Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
przeciez to niebieski, czyli profi
czyli ok...bo u mnie jest wiercenie i krecenie przede wszystkim w scianach i stali. czyli to raczej musi byc dosyc mocny sprzet...tak przynajmniej ja mysle. dw907k2 jest z udarem? i jak ten sprzet wytrzymuje prace pod duzym obciazeniem?
dw907k2 nie jest z udarem. pamietaj kolego ze udar w wiertarko-wkretatkach jest mechaniczny. jezeli kupisz bez udaru to radzil bym dokuic sobie dobre wiertlado betonu. z tego co sie orientuje to dewalt ma jeden model wkretarki udarowej tyle ze juz 3-giegowej XRP DC945KB (12V) sa jeszce 14,4 , 18 , 36li-ion. pozniej w ofercie sa tylko zakretarki udarowa :) pozdro
polecam Bosch GSR 12V,mocny pieron i 3 lata gwarancji z ktorej raczej nie bedziesz musial skorzystac;)
moze mi ktoś wkoncu powie dokladnie na co jest ta 3 letnia gwarancjia bo na pewno nie na wszystko pozdro
gwarancja boscha - https://www.bosch-pt.com/warranty/pdf/warranty_pl-PL.pdf
z tego co tu pisza kolego rozumiem tyle ze: jak jest wada fabryczna to wymiana sztuka za sztuke; przez 3 lata nie możesz sam wymienic tulejek, szczotek i pozostalych elementów zuzywajacych sie naturalnie, bo stracisz gwarancje a zapłacic trzeba. jezeli sie myle to mnie popraw kolego pozdro
przez gwarancję rozumiemy "usunięcie wad fabrycznych lub materiałowych narzędzia" w tym wypadku przez okres 3 lat. Gwarancji nie podlegają materiały eksploatacyjne - zużywające się: szczotki węglowe, przewody zasilające. Na futerka wiertarskie, sds, akumulatory też gwarancja jest tylko roczna, bo niezwykle łatwo jest je zepsuć przez niewłaściwą lub niezgodną z przeznaczeniem eksploatację. pozdro
czy jest jakas cudowna firma produkujaca wkretarki ktora jak tylko sie cos zespuje to daje ci nowa w zamian?
jest ale tylko przez dwa lata:) tanie chinskie pozdro
nie ma takich firm.... te co tak robiły poszły przez to z torbami ;)
kupiłem ostatnio einhella...w zestawie jest 6 wierteł...wszystkie krzywe!
gratulujemy "korzystnego" zakupu... pozdro
A podpowiedzcie proszę jakimi parametrami mam się kierować przy zakupie wkrętarko-wiertarki? Chciałbym, żeby była mocna (wiertarka z prawdziwego zdarzenia, choć akumulatorowa). Ma być to sprzęt typowo amatorski, używany przeze mnie do domowych remoncików raz na jakiś czas. A czy dodatkowo polecicie jakiś model w granicach 100zł (trochę mniej, trochę więcej)? Wiem, że mało, ale to nie jest mój główny zakup.
100zł to bardzo mało jak na taki zakup. Zobacz coś z zielonego boscha. Ja tak chciałem zakupić tanią wkrętarke aż postanowiłem poczekać i zakupić gsb 14,4v
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.