"Reklamacje: co wiemy w temacie postępowania reklamacyjnego, oraz doswiadczenia z reklamacjami sprzętu"

G
JK. 2010-03-26 23:04

Re:

Sławku zapomniałeś dodać:
4) Negatywne nastawienie pana XXX do mojej osoby, który wyzywa ludzi od debili, a potem płacze że go obrażam, mówiąc mu że się po prostu nie zna;))
Aha i dobna pomyłka sławku, sprzedawca(sklep) na pewno wytrzyma to że jakiś ..... zrobił awanture o wiertarke za 50zł z negatywną opinią tej osoby, a upadnie jeśli uzna każdą taką reklamację, bo po prostu żadnego przedsiębiorcy nie stać do dopłacania do interesu. Sam znam przykład takiego sklepu w moim rejonie, jeden hipermarket upada, drugi jest na najlepszej drodze do tego. Przyczyna? Brak zarobku, spowodowany przymnowaniem używanego towaru, uznawaniem każdej reklamacji na korzyść klienta bo centrala tak zadecydowała;) - Róbmy tak dalej, a po chińczyki będziecie musieli jechać przez pół Polski.

G
,,, 2010-03-27 11:08

Re:

wyzywa ludzi od debili
Czyli miałem rację - "..." = "JK".
Znaczy sie debil. A biorąc pod uwagę kretyński nik to bardziej nawet kretyn.

G
JK. 2010-03-28 18:53

Re:

brawo brawo za dedukcje...rotfl, lecz się człowieku!

G
reklamacja tv 2011-02-10 19:42

Re: "reklamacje

w lipcu kupilem telewizor panasonic 42 plazma telewizor sie zepsuł reklamacji nie uznali bo twierdza ze to mechaniczne uszkodzenie ja jestem pewny ze nie co mam robic?

G
antyJK 2011-02-10 21:47

Re: "reklamacje

co mam robic?

Zacznij od stosowania przecinków, a później zmień forum.

1 ... 3 4