Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
przepraszam a jakiego pochodzenia są narzędzia ryobi??
Ryobi wywodzi się z Japonii, ale od wielu już lat jest własnością Grupy TTI. Koncernu do którego należą takie marki elektronarzędzi, jak Milwauke i AEG.
W "Gazecie Narzędziowej" można poczytać o firmie Ryobi i elektronarzędziach. Są także testy. Sam też zbieram informację na temat tego sprzętu
potrzebuję coś takiego Bosch GSB14.4VE-2 GSB 14.4VE-2 TT Combi Drill to link do specyfikacji: http://cgi.ebay.co.uk/Bosch-GSB14-4V-GSB-14-4VE-2-GSB-14-4VE-2-TT-Combi-Drill_W0QQitemZ230451580456QQcmdZViewItemQQptZUK_Home_Garden_PowerTools_SM?hash=item35a7fc0e28 za ile możesz to załatwić???
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Odnośnie B&D to się zgadzam, że to sprzęt typowo amatorski. Szczególnie z teraźniejszej produkcji. Nie wszystkim jednak potrzebna jest profesjonalna jakość.
kupie gaznik do pily spalinowej ryobi 669390095
Witam dlaczego Maariusz nie dodasz ze koncern TTI ma siedzibe w Hong Kongu czyli jest to czysta chinszczyzna. Dario70 dobrze gada na zachodzie na budowach jest tylko hilti, dewalt, makita i sporadycznie hitachi a reszty nikt powazny nie uzywa
Nie wiem jakie budowy widziałeś, ale na zachodzie nikt poważny hitachi nie używa na pewno;] a Dewalt conajwyżej młoty wyburzeniowe. Po drugie Makita w europie zachodziej jest równie popularna co taki flex lub fein;) Po przecie Siedziba koncernu to nie miejsce produkcji, bo to jesli chodzi o inne marki z pod szkrzydeł TTI jak AEG i Milwauke, są w produkowane Niemczech i Stanach. Co do Stanów, tam nikt nie używa Hitli, makita jest dość popularna jak bosch, a prym wiedzie Milwaukee. Dewalt w USA jest robiony dla takich którzy chcą się pokazać z sprzętem Profi i udaja dobrych amerykanów wspierających amerykańską markę;) - notabebe produkowaną głównie w Europie(Niemcy, włochy, czechy) oraz chinach. Ten kto chce pracować rzeczywiście wybiera Milwaukee, makitę i boscha.
Milwaukee moze wiodlo prym ale czas minal.Teraz to kolejny masowy szajs. Wiele osob mowi ze milwaukee spadlo na jakosci. A koncern ktory ma siedzibe w chinach na pewno nie bedzie podnosil jakosci produktow gdyz to sie wiaze z podniesieniem kosztow produkcji.A chinczycy nie z tego slyna przeciez.Pewnie masz juz troche sprzetu milwaukee i se wmawiasz ze dalej jest naj...
Sprawdzilem ceny produktow ryobi w Polsce i jestem w szoku!!!Taka pilarka ukosnica w Home Depot kosztuke jakies $150 czyli okolo500 zl ,a w Polsce 1600 zl,to samo szlifierka katowa $40 czyli 150 zl a w Polsce 450 zl.szok jak z was zdieraja w Polsce!jesli sa chetni to moge przeslac z USA narzdedzia w rozsadnej cenie!Pozdro
Dario70 hahah może polaczki jadące do stanów do pracy podniecają się nadal Hilti, ale amerykanie mają fioła na punkcie "własnych narzędzi" jedynie Makita i Bosch mają jeszcze coś do powiedzenia. Choć i tak większość woli Milwaukee, Dewalta czy Ridgida. Możesz mieć jedynie rację że co do cięzkich młotów to hilti tam jest popularne, bo ma spory wybór, a takie Milwaukee ma tylko kilka, Ridgid chyba wcale. Więc pomyśł zamin napiszesz, Ja mówiłem o całości narzędzi a nie o jednym typie maszyn. spójrzcie na to;) http://www.youtube.com/watch?v=LN_xHQw90Is
A czy ja napisalem gdzies,ze Hilti jest popularne z wkretarek czy pil do drewna???Naucz sie czytac ze zrozumieniem tekstu!Napisalem ci,ze Hilti w USA jest wlasnie najpopularniejsze do ciezkich prac przy betonie!Nara
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.