użytkownik JK

Do ostatniej strony »
G
gość_xxxx 2011-03-01 16:20

użytkownik JK

witam wszystkich zwolenników i przeciwników kolegi JK. proszę o wyrzucenie tego użytkownika z tego forum. dla kolegi JK mówimy stanowcze NIE pozdrawiam wszystkich Anty JK

G
............... 2011-03-01 18:07

..............

To po co tutaj piszesz? Jak ci nie pasuje możesz po prostu nie czytać a nie wypisywać chamskie teksty bo kogoś nie lubisz.

G
gość 2011-03-01 19:53

Re: użytkownik JK

specjalnie się nie zalogowałem
jak chcesz wypowiadać się w takich kwestiach to miej odwagę się zalogować i przedstawić argumenty ZA lub PRZECIW.

inaczej nie masz prawa głosu i bytu.

G
Slawek1 2011-03-02 12:34

.... " mówimy stanowcze Nie ? -----to już było. Czyżby odżył towarzysz Wiesław???
Wielokrotnie nie zgadzałem się z JK , wcale to nie znaczy, że to ja mam rację, bo nie ma ludzi nieomylnych i omylny pewnie tez jest JK.
Dlaczego nie oburza chamstwo i wulgarność wypowiedzi na forum ale zdecydowane posiadanie własnego zdania???? Tego po prostu nie rozumiem!!!!!!!!
Slawek

G
tato34 2011-03-02 19:18

WITAM
Za panem JK jestem na TAK takich potrzeba więcej.

G
Andrzej z Gudziądza 2011-03-02 20:11

Jestem przeciw bucie, gburowatości, zarozumialstwie, nieumiejętności przyznawania się do błędu i prostactwu. Albo krócej - jestem przeciw JK.
Wywalić tego gbura JK z forum i dać mu zakaz sądowy udziału w cywilizowanych dyskusjach!!!!!!!!

G
Pomysłowy_Dobromir 2011-03-02 20:25

[quote:Andrzej z Gudziądza]Jestem przeciw .... dać mu zakaz sądowy udziału w cywilizowanych dyskusjach!!!!!!!!

Weź się ogarnij lub otrząśnij. Czegoś takiego przeprowadzić się raczej nie da.
Chyba że masz inne zdanie to weź zrób użytek z demokracji i jako chyba pierwszy wytocz sprawę z powództwa cywilnego o taki zakaz.

Zobaczymy czy masz odwagę poprzeć swoje krzyki konkretnymi działaniami.
Pewnie nie.

G
anty jk 2011-03-02 21:04

kolega JK to buc który myśli że jest najmądrzejszy i jego śmieszne aeg made in china i milwaukee są naj- mercedesy wśród narzędzi hehehehe, fakt każdy ma prawo mieć swoje zdanie i ma prawo je wyrazić na forach - po to one są, jednak nie ma prawa komuś chamsko wciskać bajeczki i obrażając go przy tym, bo tak właśnie zachowuje się JK. i to jest zdanie wielu osób. jk to prostak i zwykły handlarz który zna się na cyferkach i zabiera miejsce na forum fachowcom które znają narzędzia od a do z w praktyce. pozdrawiam wszystkich.

G
gość 2011-03-02 22:08

Już samo założenie takiego tematu, stanowi o zachwianej (nie) równowadze... psychicznej.
Spirit ”anty........” kontynuuje swoją ucztę! - zbyt długo było tu spokojnie.

J.K - cenię sobie Pańskie techniczne opinie.
(i proszę się nie dać sprowokować).

G
JK. 2011-03-02 22:51

:)) Aż mi normalnie głupio - zawstydziłem się tymi superlatywami o mnie;))))

Sławku - a tak na poważnie zawsze byłem, jestem i będe zwolennikiem merytorycznych dyskusji, nawet jeśli do niczego nie doprowadzi, chamstwo, spamowanie itp... już mnie przestały ruszać, bo niestety to forum częściowo żyje wypowiedziami takich ludzi jak sławny Dario z USA, felek albo inne sobowtóry ;)) moi lub kogokolwiek.
Jestem wkurzający, denerwujący czy wredny tak, to ja niestety, ale jestem też jedyny z odważnych którzy przyznali się co robią. Jestem sprzedawcą narzędzi i to wielu już denerwuje, sprzedaje narzędzia wielu marek i wielu osobom, przez co mam nieco inny pogląd na to co się sprawdza i jak są uzywane narzędzia w Polsce.

G
antyJK 2011-03-02 23:38

zawsze byłem, jestem i będe zwolennikiem merytorycznych dyskusji,

BUUUUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nawet jeśli do niczego nie doprowadzi, chamstwo, spamowanie itp... już mnie przestały ruszać, bo niestety to forum częściowo żyje wypowiedziami takich ludzi jak sławny Dario z USA, felek albo inne sobowtóry ;)) moi lub kogokolwiek.

To forum składa się z ludzi, którzy zaglądają raz na sto lat oraz z Twoich głupkowatych opinii. Jesteś tak naprawdę głównym fanem samego siebie, co raczej powinno Cię cieszyć. Inni niw wytrzymują nerwowo, boz buractwem wytrzymać się długo nie da...

jedyny z odważnych którzy przyznali się co robią. Jestem sprzedawcą narzędzi i to wielu już denerwuje,

Bardziej denerwuje Twoje podejście i mania wielkości - przynajmniej mnie. Co do profesji - ludzie robią różne rzeczy: zamiatają ulice, odławiają bezpańskie psy. Ty sprzedajesz narzędzia. Jeśli dla Ciebie to ok, to...ok.

sprzedaje narzędzia wielu marek i wielu osobom, przez co mam nieco inny pogląd na to co się sprawdza i jak są uzywane narzędzia w Polsce.

Zapomniałeś dodać, że jesteś zaje...ście skromny. Masz gówniane pojęcie, chyba, że pracujesz w salonie z narzędzia w centrum wielkiefo miasta i przewija się tam milion klientów miesięcznie. Dopóki jednak siedzisz gdzieś na prowincji i zaopatrujesz regionalne firmy krzak, gówno wiesz o narzędziach. Dla uważnego czytelnika Twoich wypocin wszystkoi jest jasne - sprzedajesz (wciskach) aeg i milwuakee. niebieskiego boscha nie ruszasz, bo to syf. Podobnie metabo, dewalt i B&D. Dodatkowo czasami makita i kress. w sumie 4 marki to już "wiele marek"....

Skoro jednak jesteś taki odważny to opowiedz nam o sklepie w którym pracujesz. Będziesz miał więcej klientów. A skoro tyle tu superlatyw na Twój temat, to chyba dobrze???

G
gość 2011-03-03 13:47

Panie J.K
Uważny czytelnik zna nie tylko Pana imię i firmę. Dla pieniaczy tak proste info jest nieosiągalne.
Nie warto z "czym-pieniaczem" polemizować!
Nie z kim a z "czym".
Pozdrawiam

G
gość 2011-03-03 16:33

[quote:gość]
Uważny czytelnik zna nie tylko Pana imię i firmę.

Szczegulnie gdy sie ma rozdwojenie jaźni!

G
Maariusz 2011-03-03 18:33

Przeciwnicy JK najpierw niech się zarejstrują a potem zaczną pisać na temat narzędzi. Odwagi panowie i wiedzy Wam życzę.

G
gość 2011-03-03 20:48

"Szczegulnie"

Do szkół i to wielu, a potem ewentualnie do kompa i ewentualnie o jaźni...

1 2 ... 4