Opinie Einhell Elektronarzędzia

Do ostatniej strony »
G
vojtech 2012-06-04 00:06

Re: Opinie Einhell Elektronarzędzia

Hitachi G13SR3

G
Rufus 2012-06-06 20:58

Jeśli idzie o Einhella to lada chwila wejdzie do sprzedaży linia Red II generacji,
Będzie to połączane z szeroko zakrojoną kampanią reklamową w całej Europie (łącznie z TV)-partnerem handlowym programu ma być OBI (wszędzie gdzie są ich markety w tym i w Polsce)
Einhell chwali się że udało im się uzyskać jakość i funkcjonalność na poziomie najlepszych marek przy jednoczesnym zachowaniu odpowiednio niższej ceny.
Dodatkowo z tego co się słyszy Einhell ma w planach wprowadzenie w ciągu najbliższych 2 lat linii elektronarzędzi klasy "Profi" ,prace są podobno już bardzo zaawansowane.
To tyle nowinek....

G
barman314 2012-06-09 00:04

zarówno
allegro.pl/szlifierka-katowa-aeg-ws-6-125-700w-promocja-i2368978328.html
jak i
swiatnarzedzi.pl/pl_PL/p/Szlifierka-katowa-Kress-750-WS-125mm-tania-wysylka/2453
będą dobrym wyborem. W tej półce cenowej nie ma alternatywy.
Jeżeli cos tańszego to einhell bawaria 850 jest poza konkursem.
Sprzedałem tego ogromne ilości,narzędzie śmiga na wielu budowach
Jak dla mnie najlepszy stosunek cena/jakość

G
JK. 2012-06-09 17:35

Rufus Lina Red od powstania jest już jedną z lepszych pozycji na rynku odnoście cena/jakość. Co do Obi to widać poszli po rozum, bo Lux był pomyłką, zwłaszcza że ceny mieli średnio wyższe o 20% od tego samego Einhell Red, którym wcześniej handlowali.
Co do Profi - cóż fakt faktem że taką dużą kompanię stać na zrobienie lini profesjonalnej...jednak musieliby sporo wydać na szkolenia i serwisy w takich krajach jak Polska, aby serwisanci działali szybko, naprawiali tam gdzie trzeba a wystawiali rachunki również gdzie trzeba..

G
Rufus 2012-06-10 22:22

Lux-Tools nie odstawał cenowo od Einhell Red-ceny były nawet nieco mniejsze.Teraz z tego co wiem OBI wyprzedaje zapasy po bardzo dobrych cenach bo wprowadzają II generację Lux-Tools'a który już nie ma nic wspólnego z Eihellem a z tego co słyszałem bliżej mu do Castoramowego McAllistera -tak przynajmniej wróble ćwierkają :)
Obi będzie jednocześnie promować Einhella i Lux-Tools'a.

G
JK. 2012-06-10 23:09

Ja tam widziałem inne ceny Rufus;) U mnie wiertarka Red 750w kosztuje 239zł w obi jej cena wynosiła 315!

G
Rufus 2012-06-11 18:24

Takie ceny były na początku potem ceny spadły a teraz taka wiertarka kosztuje mniej jak 200 zł.Jutro zadzwonię do kogo trzeba to będę wiedział jakie są ceny aktualnie :)

G
JK. 2012-06-11 21:51

Tak tylko że teraz to są ceny wyprzedażowe;) pytałem ludzi z Einhella, Lux prawdopodobnie dostał sporo niższe ceny zakupu, pod warunkiem że wykupią stany magazynowe. Stąd wyprzedaż w Obi. Ale normalne ceny były zabójcze.

G
kruk 2012-06-12 14:00

Ja mam jedno narzedzie od Einhell. Jest to zolta ladowarka do baterii samochodowej. Uzywalem ta maszyne czesciej teraz w zime i wszystko bardzo dobrze dzalalo. Chociaz nie jestem pewien czy taka maszyne z Einhell mozna porownac ze wzgledu na jakosc z wiertarka czy jakos inna maszna, ktora ma do czynienia z wysokimy obrotamy. Ale moj znajomy ma pare zoltych maszyn z Einhell w swoim warsztacie do obrabiania dzewa i jest takze bardzo zadowolony, bo uwaza ze sa stosunkowo tanie do kupna i wytrzymuja dugo. Wiec po tych moich doswiadczeniach doszedlem do wniosku ze zolte narzedia z Einhell sa oplacalne.

G
KatjaK 2012-06-12 15:34

Czesc,
nie znam sie za bardzo na tych maszynach, ale moj sasiad tez z takiej jednej korzysta i sie bardzo chwali. Ja w sumie jestem tu raczej laik i chce sie troche od was mezczyzn troche czegos dowiedziec :-). Pozdrowienia!!!

G
mekong 2012-06-14 18:01

Linia niebieska jest do rzygów, linia żółta do rzadkiego gówna a linia czerwona do gówna twardego. Musicie koniecznie wiedzieć jakie ekskrementa będziecie obrabiać, żeby dobrać odpowiedznie narzędzie. Pamiętajcie! Po każdym użyciu koniecznie należy narzędzie przetrzeć miękką szmatką ale bez agresywnych środków czyszczących!

G
mekong 2012-06-14 18:08

I jeszcze ten debilny "parametr" cena/jakość. Jak można dokonywac takiej oceny? Przecież jeżeli podstawimy cena/jakość 20/20 to daje jeden podobnie jak 100/100 daje jeden!
Ale oczywiście rozumowanie kupuję kiepskie bo jestem kiepski byłoby obraźliwe, lepiej kupuje kiepskie bo jestem cwany! Jak ma zrobić robotę to ją spartolę, bo nie umiem, nie znam się, zarobiony jestem i mi szkoda na właściwe narzędzia - lepiej popiję w łykend. Tak pasuje tutaj hasło prezydęta: Jest ły kęd!

G
Moryc 2012-06-14 22:48

A tak wugle too o sooo choodziiii....!

Kupujesz wiertarkę do mieszania psychotropów w maści ???
Po co ci-lepsze są tabletki-nie trzeba mieszać-są gotowe do spożycia!

G
Domi 2012-06-15 16:33

"Eryk napisał(a):
Witam, widzę że temat parkside to temat rzeka, mam parę narzędzi tej marki, narzędzia są jakie są , moim zdaniem dobry stosunek ceny do jakości , ale nie o tym, panowie, czy ktoś miał do czynienia z opalarką 2000 W, tej że marki, proszę o podpowiedź czy warto zainwestować, cena ok 44zł, oczywiście będzie używana sporadycznie . pozdrawiam

czyli zapłaciłem pieniędzmi a dostałem gówno - jestem szczęśliwy!"

A wiec inteligencie humanisto od satyr zinterpretuj ten tekst. Eryk ma pytanie powazne a tutaj osoba o nad wyraz wybitnej inteligencji odpowiada w taki sposob. Wiec ciezko jest dojsc do wniosku ze to SATYRA. Smiem twierdzic ze to twoje alter ego bo swietnie sie rozumiecie.

G
Domi 2012-06-15 16:34

Sorki zly watek.

1 ... 5 6 7