Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
PKS Brzeg – usługi mechaniczne to pewność, że Twój samochód zostanie naprawiony przez fachowców. Ich zaangażowanie i profesjonalizm są na najwyższym...
Człowieku, ta wypowiedź prywatnej osoby figuruje w przeglądarce jako opinia nt. Yato! To nic, że pod innym pytaniem użytkownika są nasadowe Yato polecane...
A co ma sprzęt do fachowości?Myślisz,że jak będziesz miał"niebieskiego"Boscha to on uzupełni ewentualny brak fachowej wiedzy?Taki tok myślenia=laik.Jak jesteś specem to ręcznymi narzędziami dasz radę.Co do Dextera to średnia półka,którą z czystym sumieniem polecam domowym majsterkowiczom. Użytkownik nie tylko Dextera:)
Nie do końca masz rację. Makita czy niebieski BOSCH same z nikogo nie zrobiły fachowca, to fakt, ale dobrego fachowca poznaje się w pierwszej kolejności po narzędziach. Jak pracuje byle czym, to d..a, a nie fachowiec.
Marka może mało znana ale za tą kasę warta co nieco. Mam dwie wkrętarki, młot szlifierkę kątową 125 i 230, wyrzynarkę, piłę tarczową oraz piłę ukosową tej marki i jak do tej pory padła mi jedynie jedna bateria w wkrętarce po 1,5 roku. Problem był z dokupieniem zapasowej ale poradziłem sobie wymieniając ogniwa w samej baterii. Sprzęt wytrzymał stawianie domu oraz wykończenie go pod klucz oraz kilka większych remontów. Robię trochę przy drewnie takie jak: tarasy, altany, układanie podłóg drewnianych itd. i sprzęt się spisuje a nawet jak nawali to kupię tez tej marki. Zalety: Niska cena. Jak coś mi ukradną czy sie popsuje to będzie mniej szkoda niż marki których cena zaczyna się od 500zł na samą wiertarkę a jakość podobna. A to co mam już dawno zarobiło na siebie i na mnie. Podstawa to dbać o sprzęt i z głową go używać. Czyścić i smarować po skończonej pracy bo nawet markowy sprzęt się szybko rozleci jak się go zaniedba!!! Podsumowując: Sprzet warty swojej ceny przy domowych pracach bądź przy dorywczych zleceniach i polecam go z czystym sumieniem. Na większe roboty czy do pracy zawodowej w budownictwie bym sie zastanowił ale puki co mi wystarczy.
LUDZIE. Opanujcie się. Tandeta, tandetą tandetę pogania. Jak myślicie dlaczego nie można znaleźć o tym sprzęcie żadnej informacji w internecie? Bo jest po prostu do niczego. Szanujcie się chodź troszkę i jeśli kupować sprzęty tańsze to przynajmniej nie najgorszy chłam, który w chinach dostępny jest za miskę ryżu! Polecam narzędzia CELMY. Polski producent, dobra jakość a cena przystępna. Nie oszałamiająco niska jak w przypadku dexterów, srerów i innych duperelów płynących masowo statkami ze wschodu. W przypadku Celmy otrzymujecie realną gwarancję. Realną bo wyroby firmy produkowane są w Polsce, tu jest cały serwis producenta. Ostatnio kupowałem te narzędzia w tym sklepie. Dobra obsługa i szyba dostawa. http://e-nobi.pl/kategorie/2766/Artykuly_BHP_narzedzia/Elektronarzedzia.html
Z tą Celmą to pojechałeś, albo design a'la późny Gierek, albo ceny z kosmosu. Jak chcą zachęcić ludzi do kupienia polskich narzędzi to niech nie żądają za małą kątówkę prawie 500PLN :D A propos tej polskiej produkcji, to dlaczego młotowiertarka RHD-263 wygląda jak młotowiertarka KEYANG o tym samym symbolu? :> Reklamy sklepu nawet nie skomentuje.
Czy dexter ma jakąś stronę internetową z narzędziami gdyż jestem zainteresowany jakimś dużym zestawem kluczy nasadowych 1/2" + 1/4" a ten 6-kątny wewnętrzny profil wygląda przekonująco do przenoszenia dużych momentów i nacisków na śruby podczas ich odkręcania.
mam wiertarke dextera 4 ;lata i jestem zadowolony w3ierce ną w betonie 14 wiertłem mam 120 kg i siedze na niej a ona nie zająknie jestem z niej lepiej zadowolony niż z boscha polecam
Używam narzędzi Dexter od dłuższego czasu (wkrętarka, ukośnica, szlifierka taśmowa oraz kątówka) i nie mogę powiedzieć złego słowa. Tym bardziej, że nie używam ich raz na jakiś czas, tylko "dojeżdżam" je jak mogę (gwarancja...) Maszyny chodzą jak burza i tu Was zadziwię... przy nich padała mi wiertarka Bosch, zresztą młodsza. Polecam narzędzia tej firmy.
Już prawie wcale nie dziwi mnie, gdy czytam, że każda chińszczyzna jest lepsza od Boscha... Serwis tez mają pewnie super, o ile jesteś w stanie poczekać za zapasową zębatkę, która pół roku płynie kontenerem z Chin. Czekam, aż ludzie się zorientują, że tanie narzędzia, to nie narzędzia. I nie dam sobie wmówić, że Dexter robi taki super sprzęt. Z drugiej jednak strony stwierdzam, że one są potrzebne, dla takich "kljętów" jak stolarz hobbysta, który maszyny "dojeżdża", a nie nimi pracuje. Kolego stolarzu - pokaż, prosimy, jakąś swoją galerię. Chciałbym zobaczyć na własne oczy z jaką dokładnością "produkujesz" meble na tym Dexterze :D
Z Turcji a nie z Chin.
witam ja znam. są to bardzo dobre narzędzia mam dużo rzeczy z dextera i są świetne.
dexter ŚWIETNY??????????????? Jestem innego zdania. wg mnie nie są to narzędzie dobrej jakości
Dexter to średnia półka narzędzi. Sprzęt jaki można kupić w markecie za całkiem rozsądne pieniądze. Zawsze jest w tym trochę loterii, czasem posłuży długo, czasem padnie bardzo szybko. Tu trochę więcej o jakości sprzedawanych obecnie narzędzi: http://www.narzedziowyblogg.blogspot.com/2013/07/tani-noname-czy-drozszy-markowy-sprzet.html
Tak czytam czytam i wiem dokładnie tyle samo co przed lekturą. Wszystko zależy od obciążenia i sposobu korzystania z tych narzędzi one wszystkie są jednakowo chińskie, rzeczywiście jest jeden wyjątek, popieram w zupełności wcześniejsze wpisy dotyczące CELMY, nie ma się co naśmieć i Gierka przywoływać. Mój ojciec jak był kawalerem też kupił wiertarkę Celmy, poza wymianą szczotek nic nie robił działa bez zarzutu do dzisiaj. Ja przez ostatnie 13 lat kupiłem 6-8 wiertarek różnych marek właśnie chińszczyznę np. toya pgasus i takie tam różne inne. 3 lata temu natomiast kupiłem młotowiertarkę Celmy, choć rzeczywiście cena jest wyższa to jest to w pełni uzasadnione. Zaraz po kupnie ostro dostała po garach. (remont c.o. przebijanie stropów ścian) NAprawdę nic się z nią nie działo. Jestem bardzo z niej zadowolony, już przymierzam się do kupna szlifierki kątowej, napewno też to będzie celma, bo kilka chińczyków mam już za sobą. P.s. Wracając do Leroy MArlina, to sam kierownik działu z narzędzimi na ucho zdradziłmi że TYLKO CELMA nie jest produkowana w Chinach. Bosch - Chiny, Makita - Chiny. Pozdrawiam
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.