Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
posiadam parkside 1500w z uszkodzonym uchwytem sds a reszta jest sprawna , proponuję sprzedarz swojego lub odkupienie Twojego jaka jest Twoja decyzja?Ten nick to...
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Wielofunkcyjna wkrętarka 4 w 1 model 275627 lipa taka że aż mnie zatkało : ogólnie jako wkrętarka jak dla mnie ma mało mocy, ale to w końcu 14,4V a nie 18V jako szlifierka oscylacyjna jakoś mnie chyba nic nie zeszlifowało (może to ten papier ścierny słaby tak bardzo, że po przejechaniu po deseczce, już był gładki i nic nie ścierał) Opcja brzeszczota no ok kilka gałązek ściołem, ale bez efektu WoW Najbardziej zawiodła mnie wersja brzeszczota oscylacyjnego gdzie wycięcie kwadracika 3cmX3cm trwało wieki... i to w miekkim materiale (czyli panel scienny z chyba mdfu..) wkrętarka sie rozgrzała tak bardzo, że obydwie części się ze soba zespawały na gorąco (nie da się odblokować wymienialnej końcówki..) tak wiec pierwsza próba domowego działania i poległa tak bardzo że idzie do serwisu.... OOOOOJJJ NIE POLECAM!
Niemcy sa najwiekszym producentem tandety potem usa i chiny.wiec niema co sie sugerowac ze jak germany to jest super.
Tej o którą Ci chodzi akurat nie mam . Mam większą . Taką PSBS 24A1. Akumulator 24v 1500mAh , rękojeść zamknięta , chwyt dwuręczny , niekiepski udar , ( jak na sprzęt z akumulatora ) . System spindel stop , słowem cudeńko . Jeśli utrzymasz w łapach to urywa samowierty do fi 8 . W nastawie do wiercenia oczywiście . Dotąd same zalety . Teraz jedna , jedyna wada . Naładowany wieczorem akumulator , rano nadaje się do ładowania . O robocie nawet nie myśl . Włączaj ładowarkę i bierz się za piwo . Zanim się naładuje zaliczysz ze trzy lub cztery browarki i jest po zajęciach . Akumulatora możesz użyć do wybicia żonie z głowy pomysłów na remonty . A teraz poważnie . Jak firma nie daje drugiego akumulatora w zestawie , to należy jaj wyroby omijać szerokim łukiem . Mam sporo różnego sprzętu tej firmy i wszystko co jest zasilane kablem ze ściany jest godne polecenia i warte każdej wydanej złotówki na kupno . Dwóch rzeczy Parkside musi się jeszcze długo uczyć . Wyrobu akumulatorów , i tarcz tnących . Używając tych ostatnich (mówię tu o dużych średnicach typu 230 mm ) bardzo łatwo zniszczyć obrabiany przedmiot jak i wyrządzić krzywdę sobie , lub osobom postronnym . No i jeszcze te irytujące kable z igelitu . Mała pociecha , że na ogół długie . Ja natychmiast wymieniam na gumę . Na koniec jeszcze jeden duży plus . Parkside daje zawsze regulator obrotów lub system miękkiego startu , dzięki czemu klamot nie wydziera się człowiekowi z rąk . Pozdrawiam , a decyzję każdy musi podjąć sam .
kolega pisze o aku NI-CD a ty piszesz o jonowym skto w godzine go ladujesz to niebo a ziemia te dwa akumulatrory niklowo kadmowy ma pamiec i nie ma mocy pod konec rozladowania litowo jonowe mają max mocy do samego konca i one laduja sie w godzine tamte wiele godzin i nie trzymaja tak pradu dlugo jak Lilion-pozdrawiam co do momentu to 20 Nm to nie zawiele obecnie prawie kazda z nowych ma 30 i wiecej
osobiscie nie kupil bym z tym akumulatorem jezeli juz to litowo jonowe Li-lion duzo wyzszy moment ma moc do konca aku i laduje sie w godzine co do momentu to Li-Lion maja zazwyczaj 30Nm i wiecej
Nie polecam wkrętarki model PSA 12 A1 bateria padła po 2 miesiącach .W serwisie nie podlega gwarancji.Używana kilkanaście razy.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.