Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Zgadzam sie, pracuje zawodowo koszac boboczy drog oraz rowy ze skarpami od czerwca do sierpnia po 12 godzin lacznie z sobotami uzywamy tylko wykaszarek Husqvarna...
Mam wiertarke akum.Mac Allister ale padły skumulatory. Nie moge dokupić bo wypuścili na rynek nowsze wersje wkrętarek i nowe ulumulatory nie pasują.Starych...
posiadam parkside 1500w z uszkodzonym uchwytem sds a reszta jest sprawna , proponuję sprzedarz swojego lub odkupienie Twojego jaka jest Twoja decyzja?Ten nick to...
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Witam!!! Prosiłbym o opinię na temat zestawów kluczy nasadowych na allegro w przedziale cenowym 140 zł. do 190 zł takich firm jak GEKO, BASS POLSKA,itd. Niech to będą opinie osób, które zakupiły takie zestawy i je użytkowały. Pozdrawiam!!!
Witam, Gdzie będziesz ich używał? Chodzi mi o ich przeznaczenie czy w domu czy w pracy?
Znalazłem artykuł odnośnie zestawów w walizce, może nie Twój przedział cenowy, ale dość sporo przydatnych informacji. Polecam przeczytać! Nie ma nic na temat producentów o których pytasz, ale można przeczytać, że Neo daje 25 lat gwarancji na niektóre swoje produkty a cenowo chyba podobnie ja tamci. http://jakienarzedzia.pl/ - tu znajdziesz ten artykuł w kategorii : do warsztatu
kupiłem klucze płaskie GEKO i więcej tego nie zrobię! Są strasznie kruche. Zapieczonej śruby nie odkręcisz--- klucze łamią się dosłownie w rękach, o rurze nawet nie wspominam.
Kol. nie kupuj nic z Firmy Bass Polska , produkuje na taniej chińszczyźnie , w razie reklamacji urwanie głowy , lekceważenie klienta!
ja kupiłem w Bass Polska rębak , niech ich szlak , lekceważą klienta , makabra w razie reklamacji - nie polecam !
UWAGA NA BASS POLSKA!!! A ZWŁASZCZA NA PODNOŚNIKI ŻABY!!! KUPIŁEM 2X 2,25T TE SAMO ŻABY JEDNA DZIAŁA JUŻ 8msc a DRUGA PADŁA PO 3TYG.ZACZĄŁ SIĘ WYLEWAĆ OLEJ!!! I TE TYPY STWIERDZIŁY ŻE JEST TO MOJA WINA BO PRZECIĄŻYŁEM PODNOŚNIK I USZKODZIŁEM SIŁOWNIK! JAKIM SPOSOBEM??? I NAPRAWA BEDZIE ODPŁATNA 50zł dodam ze płaciłem również wysyłke i imprezA BY mnie kosztowała 70zł a nowy kosztuje 99zł!!!SZKODA ŻE NIE WZIĄŁEM PRZEZ ALLEGRO BO BY DOSTALI ODPOWIEDNI KOMENTARZ
UNIKAJCIE GEKO NA KM ! robiłem troszkie zaopatrzenia do domowego warsztatu i niestety kilka rzeczy kupiłem GEKO , masakra :( lepiej już chińskie klamoty brać
ja kiedys pracowalem w tej firmie geko. nie kupujcie tego g......wna wlasciciel to cwaniak sciaga cale kontenery z chin i wciska ten kit. mowie powaznie te narzedzia nie nadaja sie do zadnych prac.
Geko sciagacz trojramienny. Porazka. Gwint zwykly i do tego ostry. Przy mocniejszym naprezeniu sie zerwal. Dodatkowo blachy mocujace ramiona do czesci z gwintem sa zle owiercone, nierowno, tak ze ciezko zlapac sciagany przedmiot.
Nie kupił bym już Geko nawet za 20zł. Klucze pękają zanim użyjesz siły :) poraszka. Zakupilem na allegro u TAKETOOLS. Po próbie reklamacji dostałem odpowiedz, że reklamować można do 3 miesięcy. NIE marnuj piniedzy na klucze GEKO.
panowie chciałbym kupić elektryczny klucz udarowy do kół samochodowych będzie używany prywatnie. Kto zaproponuje coś odpowiedniego co posłuży przez długie lata
ja kupiłem 3 lata temu zestaw nasadek marki STANLEY, a także kompresor olejowy tejże firmy. Co do wytrzymałości kluczy oraz nasadek jestem zadowolony. Grzechotki mają niewielkie wymiary i są proste w budowie.
Klucze geko to totalna TANDETA. Nasadki są tak cienkie że nawet nie pękają , rozchodzą się. Reklamacja - odmowa.
A firmy Neo albo Dedry próbowaliście? Jakie opinie?
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.