Ryobi

Do ostatniej strony »
WELNER 2010-11-21 16:05

Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.

miko 2010-11-21 16:19

G
darek 2010-11-21 18:26

Re: Ryobi

ja używam RYOBI już pięć lat. Wiadomo że nie jest to FESTOOL CZY DEWALT ale przy moich pracownikach to najlepsze rozwiązanie.
Nie jest to takie dziadostwo jak EINHELL GRAPHIT czy SKIL a przedział cenowy ten sam.
Kupuje w Welner Nowy Targ i jestem zadowolony.
Z obsługi sprzętu i wogule.
Mają dużo towaru i przynajmniej wiedzą co sprzedają.
Jeśli jesteś majsterkowiczem i chcesz wiertarke do domu to ryobi wytrzyma kilka lat. Jest już dostępny nawet w Leroy Merlin.
POZDRO

G
JK. 2010-11-21 18:55

Tak tylko że za cenę solidnego Ryobi mogę mieć profesjonalnego AEG czy Kressa w tym samym LM. Apropo wyrzynarki, z Ryobi model bodajze 710W cena ok 400zł. mam 600W z AEG ciut drożej. A bardzo podobny Einhell Red o mocy 750W dostaniejsz za 250zł! A to spora róznica w cenie zwłaszcza dla majsterkowicza. Za 200zł masz wiertarke 500W z Ryobi, a za 230zł 500W z Kressa. Więc nie zawsze ich cena jest atrakcyjna.

G
d ewans 2010-11-21 22:01

kolego aeg ryobi milwaukee to jedna firma.
właścicielem jest TTI. aeg jest dużo droższe, przeceniają tylko wyłącznie modele które zchodzą z lini produkcyjnych są wycofywane z powodu zamiany na nowsze modele.
teraz zmieniają barwy i błękitne wersje wyprzedają.
kress to nie wiem.
einhell re po za klasowy. ( u nas w rankingu figuruje jako urządzenie pozaklasowe a niektóre wersje żólte jako wręcz niebezpieczne.)
sprzedaje dla TTI w UK i wiem jak to wygląda od środka.
Ps Welner byku jak tam!!!!!!
Forum ci się zachciało pozdrowionka i do zobaczenia!!

G
paweł 2010-11-21 22:03

FEIN TO KLASA !!!!!!!!!
KASA NIE TA ALE JAKOŚĆ MEGA

G
rafael 2010-11-21 22:06

A ja tam nie robie nic. czytam bo mi się nudzi. a tu nawet czegoś się można dowiedzieć.
Jak się dęde chciał okaleczyć to sobie kupie jakąś maszyne.
narazie podpuszczam brata i on e=wszystko remontuje na swój koszt i ze swoimi zabawkami przyłzi/ :) JEŁOP ;)

G
Brat Rafaela 2010-11-22 18:12

G
rafael 2010-11-22 23:26

No wreszcie ktoś z poczuciem chumoru.
Ps zostaniesz moim bratem :)

G
rafael 2010-11-22 23:29

bo wiesz remoncik czeka :) hahahaha

G
Juzek 2010-11-28 05:06

G
Maariusz 2010-11-28 11:13

G
JK. 2010-11-28 15:50

G
Maariusz 2010-11-28 16:32

G
JK. 2010-11-28 17:50

kolego aeg ryobi milwaukee to jedna firma.
właścicielem jest TTI. aeg jest dużo droższe, przeceniają tylko wyłącznie modele które zchodzą z lini produkcyjnych są wycofywane z powodu zamiany na nowsze modele.
teraz zmieniają barwy i błękitne wersje wyprzedają.
kress to nie wiem.
einhell re po za klasowy. ( u nas w rankingu figuruje jako urządzenie pozaklasowe a niektóre wersje żólte jako wręcz niebezpieczne.)
sprzedaje dla TTI w UK i wiem jak to wygląda od środka.
Ps Welner byku jak tam!!!!!!
Forum ci się zachciało pozdrowionka i do zobaczenia!!

Kolego wiem że Ryobi nalezy do TTI, ale nie zmienia to faktu że niektóre narzędzia Ryobi są po prostu za drogie. U "was" w rankingu możesz sobie klasować Ryobi ponad inne marki, ale nie znając narzedzi Einhella możesz sobie tylko pogdybać, Lina Red bije na głowe sporo narzędzi B&D, Skila czy zielonego Boscha w jakości i parametrach. Narzędzia takie jak:
- wkrętak RT-CS3,6
- Wyrzynarka RT-JS85
- Szlifierka taśmowa RT-BS75
- Strug RT-PL82
Już dawno zdobyły uznanie klientów w Europie, otrzymując dobre lub bardzo dobre oceny jakości przyznawane przez uznane czasopisma brażowe elektronarzędzi, w Niemczech, Szwecji czy Danii.

Więc w srodku mogą sobie siedzieć nawet skrzaty, lub pijane mrówki, klienta interesuje jakość i trwałość narzędzia. To nie jest zwykły chińczyk, wiele podzespołów w lini Red wykonują uznane profesjonalne marki: Johnson, Peacock, Rohm czy Sanyo.

1 ... 18 19 20 ... 24

Producenci :