarzutu.
Jesli masz okazje kupic taniej niz w pl to brac i nie zastanawiac sie . Bedziesz zadowolony .
pozdrawiam.

G
SKLEP 2009-01-24 00:00

Witaj
W zasadzie nie ma problemu czy jest z usa. Jakosc narzedzia jest taka sama. W betonie lekkim , cegle mozna wiercic bez problemu uzywajac dobrych wiertel, jesli chodzi o plyty g-k to troche za ciezki sprzet . Solidnosc narzedzia bez zarzutu.
Jesli masz okazje kupic taniej niz w pl to brac i nie zastanawiac sie . Bedziesz zadowolony .
pozdrawiam.
Witaj.\
I tu się kolego myślisz,na USA idą inne maszyny ,cześci są inne w środku niż w Europie.W związku z tym nie ma późniejszej możliwości naprawy-serwis nie przyjmuje takich maszyn.Zapytaj w Dewalcie jak nie wierzysz.
Pozdrawiam

G
wojtek 2009-01-25 00:00

hmm.... no nie powiedzialem ze sa takie same czesci. Jedynie stwierdzilem de walt to de walt , a czy z usa czy europy....
Poza tym, jesli twierdzisz ze sa roznice to powiedz jakie...
- bateria ta sama
- wrzeciono to samo
- wlacznik ten sam
Jesli padnie skrzynia to wymiana nieoplacalna , lepiej kupic nowa wiertarke. Wiec w czym problem... jedynie w gwarancji.
pozdrawiam .

G
Michał 2009-01-27 00:00

w akumulaorówkach praktycznie nie ma różnicy, jedynie elektronika różni się troche, dotytyczy to innych przepisów w usa. co do sieciówek to inna bajka, ale nie ma się co rozczulać, bebechy są inne. co do części do maszyn z usa, serwis polski jest w stanie dostarczyć części ale z dłóższym czasem oczekiwania.
nie wiem czy ten model nie jest teraz w promocji w polsce z ciekawym asortymentem
pozdro

1