Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Co takiego ma w ofercie Polska Celma, że ją tak polecasz? Na dzień dzisiejszy mają tylko nowy model szlifierki a reszta to wyroby z ponad 20-letnią historią.
Co z tego ze maja 20 lat sprzety w celmie (chyba wygladem :P) - przeciez to nie przekresla ze sprzet jest porządny. Dobrego sie nie zmienia :) A jak mi piszecie o makita ze jest dobry to nóż w kieszeni sie otwiera. Podrabiaja go na potęge i nawet org. ma duzo reklamacji! Osobiscie polecam sprawdzone elektronarzędzia przeze,mnie MEtabo! Katuje je niemilosiernie (zwlasza upodobalem sobie młotowiertarke KHE 28 PLUS) co nie oznacza ze nie dbam o nie. Wiadomo sprzet ten nie jest tani, ale mocny do dlugich i ciezkich prac! Natomiast zastanawiam sie tez na d zakupem dla pracownikow tanszego, ale porzadnego sprzetu, bo wiadomo jak ktoś uzywa nie swój sprzet to ma go w pompie. Dlatego temat mnie zainteresowal i zastanawiam sie nad wiertarka i mieszadlem Eurotec.
Ja nie napisałem, że Celmy narzędzia są do kitu tylko chodziło mi o ubogą ofertę i przestarzały kształt. Podobno mają jesienią wypuścić jakieś nowości. Sporą ofertę ma DWT i przez to zbieram informację na temat jakości tych elektronarzędzi. Z serwisem i częściami podobno nie ma problemów. Młoty mówił mi w sklepie sprzedawca schodą z półki bardzo szybko. Kupowane są przez ludzi na terenach popowodziowych do skuwania tynku.
gdzie mozna nabyc wieksza ilosc takich wiertarek...oczywiscie na fakture? 512898689
ja mam dwie pompy zanurzeniowe eurotec i eurocraft i sprawują sie dobrze pompa eurotec przez tydzień podczas powodzi chodzila p[rawie non stop , wlanczana byla co jakies 10 minut w celu wypompowywania naplywajacej wody i nadal dziala ja jestem zadowolony :)
Witam, prowadzę sprzedaż narzędzi EUROTEC, jak również części zamienne. 605440591. Podkarpacie
Moce nie są wyssane z palca. Podają prawdziwą moc, ale nie wyjściową tylko moc jaką ma silnik, a wiadomo że moc wyjściowa jest o wiele mniejsza. Taki chwyt marketingowy. Klient widzi moc 2300 W i myśli że tyle ma wiertarka na wyjściu. Też zastanawiałem się nad kupnem sprzętu tej firmy ale dołożyłem paredziesiąt złotych i kupiłem sprzęt Firmy Einhell. Polecam
Kupiłem ostatnio wiertarkę Euroteca ID203 1300W i szlifierkę kątową 1200W. Stwierdzam, że to badziew nad badziewami. Nie polecam !!!!! Wiertarka przy wierceniu wiertłem fi 8 w metalu po uprzednim wywierceniu otworów fi 4 zaczęła dymić. Przy takiej mocy wiertarke powinno mi wyrwać z rąk. A ona stawała. Szlifierka przy oszlifowaniu metra katownika (zdjęcie z niego rdzy) równiez zaczęła dymić. Tak więc duzo tego sprzętu mozna spotkać na Allegro lub na giełdach samochodowych. Przestrzegam !!!! Nie kupujcie wiertarek i szlifierek !!!! Ja czytając forum skusiłem się niska ceną i różnymi opiniami. Teraz wiem, że nie warto wydawać złamanego grosza na ten pseudo - sprzęt.
Mam dużo narzędzi Eurotec (wiertarki, młot udarowy. przecinarki, kompresor itp) i wiem jedno, jak się poprawnie używa narzędzi to służą długi czas. A co do Boscha czy Makity to strach używać bo gdy się zepsuje to koszt części przewyższa wartość nowego sprzętu. Już kilku moich znajomych się o tym pzekonało. Śmiali się że używam takie coś jak Eurotec, teraz ja mam z nich polewkę bo nie mają nic przez tą swoją durną wiarę w nalepkę firmy na maszynie. A po za tym jak widzę jak niektórzy "fachowcy" używają narządzi to bałbym się dać im do ręki zwykły młotek bo by popsuli.
A co sądzicie o szlifierce taśmowej włąśnei tej firmy? Moja stara się popsuła i potrzebuje nowego sprzetu. sugerowana moc to 2100W a cena tylko 120zł możliwe? czy bajka?
Wasyl - sorry ale mylisz się bardzo, TO są moce wyssane z palca. Każdy producent podaje moc pobierana z sieci na biegu jałowym, a moc wyściowa jest o połowę niższa. Więc gdyby tak było to młotowieratka 2600W - podróbka boscha 2-26 musialby oddawać jakieś 1400W przy takiej mocy możnaby robić taką młotowiertarką otwory ok 45mm(abo i więcej) pełnym wiertłem. A to niemożliwe, przy tak małej młotowiertarce.
"mikołaj" mógłbyś podać adres e-mail
jest w ogóle strona producenta eurotec
Mikolaj czy masz cześci do wiertarek eurotec??
Kurde mam wiertarkę SDS 1800 W i muszę powiedzieć , że świetnie działa. Nie wierce często , raczej czasami ale uważam sprzęt zajebisty za grosze. Jako młot sprawdza sie nieźle. Uważam , że to firma dla majsterkowiczów a nie na masowe roboty i tyle. Wiertarka moja to kopia Boscha i wiercenie dziur w każdym betonie i kucie to bajeczka jedną rączką bez nacisku hehe
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.