Ryobi

Do ostatniej strony »
niekarmićtrola 2010-06-09 12:47

Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.

G
Dario70 2010-06-09 13:13

Re: Ryobi

Pragnę wszystkich na tym forum przeprosić za swoje niestosowne zachowanie.
Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to że posiadam zdiagnozowaną ciężką postać Schizofrenii z której usiłuję się wyleczyć.
Ciężko nad sobą pracuję ale nawroty choroby zmuszają mnie do siadania przed komputerem i wypisywania różnych bzdur (niestety ciężko mi nad tym zapanować- to jest zbyt silny dla mnie imperatyw)
Wybaczcie więc choremu człowiekowi nawet jeśli za chwilę zacznę na tym forum ponownie bluzgać i opowiadać o moich wyimaginowanych samochodach i basenach.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i mam nadzieję że się na mnie nie gniewacie !

G
Dario70 2010-06-09 14:43

G
Dario70 2010-06-09 15:17

G
Sasza 2010-06-09 16:32

A ja mam dla pana dario jeszcze niespodziankę, narzekał na Ryobi a tu prosze: http://www.youtube.com/watch?v=kiDE2fBQh-0
Auto shift? ;o niemozliwe:P aa no tak zapomniałem dodać że Ryobi i Ridgid to jednak TTI.

JK miałeś może w rękach tą maszynkę,masz jakieś zdanie na powyższy temat ?
Wydaje mi się że może to być najtańszy autoshift na rynku -tylko czy można tą wkrętarkę już u nas kupić.
W ogóle interesują mnie opinie ludzi którzy pracowali wkrętarkami z autoshiftem- faktycznie rewelacja czy marketingowa ściema?

G
JK. 2010-06-09 17:09

To nie jest najtańszy w sensie najgorszy jakościowo auto-shift, bo to jedyny w wersji amatorskiej, a drugi to Ridgid w wersji profesjonalnej.
Jak dla mnie trochę bajer, wystarczająco dużo wiem od użyciu wkrętarki, by nie mieć problemów z doborem prędkości i biegów w czasie pracy.
U nas chyba niedostępna, więc mógłby być problem z serwisem.

G
Sasza 2010-06-09 17:22

To nie jest najtańszy w sensie najgorszy jakościowo auto-shift, bo to jedyny w wersji amatorskiej, a drugi to Ridgid w wersji profesjonalnej.
Jak dla mnie trochę bajer, wystarczająco dużo wiem od użyciu wkrętarki, by nie mieć problemów z doborem prędkości i biegów w czasie pracy.
U nas chyba niedostępna, więc mógłby być problem z serwisem.

Ja wiem że to nie jest klasa profi :)
Natomiast maszynka zapowiada się interesująco jak na klasę amatorską.
Li-On plus automatyczna przekładnia brzmi to fajnie pozostaje tylko pytanie jak to wyjdzie cenowo u nas ,bo jeśli okaże się że w//w wkrętarka będzie droższa od maszyn profi tylko dlatego że ma autoshifta ......to szału nie będzie .

G
Maariusz 2010-06-09 23:38

Jak Agroma to wyceni to chyba rewelacji nie będzie. Serwis u nas też kuleje i naprawia sprzęt kupiony tylko w ich sklepie. Widać mają z czego żyć. Tak jest np. w Rzeszowie

G
Gagi 2010-06-10 01:44

G
Gagi 2010-06-11 05:32

Dario70 jeszcze raz cie pszepraszam za te moje chamskie odzywki pod twoim adresem!Trzymaj sie stary!Pozdro!

G
niekarmictrola 2010-06-11 06:27

G
Dario70 2010-06-11 19:16

usunięto przez moderatora

G
Gagi 2010-06-12 03:45

G
JK. 2010-06-12 16:13

Czy ktoś tu przypadkiem nie jest chory?:))

G
Maariusz 2010-06-12 19:23

1 ... 12 13 14 ... 24

Producenci :