Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Witam Od jakiegoś czasu rozpocząłem sprzedaż narzędzi oraz akcesorii do domu i ogrodu Na sklepie https://narzedzia.pl/ możecie znaleźć spory wybór...
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Chyba "do 2 tygodni..";]
a ja powiej swoje, kompresor global 3 lata codziennie po 5-7 godzin pracy...bez zarzutu, wkretarki 2 szt zolte 3 lata ( baterie nawet wytrzymaly ) frezarka red kupiona na budowe- wytrzymala 2 dni- zakup 2009, wkretarki 2 sztuki - pociagnely wiezbe, dach i kartony w domu - padly aku- zakup 2009. generalnie to starszy sprzet troche lepszy
Zakupiłem kilka narzędzi i o te kilka za dużo.Ostatni zakup jaki zrobiłem to szlifierka oscylacyjna,którą chciałem przeszlifować papierem240 4 deski. Nadmieniam,że deski te były już wyheblowane,a przeszlifowanie było konieczne do nałożenia dwóch warstw lakieru.Guma stopki ścięła się w połowie powierzchni.Odniosłem ją do sklepu z myślą o naprawie gwarancyjnej.Po 6-ciu tygodniach dostałem odpowiedz,że to ja zniszczyłem mechanicznie tą szlifierkę.Pracownik sklepu mówiąc mi to sam niezle się uśmiał tym stwierdzeniem.Tak więc w pierwszym dniu używania tego badziewia straciłem ponad 120zł.Był to ostatni wydatek na te badziewia einhella.Wszystkich przestrzegam przed einhellowskim szmelcem.
kupujesz najtańsze to co się dziwisz ? linia red jest niewiele lepsza pod względem materiałów.
witam mialem dwie wiertarko-wkren niestety nie napisze nic dobrego szybko sie grzeja w lekkich warunkach udar dziala w 20min SZAJS SZAJS SZAJS
Drodzy Panstwo, To jest poprostu smieszne, czytac te gromy z jasnego nieba na "chinskie badziewie", albo ze "wszystkie linie narzedzi to taki sam badziew, bo i zolte, i czerwone, sa produkowane w Chinach". I co z tego, gdzie produkowane? I co z tego, ze nawet w tej samej fabryce, a moze nawet przez tych samych zoltych ludzikow? A juz JAKA jest konstrukcja danej linii, JAKIE materialy uzyte w produkcji, JAKIE tolerancje na wykonanie czesci, ILE ma zlozyc do kupy w ciagu jednego dnia pracy robotnik robiacy narzedzie linii budzetowej, a ile tych z linii poolprofesjonalnych, wreszcie JAKA jest kontrola jakosci w kazdej z nich - no przeciez to sa najwazniejsze roznice, decydujace o tym czy dany produkt jest "wysokiej jakosci" i trwaly i bezawaryjny, wykonany starannie, czy tez nie. A nie w zadnym stopniu GDZIE co sie sklada do kupy! Przeciez dzisiaj WSZYSCY i WSZYSTKO produkuja w Chinach. Poczawszy od najtanszego badziewia z bazarow, a skonczywszy na wielu produktach z najwyzszych linii. I bardzo czesto wyjezdza to wszystko od jednego chinskiego producenta, a roznice - to te jak opisalem powyzej. Projekt, materialy, wykonanie, kontrola jakosci. Chinczycy Wam zrobia wszystko cokolwiek zechcecie, w dowolnej jakosci jakiej sobie zazyczycie, i za jaka bedziecie chcieli zaplacic. A w praktyce to kto Wam powie co sie sprawdza najlepiej, jak nie sprzedawca ktory ma w ofercie rozne marki/linie narzedzi, i jest w stanie ocenic statystycznie liczbe reklamacji gwarancyjnych/pogwarancyjnych? Jakis wydumany "test" certyfikacyjny, i to zupelnie odrealniony? Prosze bardzo, niech ktos porobi testy porownawcze, niech w kontrolowanych warunkach odpali kilka roznych wiertarek na jakims sprzegle hamujacym i zobaczy ile roboczogodzin przetrwa dane narzedzie zanim nie zdechnie, itp. Ale atesty??? A co mnie obchodzi "test 300V", pod sile tego podlaczac nie zamierzam. A juz zwlaszcza nie akumulatorowe :) Troche trzeba pomyslec, a nie buzowac i sie pienic na forach internetowych i walic bezmyslnymi stereotypami ze chiny=badziewie. Kiedys tak samo amerykanie mowili na japonskie samochody, ze to badziewie.
witam czy mozna uzyskac od was info co moglo pasc w katowce einhelaze sa luzy i halasje na kolach zebatych. czy jest oplacalna naprawa i gdzue moge kupic czesci?
A ja wam szanowni Państwo napiszę tylko tyle że..... Pracuję jako elektryk i kucia mam naprawdę sporo. Pracuję przede wszystkim na sprzęcie Makita.... młot 5-ka-- wiercąco -- kujący padł mi po GODZINIE!!!!!! ... nówka,.... salonowy.... Ale co mnie zaskoczyło... padł mi ten młot we Francji (moja firma ma tam kupe roboty), a dużo firm Francuskich pracuje na sprzęcie einhell red!!!!!!!!!! i chwalą sobie ten sprzęt ze względu na jakość, cenę i serwis!!!! to chyba o czymś świadczy ????? Pozdrawiam wszystkich "Słodowych" :)
Bushi: uważaj bo podpadniesz tutaj pewnym osobnikom, bo sugerujesz że "głupi" sprzedawca cokolwiek wie o narzędziach i ich jakości;)
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
panowiem co tu się dzieję , jk ty jesteś naprawdę nie poważny mam kilka narzędzia makity parkside i hitachi , ciężko pracuję ale z twoich postów wynika że jestem nikim to nie mam narzędzia którymi handlujesz. ty jesteś poważnym człowiekiem? masz szacunek do kogokolwiek ty chyba nie szanujesz siebie. a może piszesz do starszej poważnej osoby a gnoisz kogoś za to że zna się na swojej pracy używa narzędzi które zna doskonale i się sprawdzają. odejdź skąd chłopcze
przeczytałem wszystkie posty w tym wątku i chyba szkoda było mojego czasu, bo same sprzeczne opinie i pyskówki. Jestem na kupnie szlifierki kątowej 125 do użytku powiedzmy" mocno amatorskiego", za niewielką kasę, einhell sprzed kilku lat kojarzy mi się z dosyć wytrzymałymi produktami, czego przykładem może być mała sprężarka używana na warsztatach szkolnych przez 7 lat gdzie pracowałem, bylo to urządzenie ta samo trwałe jak kowadło.Kilka razy soma się zatrzymała z przegrzania (malowanie pistoletem, pompowanie koł do ciężarówki, dorywczo klucz pneumatyczny). . Raz nawet okazało się że pracuje bez oleju niestety nie wiadomo jak długo po nalaniu oleju na nowo odżyłaOsprzęt zamontowany na sprężarce owszem ulegał awarii( zawor, manometr, kółka.....), ale silnik i sprężarka nie do zniszczenia, Po tych przygodach dalej robiła 8 bar, w trochę dłuższym czasie. Wracając do moich problemów: szlifierka kątowa 125 , czas pracy określę w ten sposób: dwie tarcze do cięcia inox i jedna tarcza do szlifowania dziennie, może się zdarzyć praca przez ok 40 minut ciągła. Proszę wypowiadających sie handlowców o doradztwo ile i czy wytrzymie mi ta maszyna.
Jesli chcesz usłyszeć opinię "handlowca" obiektywną, to jak weźmiesz z serii Red - da radę i znacznie większym pracom. Czy na 100% da radę? NIE nikt żadna firma żaden uczciwy sprzedawca, nie może powiedzieć na 100%, że coś wytrzyma. Weźmiesz coś z serii Blue - też powinno się spisać. Jedynie za serię bawaria nie ręcze;] to już twoje ryzyko, stosunkowo duże już.
szlifiera einhell red 230 mm to nie jest dobre urządzenie. nie polecam nie wiem jak 125 ... RT-AG 125 kosztuje ok 150 + przesyłka. W casto masz metabo W680 za ok 200.
A w praktyce to kto Wam powie co sie sprawdza najlepiej, jak nie sprzedawca ktory ma w ofercie rozne marki/linie narzedzi, hahahahah sprzedawca ? Facet podobnie jak gro moich znajomych kupuję sprzęt różnych marek w różnych miejscach (przez net, w marketach, w sklepach stacjonarnych, jak mam kilka szt. elektronarzędzi do kupienia to negocjuję cenę u dystrybutora) i wiesz co ? ani razu stacjonarnemu sprzedawcy nie oddawałem jak się zrypało. Kurier. Door to door. Nie mam czasu na oglądanie sprzedawców. Tak teraz nawet Ferm czy inny szajs jak einhell funkcjonuje. Pozostaje mi się bushi ironicznie uśmiechnąć na tę ocenę statystyczną sprzedawców. Teraz jeszcze popatrzałem na ceny za 220 masz AEG http://allegro.pl/szlifierka-katowa-aeg-ws-6-125-700w-promocja-i2368978328.html za 240 + przesyłka Kressa. http://swiatnarzedzi.pl/pl_PL/p/Szlifierka-katowa-Kress-750-WS-125mm-tania-wysylka/2453 za 269 widziałem w praktikerze Makitę GA5030 jest jeszcze Bosch GWS 850 CE, Hitachi G13coś tam Nie polecam Hitachi G12 i Sparky M 750 i tego einhella red 230mm
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.