Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Witam Od jakiegoś czasu rozpocząłem sprzedaż narzędzi oraz akcesorii do domu i ogrodu Na sklepie https://narzedzia.pl/ możecie znaleźć spory wybór...
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
Liczba znalezionych tematów: 2602
Prosze o poradę jaka szlifierke wybrac. Cena ok.300 zl i nie BOSCH. Do warsztatu i bedzie duzo pracowac.
Planuję kupić szlifierkę kątową. Ma ona służyć do użytku domowego: głównie do pocięcia glazury, w domu również znajdzie się napewno jakiś metal do pocięcia, ale główne jej zadanie to własnie pocięcie glazury. Proszę o jakieś...
witam moze ktos wie jak przerobic wiertarko-wkretarke 12V na zasilanie prosto z zasilacza pomijajac baterie..probowalen na zasilaczu do baterii tej wiert-wkret.ale slabo"ciagnie" pozdrawim
witam mozecie mi doradzic chce kupic ten sprzet czy warto a moze mi inna doradzicie - do codziennego uzytku potrzebuje
Cyba ktoś nie umie liczyć, co to za promocja, była cena 1036, po promocji jest 1725,84 i twierdz ą że to 6% rabatu. Najpierw nauczcie sie liczyć , jak wy ten towar chcecie sprzedać????!!!!
Czy ktoś używa, używał wiertarko-wkrętarki akum. Metabo 12V, 1,4 Ah. Na forum była opinia negatywna (popsuła się po 2 miesiącach, impuls, obroty)dotycząca metabo 9,6V Impuls. Co sądzicie o tej firmie i tym produkcie? Pozdrawiam
CO SADZICE O WIER-WKRET.PERLES? WARTO JA KUPIC? MIALEM KIEDYS SKILA 12V - ( LIPA ).....CZY MOZNA JA POROWNAC DO PERLESA?
Witam, Zamierzam kupić jakiś sprzęt (młotowiertarka, młod udarowo obrotowy) do prac instalatorskich (instalacje elektryczne, alarmy, centralny odkurzacz). Główne cięższe prace to kucie bruzd, przebijanie się przez strop. Mam zamiar przeznaczyć...
Witam Proszę o wyjaśnienie jaka jest różnica między ładowarkami transformatorowymi a impulsowymi określanymi w ofercie jako nowoczesne? Pozdrawiam
Chcę kupić dobry sprzęt do wiercenia w żelbetonie, który bedzie mi długo służył. Co kupić Skil 1755 czy Kress PH 500? Który z tych sprzętów jest bardziej niezawodny, efektywny. Który będzie lepszy do wiercenia w wielkiej płycie? A może...
Witam Przymierzam się do kupna wiertarki: PERLES PSB 7-1013S Co o niej sądzicie? Jak sprawują się uchwyty samozaciskowe PERLESA? Czy wiertarka ta da radę bez udaru zrobić dziurę w żelbetonie? Chciałbym zakupić też wiertło do glazury w...
Może ktoś ma lub wie ,czy termometrem bezkontaktowym z wskaźnikiem laserowym, można zmierzyć dokładnie temperaturę małej powierzchni ,tak jak termometrem bezkontaktowym THERMO CHECH STEINEL ,mierzy on powierzchnię,o średnicy 5 mm,z odległości...
Na allegro mozna kupic calkiem niedrogo zupelnie nizly inwertor z calkiem niezlymi parametrami jak mi sie zdaje Czy ktos cos wie na ten temat? FLORA to podobno firma wloska? http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2630089 Moze ktos juz spawal...
szukam frezarki gornowrzecionowej do pracy w drewnie sosnowym moj wybor padl na produkt firmy einhell i tu zaczal sie moj dylemat a mianowicie co wybrac?http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=84559489 czy moze...
Wiertarko-wkretarka Einhell LE-AS 18-2/1H nie nadaje się do wiercenia. Po wywierceniu ok 3 otworów o średnicy 5mm w płaskowniku grubości 5mm akumulator pada. Dzieje się tak bez względu na to czy akumulator ładowany był wczoraj, czy bezpośrednio...
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.