Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Generalnie kilka uwag ogólnych, nie jestem zarejestrowany czy to jakiś problem ? czasem jak człowiek chce zadać jedno lub dwa pytania na forum musi się od razu rejestrować ?? moim zdaniem nie, pomijam chamstwo i 'drobnomieszczaństwo' i nie piję do nikogo bo za krótko tu zaglądam, dla mnie każda opinia o sprzęcie jest istotna, nieważne czy pochodzi od kogoś kto tymi narzędziami handluje czy od użytkownika, ważne czy jest merytoryczna i czy wiemy kto doradza (użytkownik, czy handlowiec). Handlowcy też ludzie i są różni, jedni mają wiedzę merytoryczną inni nawet po kilku latach spędzonych w branży zachowują się jakby dopiero co z choinki spadli cóż takie życie pozdrawiam i mniej siwych włosów życzę ;)
Drogi Adamie pokaż mi inne przyzwoite forum nazwijmy je tematyczne gdzie bez założonego konta można pisać. Ilu różnych adamów może być na jednym forum ? Dzisiaj wchodzisz zadać pytanie lub dwa za chwilę wchodzisz głębiej w temat zadajesz następne i robi się kilkanaście. To jest proste ale nie dobre podejście.
Zgadza się że może się ktoś podszywać, ale zakładam że jeśli chcę zapytać o narzędzie jakieś konkretne to po grzyba mam się rejestrować, jest duża szansa że po kupnie tego co będę chciał już się tu więcej nie pojawię, wiec poco się rejestrować. Zakładam że nie wchodzę w jakieś dziwne miałkie dyskusje jakich czasem pełno na każdym forum, które nie mają nic wspólnego z tematyką poruszaną a służą tylko uzewnętrznieniom niektórych 'trolli', ale tego to z czy bez rejestracji i tak nie przeskoczysz. pozdrawiam
Użytkowników o nicku JK jest dwóch. Jeden od lat zarejstrowany drugi nie zarejstrowany pisze jako gość. Nowy na tym forum nie wie czy to ta sama osoba czy dwie różne.
Fakt na to nie zwróciłem uwagi, no dobra zarejestrowałem się może zabawię tu dłużej ;) pozdrawiam
Pewnie ze zabawisz dłużej, bo kto pyta nie błądzi a życie jest długie :) Chamstwa było by mniej jeżeli każdy musiałby się rejestrować. Mało komu chciało by się rejestrować XX kont aby robić bałagan spamować lub nawet "reklamować" sprzęt firmy krzak co może mieć miejsce za pośrednictwem forów. Temat wielokrotnie poruszany w różnych miejscach i pewnie będzie wiecznie aktualny.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.