Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Też jestem osobiście ciekaw co to za regulator?
Kupiony na A... Schowany w pudełko z gniazdem 230V i z wyprowadzonym przewodem z wtyką.
I na tym regulatorze masz pełną moc?:>
Lepiej się spisuje jak fabryczna szlifierka Ferm o mocy 1100W.
To dziwny ten regulator;)) - jesli nie ma elektronicznej kontroli mocy(prędkości) to kazdy regulator działa na zasadzie zmniejszenia mocy silnika.
Papier gwarancyjny musisz odebrać z BOK-u w Castoramie,następnie rejestrujesz się na stronie Sparky i dopiero masz 3 lata gwarancji na wkrętarke. W gwarancji pisze wyraznie o akumulatorach -- 6 miesięcy.Pamietaj że masz 30 dni od daty zakupu na przedłużenie gwrancji.
narzędzia sparky spotkałem w sieci mrówka psb
Dwa lata temu kupiłem sobie w castoramie szlifiereczkę sparky 850W. Bza w cenie podobnej do metabo i makity.Ale mi bardziej chodziło o moc.Więc wziąłem sparky-iego. Szlifierka huczała az miło przez dwa lata.Ostatnio w sumie miesiąc do konca gwarancji pojawil sie luz na głowicy.Podczas cięcia dosc mocno wyczuwalny. Wiec trafila do serwisu.Jak wróciła luz zniknął. Nie uzywalem jej z dwa tygodnie.W zasadzie to jak wrocicial to wogole jej nie uzywalem.Bo nie musialem.Poźniej musialem naciąc w murze tarcza do betonu rowek może z 1-1.5 mb. Maszyna nagle zaczela sie nieziemsko grzać.Głowicy nie szlo dotknąć a korpus sie rozgrzał.Maszyna pracuje nadal ale w jej nastepstwo weszła juz nowa METABO a sparky zasiliła półkę awaryjną. Mam wrażenie ,że wcisneli mi chinskie tandetne łozyska do głowicy-przekładni i stad to grzanie sie.Ale niestety pech chcial ,że akuratnie skonczyla sie gwarancja więc 1 i ostatni raz zakupielm sprzęt tej marki. Nie polecam
Mag ale czy ta szlifierka nie zwróciła ci się przez te dwa lata pracy, że odradzasz?;)
"Chodziło Ci o moc" a kupiłeś szlifierke 850W :-|
W tej cenie to pewnie metabo miało 650w jeśli to casto;) a makita to stara 9555NB i 710W znając życie;) więc to 850W przy sparky to już niezła;)
Osobiście bardziej specjalistycznych narzędzi z firmy Sparky nie miałem okazji używać, nie mniej jednak mam w posiadaniu od paru lat wkrętarkę i szlifierkę kątową, przy pomocy tych narzędzi wykonałem przy budowie domu mnóstwo ciężkich i lekkich prac, finalizując tą wypowiedź: jakość 4+, żywotność: brak oznak "starzenia", cena 5+. Jednym słowem dla amatora domowych prac nie ma lepszego wyboru. Pozdrawiam Grzegorz z Rzeszowa
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
po trzech frezarkach z rajchu zrozumiałem, że nie stać mnie na wyrzucanie pieniędzy w błoto. Pozdrawiam cwaniaków.
Przeglądałem sobie dzisiaj ofertę różnych sklepów internetowych, i natrafiłem na coś ciekawego (przynajmniej dla mnie). Mianowicie, Virutex i Sparky mają bardzo podobny model wyrzynarki: http://www.narzedzia.pl/Wyrzynarka-SC234L,6584.html http://sparky.pl/elektronarzedzia/urzadzenia-wielofunkcyjne-obrobka-drewna/wyrzynarka-fspe-81.html Wiem, że Virutex cieszy się opinią solidnego, a nawet bardzo solidnego producenta elektronarzędzi. Natomiast Sparky... no cóż, różnie to bywa, sporo opini i pozytywnych i negatywnych. Zastanawia mnie jednak, jak to jest akurat z tymi wyrzynarkami. Czy to ten sam model w różnych barwach, czyja to produkcja i kto dla kogo? Czy ktoś może coś więcej napisać w temacie?
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.