Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Zgadzam sie, pracuje zawodowo koszac boboczy drog oraz rowy ze skarpami od czerwca do sierpnia po 12 godzin lacznie z sobotami uzywamy tylko wykaszarek Husqvarna...
widze że po sprzecie oceniasz ludzi,..ich umiejetnosci;) to tak jak bym wyskoczyl z jeansach VISTULI a kumpel w jeansach z tesco i bys go wywalił z pracy. Ogolnie ja pracuje na Metabo i DeWalt a Dextera kupilem jako 2 wkretarke za smieszne pieniadze i przetestowalem ja ...ale nie ukonczyla testu;)
kupiłem wiertarke dexter 810w z udarem , wywierciłem tylko 12 otworów i pdła nie polecam!!!
Drodzy koledzy posiadam młot 1500W i pilarkę tarczowa DEXTERA ,narzędzia te przechodzą u mnie naprawdę dużo. Ja uważam że za te pieniądze jest to sprzęt godny polecenia. A panu który porównał Dextera do nupower,einhela,itp współczuje bo nawet kupując zielonego bosha można trafić na nieudany egzemplarz.Pozdrawiam i polecam.
Ja też panu współczuje, bo Einhell przy Dexterze to jest super. fakt Może linia Bawaria(żółta/pomarańczowa) jest na podobnym poziomie. Ale do Blue czy Red to dexter się raczej nie ma co porównywać. Mam znajomego który kiedyś pracował w Leroy i sprzedawała to coś...ze wzglądu na grzeczność nie przytoczę opini o tych narzędziach tutaj.
podczas pracy na budowie znajomy kupił jeden młot i wymieniał 5 razy... z jednej strony syf ale z drugiej eksploatował go bardzo intensywnie ale w LM tylko podpieli do prądu sprawdzili czy faktycznie nie działa i od zaraz dali nowy z nową gwarancją na 2 lata
Dexter to francuska firma na poziomie zielonego Boscha Metabo mam szlifierke oscylacyjna wkterarke i szlifierke stołowa wszystko na łorzyskach stalowych krytych łozyska markowe szczotki nie do zdarcia sam byłe w szoku pracuje natym dos czesto a to ze ktos pisze ze wyprodukowane w chinach,bo teraz tam prawiw wszystko sie robi bosh makita metabo.
panie cuda. dexter to samo co metabo a duzo tansze.. panie cuda.. wiadomo przydwyborczy okres. dawaj foty bebechow dextera i metabo to moze ci ktos uwierzy.
pannie ddd prownaj sobie model metabo fsx200 in tec z dexter prs125ca tłumaczyc nie trzba posiadam to i to SA IDENTYCZNE BEBECHY i nie cuda jak ktos sie niezna to wypisuje bzdury np łozyska tej samej firmy
Kupiłem w Liroju klucze płasko-oczkowe 12 sztuk. fakt po 30zl. kpl ale juz próba odkręcenia 19mm nakrętki skończyła sie fatalnie.Klucz nie trzyma wogóle wymiaru i zjechał mi narożniki mimo że nakrętka była nigdy nie odkręcana.Innym kluczem poszło bezproblemowo.Szajs jakich mało.
Kupiłem wkrętarkęakumulatorową Dexter. Jeden akumulator padł kompletnie po pierwszym (!!!) ładowaniu. A taka była ładna.
Posiadam dexterpower IC1500EH prace elektryczne - wykuwanie bruzd, kanałów, odwierty, koronka (60) - wszytsko w cegle, betonie, nawet żelbecie. za każdym razem używam smaru od makity.... piąty miesiąc bez żadnego problemu... odwierty do puszek bez udaru nawala szybciej niż zasrana makita z czech.. (2470) ogólnie jestem zadowolony... kupiłem dextera awaryjnie bo na robocie padła mi w/w makita (drugi taki sam model.. już w życiu nie kupię tego szajsu) i musiałem kupić coś szybko i tanio na kilka odwiertów.. i tak już 5 miesiąc leci.. detera raz na tydazień sprawdzam czy nie trzeba posmarować przekładni itp... jestem mile zaskoczony jakością i wytrzymałością... jedyne co mi przeszkadza to brak blokady obrotu dłuta
To mi się trafiła jakoś dziwnie udana. Katuję dwa sezony po budowach, może nieco brakuje pojemności ale dalem w LM 40 zeta z dwoma akumulatorami i za tą kasę rewelacja. Wkręcam 10 cm wkręty w drewno i dalej daje rade. Aż dziwne.
Ja kupiłem Dextera szlifierkę . Na początku chciałem 500W wziąść , ale brat namówił mnie na 750 , sam ma szlifierkę bardzo wątpliwej jakości z rynku kupiona kupę czasu temu (nazwy nie sposób podać ) , ale ma 800w i naprawdę bardzo dużo przeszła , do dzisiaj śmiga . Wychodzimy z założenia , że z trochę większą mocą następuje mniejsze zużywanie elemetów pędnych . Ainhela szlifierka kątowa 230 mm 2000W przechodziła u mnie całą budowę , a miała cięcia od groma , pustaki szlakowe i suporeksy i skończył się napęd . Jednak na cały budynek wydatek 230 pln ni jak się ma do reszty kosztów . Teraz też kupiłem sobie taką samą do dalszego użytkowania , gdyż przy będę jej używał już bardzo rzadko , więc teraz pewnie pochodzi czasowo bardzo długo .
Jeszcze mam marketową pilarkę stołową . Nabyłem ją za 700 pln . Były wtedy tańsze , ale mniejszej mocy . Bałem się o jej sprawność , ale zaryzykowałem , dzisiaj jestem zadowolony . Przechodziła też całą budowę , dwa stropy , bardzo dużo cięcia ( jest problem z cięciem desek wzdłóż ) . Ma coś takiego zamontowane , że rozpędza się jak duża szlifierka kątowa , jak wpadnie na obroty do aż gwiżdze . Nie wiem jak oni to zrobili , ale dzięki temu deseczki przecina , nawet jak trafi opór duży to z rozpędu . Muszę tylko teraz kupić , jesli się da tarczę nową bo chłopaki , budowlańcy obecną mi zajechali .
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.