Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Witam Od jakiegoś czasu rozpocząłem sprzedaż narzędzi oraz akcesorii do domu i ogrodu Na sklepie https://narzedzia.pl/ możecie znaleźć spory wybór...
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
Liczba znalezionych tematów: 67
Witam Mam prośbę - czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć na chłopski rozum co to jest moment obrotowy miękki, a co to jest moment obrotowy twardy we wkrętarkach? Bardzo często przy wkrętarkach podawane są obie wartości. Z góry dzięki.
Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu zabieram się do renowacji starych drewnianych futryn do drzwi. Stare powłoki ściągnięte, mam jednak problem z doborem dobrego sprzętu do szlifowania. Wydaje mi się, że najlepsza będzie szlifierka typu delta. W...
Mam sporo akumulatorowych narzędzi ogrodowych firmy STIG (kosiarka, odkurzacz, piła itp.) oraz kilkanaście akumulatorów tej firmy 20V; 4 Ah. Teraz chcę kupić odśnieżarkę tej firmy ale ta ma akumulator 48 V; 7,5 Ah. Czy można kupić...
Witam Od jakiegoś czasu w OBI pokazały się elektronarzędzia f-my LUX-TOOLS. Miał ktoś z nimi doczynienia. Co to za firma?? Czy warto kupić urządzenia tej firmy do domowego użytku?? Czy to coś jak Einhell, Graphite lub B&D ??
Najważniejsza jest dla mnie jakość, chociaz nie ukrywam, ze i cena jest nie bez znaczenia. Jakich producentow polecacie? pozdrawiam pawel
Witam, mam ciekawe pytanie, mianowicie pewną śrubę muszę dokręcić z siłą 8 Nm. To bardzo ważne, aby jej nie zerwać. Nie mam klucza dynamometrycznego, ale mam wkrętarkę, która przecież posiada pierścień z cyframi służący do ustawienia...
Witam chce kupić Karcher Puzzi 8/1 do prania tapicerek i czy był by mi ktoś w stanie wymienić wszystkie wady i zalety???
Hej, witam wszystkich. Z powodu koronawirusa jestem uziemiony i chciałbym się nauczyć majsterkować. Mam do tego dwie lewe ręce, ledwo odróżniam wiertarkę od piły XD czy możecie polecić jakiś kurs za darmo albo jakieś materiały? Skąd wy się...
Mam pytanie. Z czego polecicie wykonać taras? Będę się niedługo za niego zabierał.
Chcę zakupić elektronarzędzia, które będą używane bardzo rzadko - kilka razy do roku. Nie chce wiec przeplacac, ale tez nie kupic najwiekszego szajsu. Ktorego z producentow polecacie? z góry dziekuje
Witam, W ostatnim czasie przeglądałem wiele poradników i przejrzałem kilka for natomiast nie znalazłem nigdzie takich jasnych odpowiedzi na moje pytania podanych w praktycznych przykładach, dlatego chciałem zapytać o kilka rzeczy związanych z...
Witam Zakupiłem sobie pilarkę ręczną, bo i chcę pare mebli pozmieniać... Ale tnie krzywo. Patrząc na nią widać że stopa jest krzywo... Nie jest prostopadła do ostrza. czy mam ją zwrócić czy one tak mogą mieć?
wiosna idzie, trzeba doposażyć garaż przed pracami i sie zastanawiam nad dokupieniem zestawu kluczy nasadowych. Chodzi mi o to ze nie chce jakiś byle jakich tanich kluczy z marketu bo to na gospodarce to nawet pół roku nie wytrzymuje. Prosze o...
Komletuje powoli narzędzia na budowę, zastanawiam się czy bardziej przydatna będzie ręczna pilarka tarczowa, czy ukośnica? Dom będzie mieć duży, zadaszony taras, oprócz tego w ogrodzie pewnie stanie jakaś altana, więc będzie sporo cięcia...
Gdzie można je kupić w Polsce i co o nich sądzicie? Pracowałem krotko w USA na budowach i jestem bardzo zadowolony, jednak nie zaopatrzyłem się w zadne narzędzie przed powrotem do Polski. Macie namiary, doświadczenia?
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.