Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
PKS Brzeg – usługi mechaniczne to pewność, że Twój samochód zostanie naprawiony przez fachowców. Ich zaangażowanie i profesjonalizm są na najwyższym...
Człowieku, ta wypowiedź prywatnej osoby figuruje w przeglądarce jako opinia nt. Yato! To nic, że pod innym pytaniem użytkownika są nasadowe Yato polecane...
Wniosek myśle nasuwa się taki , iż jeśli nabywamy takie "tańsze " sprzęty bierzmy większej mocy .
Ja też panu współczuje, bo Einhell przy Dexterze to jest super. fakt Może linia Bawaria(żółta/pomarańczowa) jest na podobnym poziomie. Ale do Blue czy Red to dexter się raczej nie ma co porównywać. Mam znajomego który kiedyś pracował w Leroy i sprzedawała to coś...ze wzglądu na grzeczność nie przytoczę opini o tych narzędziach tutaj.
bardzo mi przykro Ona;) - ale jak ktoś kuje rowki młotkiem bez wcześniejszego nacięcia ściany to tak ma, jak kupuje tanie chińskie narzędzie;] i tu czy to Dexter czy Einhell blue czy Graphite "ma prawo" się zespuć, oddajesz do sklepu, naprawiają lub dostaniesz nowy! W czym Problem??:! Kupisz drugiego i przeżyje niejedną budowę, ten sprzęt tak ma, albo szybko padnie, albo działa dobrze. Za tą kwote czysta loteria, serwis dobry bo się nie czepiają. Co do rzygania olejem nie będe się tutaj wypowiadał zbytnio, bo nie wiem co trzeba zrobić z narzędziem żeby rzygał olejem;) - ale Makita HR 2810 dwa lata temu, dwie sztuki i obie z nieszczelną przekładnią, olej cieknie przy kliencie gdy sprawdzałem maszynę.....aż dziwie się że kupił i nie zrezygnował z dobrej(trzeciej) sztuki;P -nawiasem mówiąc ta makita to cena 1100zł na nie 300zł jak za Einhella
ja prawie codziennie używam tego młota do wiercenia kucia i mieszania gipsu, i dopiero po roku użytkowania wysiadły szczotki. A tak wo gule jest 2 lata gwarancji.
hmm czytam czytam, nie rozumiem dlaczego tak sie kusicie tymi cenami, miedzy moca 12v a 18v jest roznica nie calych 80 zl a roznica ogromna, zeby cos robic potrzeba te minimum 18v, te 12,14 itd powinni sprzedawac na dziale dzieciecym bo nadaja sie jedynie do przykrecania patelni...
po pierwsze 14 i 18V to nie moc, tylko napięcie zasilania. Po drugie widzę, że nie miałeś w ręku narzędzia drożeszgo niż 120 PLN. W tanich chińczykach 14 v to faktycznie syf, ale w normalnych wkrętarkach do niektórych zastosować nadaje się nawet 10,8V Chyba, że chcesz powiedzieć, że festool c12, t12, protool, a nawet bosch GSR 10,8 jest do przykręcania patelni... #Faceplam...
stego co mi wiadomo to marka DEXTER wo marka lerua i jest w produkowana na licencji francuskiej
na francuskiej licencji?? A co to takiego? To po prostu wewnętrzna marka tania marketowa produkcji chińskiej.
Ta też mi się to spodobało, ile to już razy słyszałem, że to czy tamto jest na japońskiej, niemieckiej czy amerykańskiej licencji. Na jakiej by nie było, jak elektronarzędzie ma bebechy z zapałek i plastiku to zawsze będzie złomem.
Poszukuję akumulatora 2 szt do wkrętarki DEXTER 18V. Symbol akumulatora to: DCDB-1800 18V 1,5Ah
dziś kupiłem po dłuższym namyśle , szlifierkę kątową 750 W - Dexter to własna marka LM - produkt francuski produkowany w Turcji - proszę więc nie pisac głupot o Chinach itp., za tą cenę i tej jakości nie kupimy lepszej - tak twierdzą niezależni fachowcy i trzeba im wierzyc!
Turek ze skośnymi oczami?:D
potrzebuje pojemnik firmy dexter do odkurzacza warsztatowego (okrągły)
Mój dexter działa cały czas , ciagle coś tnie , jest dobrze .
ja mam z dextera wkretarke,wyzynarkę i szlifierke oscylacacyjną ale mi padła a wie ktos może czy dobrę są z tej firmy małe szlifierki?
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.