Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
witam wszystkich zwolenników i przeciwników kolegi JK. proszę o wyrzucenie tego użytkownika z tego forum. dla kolegi JK mówimy stanowcze NIE pozdrawiam wszystkich Anty JK
To po co tutaj piszesz? Jak ci nie pasuje możesz po prostu nie czytać a nie wypisywać chamskie teksty bo kogoś nie lubisz.
specjalnie się nie zalogowałem jak chcesz wypowiadać się w takich kwestiach to miej odwagę się zalogować i przedstawić argumenty ZA lub PRZECIW. inaczej nie masz prawa głosu i bytu.
.... " mówimy stanowcze Nie ? -----to już było. Czyżby odżył towarzysz Wiesław??? Wielokrotnie nie zgadzałem się z JK , wcale to nie znaczy, że to ja mam rację, bo nie ma ludzi nieomylnych i omylny pewnie tez jest JK. Dlaczego nie oburza chamstwo i wulgarność wypowiedzi na forum ale zdecydowane posiadanie własnego zdania???? Tego po prostu nie rozumiem!!!!!!!! Slawek
WITAM Za panem JK jestem na TAK takich potrzeba więcej.
Jestem przeciw bucie, gburowatości, zarozumialstwie, nieumiejętności przyznawania się do błędu i prostactwu. Albo krócej - jestem przeciw JK. Wywalić tego gbura JK z forum i dać mu zakaz sądowy udziału w cywilizowanych dyskusjach!!!!!!!!
[quote:Andrzej z Gudziądza]Jestem przeciw .... dać mu zakaz sądowy udziału w cywilizowanych dyskusjach!!!!!!!! Weź się ogarnij lub otrząśnij. Czegoś takiego przeprowadzić się raczej nie da. Chyba że masz inne zdanie to weź zrób użytek z demokracji i jako chyba pierwszy wytocz sprawę z powództwa cywilnego o taki zakaz. Zobaczymy czy masz odwagę poprzeć swoje krzyki konkretnymi działaniami. Pewnie nie.
kolega JK to buc który myśli że jest najmądrzejszy i jego śmieszne aeg made in china i milwaukee są naj- mercedesy wśród narzędzi hehehehe, fakt każdy ma prawo mieć swoje zdanie i ma prawo je wyrazić na forach - po to one są, jednak nie ma prawa komuś chamsko wciskać bajeczki i obrażając go przy tym, bo tak właśnie zachowuje się JK. i to jest zdanie wielu osób. jk to prostak i zwykły handlarz który zna się na cyferkach i zabiera miejsce na forum fachowcom które znają narzędzia od a do z w praktyce. pozdrawiam wszystkich.
Już samo założenie takiego tematu, stanowi o zachwianej (nie) równowadze... psychicznej. Spirit ”anty........” kontynuuje swoją ucztę! - zbyt długo było tu spokojnie. J.K - cenię sobie Pańskie techniczne opinie. (i proszę się nie dać sprowokować).
:)) Aż mi normalnie głupio - zawstydziłem się tymi superlatywami o mnie;)))) Sławku - a tak na poważnie zawsze byłem, jestem i będe zwolennikiem merytorycznych dyskusji, nawet jeśli do niczego nie doprowadzi, chamstwo, spamowanie itp... już mnie przestały ruszać, bo niestety to forum częściowo żyje wypowiedziami takich ludzi jak sławny Dario z USA, felek albo inne sobowtóry ;)) moi lub kogokolwiek. Jestem wkurzający, denerwujący czy wredny tak, to ja niestety, ale jestem też jedyny z odważnych którzy przyznali się co robią. Jestem sprzedawcą narzędzi i to wielu już denerwuje, sprzedaje narzędzia wielu marek i wielu osobom, przez co mam nieco inny pogląd na to co się sprawdza i jak są uzywane narzędzia w Polsce.
zawsze byłem, jestem i będe zwolennikiem merytorycznych dyskusji,
nawet jeśli do niczego nie doprowadzi, chamstwo, spamowanie itp... już mnie przestały ruszać, bo niestety to forum częściowo żyje wypowiedziami takich ludzi jak sławny Dario z USA, felek albo inne sobowtóry ;)) moi lub kogokolwiek.
jedyny z odważnych którzy przyznali się co robią. Jestem sprzedawcą narzędzi i to wielu już denerwuje,
sprzedaje narzędzia wielu marek i wielu osobom, przez co mam nieco inny pogląd na to co się sprawdza i jak są uzywane narzędzia w Polsce.
Panie J.K Uważny czytelnik zna nie tylko Pana imię i firmę. Dla pieniaczy tak proste info jest nieosiągalne. Nie warto z "czym-pieniaczem" polemizować! Nie z kim a z "czym". Pozdrawiam
[quote:gość] Uważny czytelnik zna nie tylko Pana imię i firmę. Szczegulnie gdy sie ma rozdwojenie jaźni!
Przeciwnicy JK najpierw niech się zarejstrują a potem zaczną pisać na temat narzędzi. Odwagi panowie i wiedzy Wam życzę.
"Szczegulnie" Do szkół i to wielu, a potem ewentualnie do kompa i ewentualnie o jaźni...
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.