Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
tak kolego, Metabo to dobre tarcze. Produkuje je Rhodius dla Metabo
a ktorego polskiego producenta polecacie tzn zeby byly dobre no i w dobrej cenie?
Witam Mam pytanie czy ktoś miał bliskie spotkanie z firma Comet ?? Jaka jest jakość tych tarcz do cięcia SCORPION , szlifowanie lamerkami GRENLINE?? Czy jakość ma się jakoś do wysokiej ceny??
comet chyba slowenski jest , kiedys widzialem te tarcze w Tychach , podobno dobre ale jakos malo popularne , moze jak piszesz cena za wysoka a liczy sie stosunek ceny do jakosci , ja polecam polskich producentow z poludnia Polski ;INCO , PENTAR czy UNIFAM , robia tarcze w podobnej jakosci i przystepnej cenie.
najlepszy numer to robi NORTON , przyjezdzaja z tarczami wszystko cacy , daja niska cene i propozycje ze beda produkowac dla kogos, pozniej 2-3 partie tarcz na lini norton a pozniej na tym badziewiu atlas , tak wydymali firme Roboprojekt z ktorej nikt tarcz nie chcial kupowac jak zjechali na jakosci o 50 % bo norton ich wydymal zmieniajac jakosc .
WSZYSTKIE TARCZE PRODUKOWANE SĄ W CHINACH BYŁEM I WIDZIAŁEM !!!!!! TYLKO CO BOGATSZA FIRMA ŚCIĄGA KRUSZEC I ZGRZEWA U NAS DLA ŚCIEMY !!!!!! PRACOWAŁEM W COVALU 6 LAT I TO WYSOKO TO BADZIEWIE I NAJWIĘKSZY CHŁAM !!! ALE DOBRY BAJER PRZEDSTAWICIELI TO PODSTAWA !!!!! ŻE TO FRANCUSKIE SŁOWACKIE I INNE BAJERY ZAJRZYCIE NA STRONE COVAL OPINIE TO POTWIERDZĄ SIĘ MOJE SŁOWA
- moj szef tez lata do Chin i wiem , ze moze tarcze z Chin nie byly by tak tragiczne gdyby Chinczycy wiedzieli co znaczy kontrola jakosci i gdyby czas dostawy tych tarcz nie wynosil trzy miesiace i to w kontenerze na statku i na tirze , w zimie tarcze po przyjsciu do Polski sa przemrozone i nikt mi nie wcisnie kitu ze sa super bo juz sa gorsze o 50% od momentu ich wyjscia z chinskiej fabryki !!!!!!!!!!!!!!!
Jeśli chcesz ciąć oszczędnie i tanio ro kupuj tercze rhodiusa XT 67 jeśli chcesz to CI mogę je sprzedawać po 3,49 netto relacja wydajności do ceny 3x lepsze od tych niby dobrych na rynku i oczywiście walą na głowę wurtha speedy oczywiście to jest rhodius XT 70 będą twierdzić inaczej ale tak nie jest mistrz szkolenia z wurtha wie o tym najlepiej Pozdrawienia dla niego HEHEHE
Na tą chwilę , jedne z najlepszych w Polsce i najtańszych tarcz , produkuje Pentar z Mszany, tarcze kosztują w okolicach 1,20 zła czasami tanie jak są promocje , namówił mnie na nie ich przedstawiciel z Warszawy i nie żałuję , tarcza 125 x1 do metalu robi około 40- 45 cięć , co wyszło mi lepiej i cenowo i jakościowo od Klingspora i Nortona Vulcana..Pentar ma też dobre i tanie lamelki u mnie się sprawdziły te do stali czarnej ,bodajże po 2,90 lub 3 zł...,sporo taniej niz płaciłem za Klingspora wcześniej,
pamietajcie !!!!! kupujac korporacyjne produkty przyczyniacie sie do transeru pieniedzy z naszego kraju , poglebiania biedy i bezrobocia !!!!!!!!!!!
Najlepsze tarcze do cięcia i szlifowania stali to z firmy WURTH nie ma lepszych testowałem juz bardzo wiele tarcz i stwierdzam ze te ww są najlepsze pzdr.
przeciez to sa tarcze rhodiusa, ta najwyzsza polka ma maja 3 linie, ta najnizsza jest kiepska a ta najwyzsza dobra! tyle ze w wurcie kosztuja x2.
Nie wiem dlaczego nikt nie wspomniał tu o tarczach Dronco i Flexovit.Bardzo duży wybór narzędzi w kilku liniach produktowych.Wyroby w 100% produkowane w Europie,stosunek jakości do ceny i możliwość wyboru tarczy z odpowiedniej linii,zadowoli i profesjonalistę i hobbystę.
Kolega wspomina firmę FLEXOVIT , a ja polecam tarcze FLEXMANN siostrzana firma naprawdę dobre tarcze tańsze od ZEBRY a jakościowo nie ustępują.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.