Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Liczba znalezionych tematów: 2602
dziś kosiłam mój ogród partnerem i byłam zachwycona około 700 m 2. Do tej pory meczyłam sie spalinówką 3,5 km i elektryczną 1200 mocy.Jestem drobną kobietką więc napęd na początku miotała mnie okropnie, ale potem już ja opanowałam i...
kupiłem w 1991 r. szlifierkę taśmową firmy ryobi i tak jak ona dostała w "kość" nikomu nie życzę . Jest na chodzie do dzisiaj i przez te 17-cie lat wymieniałem tylko szczotki i i od czasu do czasu ją smarowałem . Jest rewelacyjna !!!!
Witam Pięknie...!!! Co o tym sądzicie.Chcę kupić.Nie pracuję tym sprzętem profesjionalnie ale chciałem coś ludzkiego , średnia półka , li-on bo to przyszłościowa bateria i dlatego proszę o poradę czy warto Waszym zdaniem to kupić. Cena...
witam czy ktos ma narzedzia tej firmy jak sie one sprawuja?
Czy posiadacie może instrukcję obsługi do młoto-wiertarki KRESS 700 PSE po polsku? W kuferku jest instrukcja w wielu językach oprócz polskiego.
Która młotowiertarka jest lepsza: Metabo UHE 28 multi vs. Bosch 2-26DRE.?
Witam! Posiadam pilarkę Partnera 351/390 pozyczając ją znajomemu sądziłam ze potrafi obsługiwać to urządzenie okazało się jednak że nie potrafi, ponieważ nie dolał do benzyny oleju.Maszyna pracowała na samej benzynie.Wiem też że jego...
Witam wszystkich, jak na wielu domoroslych majsterkowiczow przyszla tez na mnie pora aby do drobnych (lub wiekszych) prac remontowych w taki sprzet sie zaopatrzyc, oczywiscie nie ukrywam ze chcialbym ze mi posluzyl dluuugie lata, ale tez zdaje sobie...
Witam, Zamierzam zakupić wiertarko-wkrętarkę akumulatorową z udarem i zastanawiam się: a) co wybrać? b) czy w ogóle udar w akumulatorówkach przydaje się do czegoś sensownego? Narzędzie będzie potrzebne do wiercenia otworów fi 8-12 pod...
Witam, może mi ktoś wytłumaczyć jak działa hamulec triobrake w husqvatnie?
witam. pilnie poszukuje glowicy do pompy od myjki ciśnieniowej Makita HW 131.ewentualnie swoją sprzedam kompletną z pęknięta glowica. tel. 506 798 178
Jak wymienić uchwyt SDS w wiertarce Bosch GBH 2-24
założyłem trawnik o powierzchni około 600m2. mam zamiar kupic kosiarkę elektryczną i zastanawiam sie czy nie kupic wlasnie tej (makitaELM4100). nie znam się na firmach kosiarek, nie używalem zadnej wczesniej więc nie mam doświadczenia w tej...
Potrzebuję szlifierki do szybkiego zgrubnego szlifowania (przeważnie sosny), potem wykańczam GEX-em 125AC papierem 80 i 180. Taśmowa nie spisuje się, za dużo po niej szlifowania wykańczającego żeby rysy zebrać(papier 60). Myślałem o czymś...
Witam, Jak to jest z doborem wiertla pod gwintownik? Jezeli chce miec otwor nagwintowany pod M10 to jakiego wiertla uzywam zeby wywiercic a potem moc zastosowac gwintownik?
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.