Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Takie oświadczenia podpisuje się w LIDL'u Polska. Jeżeli choć przez chwilę się zawahasz to Cię zwolnią pod byle pretekstem.
Witam, wiosna idzie, coraz cieplej w garażu chciałem zabrać się za renowację 2 motocykli które kupiłem za bezcen. Mechanicznie są sprawne, pora zająć się alu. Mam pytanie co do sprzętu ile wat powinna mieć szlifierka precyzyjna alby poradzić sobie z nalotem na alu, rdzą elementów stalowych oraz resztkami powłoki chromu ?? Widziałem w lidlu. nie mogę znalezc jaką toto ma moc da rade ? czy lepiej kupić coś mocniejszego ? Nie chce rzucać się na wydatki bo nawet nie wiem czy starczy mi czasu/ochoty w dłubanie przy tych maszynach
Witam Panowie czy ktoś miał okazje pracować szlifierką z tarczą parkside? oraz czy ktoś używał ściski stolarskie? czy są warte ceny pozdrawiam
Sciski jedno reczne mam ok 5 lat kupione w LIDLU w Belgi fajna sprawa, lepsze od marketowych plastikow . Naprawde polecam mocne i soliddie wykonane
witajcie.mam wkretarke parkside 18v od 6 lat i daje radekopilem ja kiedys z dodatkowym aku w zestawie od tej pory jade z nia jak z koksem.oby tak dalej.teraz mam wkretak do mniejszych prac i tez daje rade.pozdrawiam...
Witam, długo zajęła mi lektura forum :-) Prośba o opinie na temat młotowiertarki, która dostępna będzie od 4 maja 2012. (strona 24: http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=nhxAih). Jeśli ktoś używa jej niech się wypowie, gdyż muszę kupić młotowiertarkę, a na sprzęt z górnej półki nie mam teraz funduszy. Prośba o opinię, czy wiertło nie "bije" na boki, czy się komuś rozsypał ten sprzęt, czy ktoś rozbierał i patrzył co jest w środku. Tylko proszę niech się wypowiadają Ci co mają ten sprzęt!!!!!!! Zdjęcia możecie przesłać na sgsn.ggsn@gmail.com lub publikować na jakimś www w internecie. Zajmuję się wykańczaniem mieszkań więc nie chcę wtopić kasy w totalny szrot. Może ktoś wie, co było protoplastą to tej młotowiertarki? Wcześniej używałem zielonego bosch-a był nawet ok, wytrzymał mi 3,5 roku. Pozdrawiam, Grzesiek
Mam szlifierkę kątową 230 mm z lidla. Po 4 dniach cięcia betonu rozsypało sie łożysko silnika od strony przekładni, ponieważ paragon zgubiłem nie było szans na reklamację. Kupiłem komplet łożysk firmowych (o ile pamietam japońskie NGK, razem 4 szt.) i od tej pory szlifierka pracuje bez problemu, jedynie irytuje duży luz na przekładni kątowej (taki był od nowości). Jako ciekawostka świadcząca o jakości górne łożysko w przekładni katowej jest igiełkowe, Makita 230 mm którą właśnie naprawiam ma łożysko slizgowe (tuleję z bronzu). Natomiast tarcze do cięcia 230 mm sprzedawane w Lidlu w kompletach to beznadzieja! tylko palą się a nie tną stali.
Namor, kolejna opinia potwierdzająca moją tezę ;-) Przy wyborze narzędzia należy pamiętać, że sam fakt występowania w maszynie łożysk tocznych nie świadczy jeszcze o ich jakości ;-) Warto mieć to na uwadze! ;-)
Zapomniałem dodać, mam dużo ręcznych narzędzi z Lidla. Klucze płasko-oczkowe zestaw do 24, klucze oczkowe, uważam za bardzo dobre, amatorskie naprawy starych aut wytrzymują, nawet z użyciem "przedłużaczy" (rurka 1 m). Dobre dopasowanie do śrub, naprawdę warte swojej ceny. To samo różne szczypce czy też klucz do rur "żabka", demontowałem starą instalację wodną i ogrzewania z epoki Gierka, zardzewiałą, skręcana na pakuły i pokost a czubki zębówy "zabki" nawet się błyszczą, za ta cenę rewelka !
Dzięki za odpowiedź. Analizowałem temat i makitę HP1640 można już kupić za 260 zł, więc nie widzę sensu kupować tego pseudo młotka z lidl-a. Będę jednak obserwował to forum, bo dużo ludzi wypowiada się i zawsze można przecedzić wartościową informację. Co proponuję, kto ma parkside i uważa, że takie świetne są to narzędzia, to niech rozkręci zrobi zdjęcia i załączy na forum. Przecież to nie problem, kilka śrubek i wszystko jasne. Czekam na posty, które wniosą w to forum wartość dodaną, jak uczynił to PanFlex.
niech rozkręci zrobi zdjęcia i załączy na forum. Przecież to nie problem, kilka śrubek i wszystko jasne.
Dokopałem się już wcześniej. O takie właśnie porównania chodzi. Czekam na więcej i mam nadzieję, że ludzie wezmą sobie do serca i nagrają film jak sprzęt działa, czy też zrobią zdjęcia i wrzucą na forum. Tylko tym sposobem możemy sprawdzić co w trawie piszczy.
tez jestem ciekawy jak to dziala :-) bo nie ukrywam zastanawiam sie nad zakupem
Ja zaryzykowałem i kupiłem tą młotowiertarkę PARKSIDE PBH 1100 A1. Jestem zawodowym elektrykiem. Wiercę i kuję s ścianach co tydzień. Mam Makitę i DeWalta i teraz właśnie Parkside. W ciągu nastepnych 2-3 miesięcy będę mógł napisać coś konkretnego. Na razie tyle: - wiertarka Parkside jest cieżka (ale ma 1050 W), do kucia w sufitach jednak będę używać Makitę która jest słabsza (780 W) ale lżejsza - wiertarka Parkside bije wiertłem na strony, włożyłem wiertło pusciłem na obroty i zanim przyłożyłem do ściany już bije. to tyle na sucho, zobaczymy jak się sprawdzi w praktyce.
ciężka ? o_O toż to sam plastik jest. Wydmuszka taka.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.