Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
PKS Brzeg – usługi mechaniczne to pewność, że Twój samochód zostanie naprawiony przez fachowców. Ich zaangażowanie i profesjonalizm są na najwyższym...
Człowieku, ta wypowiedź prywatnej osoby figuruje w przeglądarce jako opinia nt. Yato! To nic, że pod innym pytaniem użytkownika są nasadowe Yato polecane...
kazdy z was ma potroszke racji! a ja robie wszystkim ,celma,bosch,hilti,milwaukee,makita,aeg.metabo,dewalt,elu,hitahi,duss,kress,itd.mozna wymieniac plusy i minusy ale wszyskie te firmy maja jeden cel "zarobic ogromna kase" na nas!!!!pozdrawiam!!!!!
Witam jestem szefem niewielkiej firmy budowlanej przez moje rece przetoczyly sie praktycznie wszyskie marki jezeli chodzi o cene - pewnie hilti nie jest najlepsze ale jesli chodzi o jakosc - hilti jest najlepsze ale co jest najwazniejsze ............ FRAJDA !!!! - nie ma takiego sprzetu, ktory daje tyle przyjemnosci z pracy. obecnie w firmie mam tylko sprzet hilti i nie chce innego. z Hilti jest jak z fordem mustangiem - jak cie nie stac na paliwo to go nie kupuj. ale wchodzac na budowe z boschem czy makita - nigdy nie poczujesz sie jak wlasciciel mustanga. Pozdrowienia dla posiadaczy Hilti
To się nazywa pozerstwo a nie jakość;)
"z Hilti jest jak z fordem mustangiem - jak cie nie stac na paliwo to go nie kupuj." Nie wiem czy sobie zdajesz sprawe ale ford mustang to jest awaryjny woz i o mocy niskiej jak na swoj silnik. I wytlumacz mi jaka jest frajda w uzywaniu hilti?? Uzywalem hilti ale zadnej ekstazy przy tym nie odczulem(moze nie tak go uzywalem:)) owszem sprzet jest dobry nawet bardzo ale tylko tyle zadnej przepasci (oprucz cenowej) miedzy innym sprzetem profesjonalnym nie ma.
kto produkuje taki sam odkurzacz jak Hilti VCD50? Ma ktoś może cennik Hilti po numerach katalogowych?
Może nie identyczny ale bardzo podobny STARMIX HS Recy PA-1455 KFG. Śmiem twierdzić że odkurzacze Hilti oparte są na podzespołach Starmixa.
Pewnie tak;) - Hilti nie robi już od dawna własnych narzędzi. Electrostar produkuje odkurzacze dla większosci marek, takich jak Hilti, Bosch, Metabo, Kress, kiedyś takze dla AEG, Milwaukee. Starmix to jedynie marka Electrostara. Podobnie jak Steinel produkuje opalarki dla wiekszosci producentów(Bosch, Makita, Metabo...)
Nie tylko opalarki ! Pistolety klejowe znanych marek to tez w większości Strinel w różnych kolorach.
Steinel -oczywiście !
przed laty kiedy zakładałem moją małą firmę ,kupiłem cały sprzęt Metabo, po drodze doszły jeszcze inne marki (hilti, sparcy , bosch,itp)powiem całkiem szczerze wszystkie metabo pracują do dzisiaj (9 lat )owszem niektóre były w serwisie (3 lata gwarancji )ale z mojej winy (małymi młotkami rozwalałem ściany) i to pracowały po kilka lat zupełnie bezawaryjnie co nie mogę powiedzieć o żadnej innej marce a w szczególności o sparcy (duża maszyna przy małym stopniu eksploatacji padła po roku, a serwis to prawdziwy koszmar) i jak na razie nawet nie myslę o innych markach jak tylko metabo przyzwoita cena , bardzo duża bezawaryjność ,mała waga, świetny serwis w całym kraju,i naprawde wspaniale się z tym pracuje. Pewnie są inne równie dobre marki, ale nie stać mnie na eksperymenty
A co myślicie o zarządzaniu flotą? czy jest to warte zainteresowania? Czy są w umowie jakieś haczyki? Proszę o podpowiedź bo jestem dość zainteresowany. camel17@wp.pl
Daj sobie spokój z tym Hilti, kup sobie co tam potrzebujesz z Protool'a !
witam. mam na stanie Hilti Te 76 ATC i naprawde robi robotę , minus waga, ale w końcu on nie jest do skuwania kafelek, dostaje po tyłku i daje rade, polecam
Hilti?!! kiedyś jeszcze mieszkając w Francji do mojej świeżo założonej firmy zakupiłem pierwsze narzędzia tej marki, potrzebne mi do wykonywania instalacji elektrycznych, tam przewody puszczało się w peszlu, wiec bruzdy trzeba było robić głębsze jak pod płaski YDY, były to: młotowiertarka TE 35, bruzdownica DC SE20 i odkurzacz pyłowy, nie pamiętam modelu, wszystko ok, narzedzia i serwis, kurjer zawiną
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.