Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Liczba znalezionych tematów: 2602
Proszę o poradę ,jaką frezarkę kupić w cenie do 500zł. (zielony Bosch ,czerwony B&D a może innej marki)
Witam Czy ktoś może ma do sprzedania korpus/obudowę (część w której porusza się tłok) do młota Einhell EBH 626-1? Proszę o kontakt na silos@poczta.onet.pl. Z poważaniem Silos
Kupiłem niedawno młot einhell BBH-1500 podczas wiercenia otworu w betonie wiertłem 22mm wiertło mi się zablokowało,a silnik pracował dalej,mam w związku z tym pytanie czy ten młot ma jakieś sprzęgło na wypadek zablokowania wiertła,zaznaczam...
Chcę kupić wiertarkę udarową HP1620K - czy to dobry pomysł?
Witam serdecznie!Zwracam sie do użytkowników tego forum z takim małym zapytaniem.Planowałem zakup wyrzynarki i znalazłem na allegro coś takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115047931 jednak coś mi sie nie zgadza ponieważ szukałem w...
Poszukuję pilnie servisu do AEG PN 3000 x2 a dokładnie obudowy do w/w wiertarki- proszę o pomoc w tym temacie
mam problem szukam ładowarki do wkrętarki skil 2301 .Moja się spaliła ,gdzie mogę ją kupić i za ile?
Niedawno kupiłem wkrętarkę KINZO i mam mały problem z ładowaniem akumlatorów!! W instrukcji pisze: jeżeli bateria jest naładowana to zaświeci się czerwona kontrolka. W moim przypadku świeci się cały czas... Czy wiecie jak rozwiązać ten...
cześć co sądzicie o zakupie BLACK&DECKER SZLIFIERKA KG85 850W http://www.allegro.pl/item116521081_blackdecker_szlifierka_kg85_850w_super_cena.html
Witam Zamierzam kupić szlifierkę kątową GWS 6-115 z linii profesjonalnej(niebieskiej)firmy Bosch , czy jest to narzędzie wydajne ? Moc to tylko 670 W(średnica tarczy 115 mm) , więc się obawiam czy podoła pracy, zamierzam używać jej do...
Witam. Mam problem z kosiarka AL-KO 46B. Przy ierwszym uruchomieniu i koszeniu wszystko było OK, ale gdy uruchomiłem ja na nastepny dzien pojawiły se problemy: Gdy ja odpale to strasznie kopci i "pluje" olejem. Do tego sie mocno grzeje. Jeżeli wiecie...
Witam. Poszukuje informacji, materiałów a najlepiej osoby, która wie cokolwiekna temat szlifierki szerokotaśmowej "Böttcher & Gessner", 780, 1980. Jak ją uruchomić? Proszę o wskazówki. Izabela
Nawet nie wiem, czy szlifierka jest elektronarzędziem... Pilnie poszukuje informacji na temat szlifierki szerokotaśmowej "Böttcher & Gessner", 780, 1980. Cokolwiek. A najliepiej osoba, która wie, jak touruchomić. Proszę o pomoc. Izabela
Mam problem z uruchomieniem agregatu. Zaraz po zakupie udało sie go uruchomić tylko raz, a potem już nie było to możliwe, mimo przestrzegania instrukcji obsługi. Przy tym za każdym razem zalewa świece. O czym to może świadczyć. Gdzie są punkty...
Witam, kompletnie nie znam się na elektronarzedziach, ale potrzebuję wiertarki lub młotu. W zasadzie do zwykłych prac w domu. Na allegro widzę dużo używanych wiertarek hilti. Wiem, że te narzędzia są bardzo drogie, a na allegro można kupić...
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.