Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Zgadzam sie, pracuje zawodowo koszac boboczy drog oraz rowy ze skarpami od czerwca do sierpnia po 12 godzin lacznie z sobotami uzywamy tylko wykaszarek Husqvarna...
Zgadzam się z januszem bo mi serwisant terz regulował kose na słuch i chodzi juz 5 lat więc jeśli jestes serwisantem ktury by się nie podioł regulacji na słuch to jesteś łosiem a nie mechanikięm więc tak jak to jednemu napisałeś ucz sie ucz i zostaw serwis wspokoju bo tylko kasa sie dla ciebie liczy młotku.
zdaje sobnie sparawe ze w tym kraju GŁUPOTA jest w modzie im głupszy czlowiek to tym lepszy!!! a młotkiem to ty jestes krzysiyu że mu na to pozwoliłeś ! paranoja i żenada panowie
Witaj. Do zacierającego ,na dwóch postach(ale nie pamiętam gdzie) są takie moje dłuugie memoriały, jak odnajdziesz i znajdziesz wśród zasad czego nie robić, to co zrobiłeś. To poznasz przyczynę. Pozdrawiam Paweł.
A moż bysmy się jaoś zachowali na tym forum bo za wiele tu obelrzywych słów. UCHU w poniedziałek będe miał okazje regulować tą 333r i napisze jak było.
a uchu dalej czeka na tą regulacje mamy juz czerwiec nikoś !
Na biegu jałowym miałem 2800 a na pełnym obciąrzeniu 11500. Według 2 serwisantów HUSQVARNY kosa może smiało smigać.
widzisz kolego nie masz pojęcia o regulacji 11500 obrt/min to dla niej śmierć groszi zatarciu zakres obrotów dla tej kosy wynosi 9200-9600 regulacvja odbywa się na żyłce więc sorki kolego bez obrotomierza się nie wstrzelisz . biedny jest ten co ją kupi. żenada!! napisz jeśli możesz jak ją regulowałeś jakie czynności robiłeś
"Według 2 serwisantów HUSQVARNY kosa może smiało smigać." serwisantów?? chyba niedouczonych znachorów
No uchu jednak to ty zamulasz te maszyny jedz sobie do HUSQVARNY na szkolenie i niech cię nauczom regulacji bo mi nie było cięrzko zadzwonic do ich serwisu i się zapytac o parametry tej kosy. Taką kose jak klijęt kupuje to ma ona już ponad 11000 obr. Więc według ciebie sama HUSQVARNA niszczy swoje maszyny tak? Jakbyś poczytał troszke forum to byś się dowiedział conieco o maszynach. Teraz jak mam czas to odwiedzam serwisy a jak taki serwisant który ma 53 lata i przez ponad 30 lat zajmuje się serwisem HUSQVARNY lubi zemną rozmawiac bo zawsze dowiaduje się o ciekawostkach technicznych odemnie a ja od niego. Ja znam 14 ruznych serwisów i mam z nim kontakt a jeszcze żadna osoba z tych serwisów niepowiedziała mi że mam się uczyc a ty niszczysz sam siebie pozdrawiam i przenosze się spowrotem na nasze forum. Czołem
Prawda zbyt małe obroty męczą silnik i mogą mieć zły wpływ na jego zdrowie. Pozdrawiam
O widze że serwisant stihla wie więcej o husqvarnie niż ten co siedzi w niej od lat. Ja też mam 333R i ma 11300 obrotów na minute i jakoś mi się nie zaciera choć dóżo pracuje tą kosą. Pozdrawiam
może poczytaj słownik ortografii , bo jesteś "troszkę nie douczony w tym temacie "
Mam 141 i powiem szczeze ze nie wiem ktora srobka do czego sluzy do czego L a do czego H i prosilbym kogos naprawde z fachem jak mam ustawic te srubki i ktora do czego sluzy a nie tylko jakies tam przemadrzanie sie dzieciakow.prosze o meila.piachu1@op.pl
Jestem pracownikiem Husqvarny. Mam apel do wszystkich którzy czytają wypociny nieświadomych i niedouczonych uczestników tego forum. Kupiliście profesjonalny sprzęt, stać was było na nie mały wydatek, a na własne życzenie chcecie zarżnąć swoje maszyny oszczędzając parę złotych na profesjonalną regulację w autoryzowany zakładzie. Jak czytam te odmóżdżone wypowiedzi to włos mi się jeży na głowie. Nikt tu nawet nie wspomniał o innych elementach, takich jak odpowiednia głowica (niektóre maszyny wymagają dla prawidłowej regulacji montażu odpowiedniej głowicy z żyłką o określonej średnicy) podczas regulacji i o wielu innych istotnych szczegółach. -CZYSTE I ŚWIERZE PALIWO, WYMIESZANE W ODPOWIEDNICH PROPORCJACH -CZYSTY FILTR PALIWA I POWIETRZA -ODPOWIEDNIA ŚWIECA ZAPŁONOWA I PRZEDE WSZYSTKIM WŁAŚCIWA REGULACJA GWARANTUJĄ WAM NIEZAWODNĄ PRACĘ PRZEZ BARDZO DŁUGI CZAS. Trafiają do nas maszyny kilkunastoletnie, które mają czasami lepsze parametry od urządzeń nowych w których GŁUPI ( bo inaczej nie mogę nazwać samodzielnych garażowych dłubaczy) użytkownik sam sobie coś na ucho pokręcił.
Do goscia Junke czy jak mu tam ty czytasz o czym rozmowa chodzi o pilarke a nie wykaszarke ale po twoim poscie jak widac jestes najlepszy chyba w zakladaniu głowic i żylek. Nie doczytasz o co chodzi a swoje bezmozgie wywody piszesz !! i obrazasz innych.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.