Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
ja używam RYOBI już pięć lat. Wiadomo że nie jest to FESTOOL CZY DEWALT ale przy moich pracownikach to najlepsze rozwiązanie. Nie jest to takie dziadostwo jak EINHELL GRAPHIT czy SKIL a przedział cenowy ten sam. Kupuje w Welner Nowy Targ i jestem zadowolony. Z obsługi sprzętu i wogule. Mają dużo towaru i przynajmniej wiedzą co sprzedają. Jeśli jesteś majsterkowiczem i chcesz wiertarke do domu to ryobi wytrzyma kilka lat. Jest już dostępny nawet w Leroy Merlin. POZDRO
Tak tylko że za cenę solidnego Ryobi mogę mieć profesjonalnego AEG czy Kressa w tym samym LM. Apropo wyrzynarki, z Ryobi model bodajze 710W cena ok 400zł. mam 600W z AEG ciut drożej. A bardzo podobny Einhell Red o mocy 750W dostaniejsz za 250zł! A to spora róznica w cenie zwłaszcza dla majsterkowicza. Za 200zł masz wiertarke 500W z Ryobi, a za 230zł 500W z Kressa. Więc nie zawsze ich cena jest atrakcyjna.
kolego aeg ryobi milwaukee to jedna firma. właścicielem jest TTI. aeg jest dużo droższe, przeceniają tylko wyłącznie modele które zchodzą z lini produkcyjnych są wycofywane z powodu zamiany na nowsze modele. teraz zmieniają barwy i błękitne wersje wyprzedają. kress to nie wiem. einhell re po za klasowy. ( u nas w rankingu figuruje jako urządzenie pozaklasowe a niektóre wersje żólte jako wręcz niebezpieczne.) sprzedaje dla TTI w UK i wiem jak to wygląda od środka. Ps Welner byku jak tam!!!!!! Forum ci się zachciało pozdrowionka i do zobaczenia!!
FEIN TO KLASA !!!!!!!!! KASA NIE TA ALE JAKOŚĆ MEGA
A ja tam nie robie nic. czytam bo mi się nudzi. a tu nawet czegoś się można dowiedzieć. Jak się dęde chciał okaleczyć to sobie kupie jakąś maszyne. narazie podpuszczam brata i on e=wszystko remontuje na swój koszt i ze swoimi zabawkami przyłzi/ :) JEŁOP ;)
No wreszcie ktoś z poczuciem chumoru. Ps zostaniesz moim bratem :)
bo wiesz remoncik czeka :) hahahaha
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.