Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Sprzęt kiepski serwis jeszcze gorszy. Miałem obcinarka do gałęzi gdy się zepsuła po gwarancji serwis nie posiadał już do niej części. Od roku używam...
Też kupiłem narzędzia tej firmy. Niestety też mam negatywne doświadczenia. Kupiłem obcinarka do gałęzi. Sprzęt zepsuł się po gwarancji, serwis...
Macie do polecenia jakieś zbiorniki na wodę? będę zbierała deszczówkę z dachu 2x4, powinna schodzić na bieżąco, więc nie musi być jakiś duży. miejsce...
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
metabo,makita,dewalt,jestem takim gosciem ,ktory uczepia sie jednej firmy,ktora lepsza
a co dokladnie bedziesz robil? ewentualnie jaki charakter prowadzisz dzialanosc?
wymiana zamkow w drzwiach i prace domowe typu:powieszenie polek,wiesz siedze w Angli i bede palal sie roznymi pracami,zalezalo by mi ma narzedziach akumlatorowych typu wiertarka,wkretarka,pila porostu podstawowe,mam w polsce wszysko black&decker,ale zawiodlem sie,chodzi o wiertarke udarowom 1000 watowom dwubiegowom i na betonie wymiekla wiertlo sie wykrecilo w druga strone,a ja jestem taki lapie sie jednrj firmy,moze to blad.Sorka ze tak puzno pisze ograniczony dostep do netu
jak spaliles 2-biegowke to chyba musisz sie zastanowic nad pnełmatykiem. black i dewalt to ta sama firma. tyle ze dewalt jest marka narzedzi profesionalnych, czyli do ciaglej pracy. jezeli chodzi o anglie, to dewlt jest tam bardzo dobrze znany, a zwlaszcza akumulatorowki. co do ktora lepsza?? ciezko stwierdzic. dewalt to przedewszystkim narzedzia akumultorowe i ukosnice, ale i elektropnelmatyki( nawet dla metabo produkuje duze mloty) i warunki gwarancyjne sa calkiem calkiem. roczna gwarancja i rok bezplatnego serwisowania. no i 30 dni gwarantowanej satyswakcji. co do makity,hmm nic nie mam ale z tego co widzie na sklepach to robi tak jak kiedys bosch. napisz dokladnie jakie naezedzia bys chcial kupic, a ja Ci podsune kilka modeli. moze Ci cos podpasuje. pozdro
dzieki za info.wkretarko wiertarka 18volt chodzi o moc zeby miala (kopyto), wiertarke sds na 220v,pile tarczowom akumlatorowa,to moze wszysko,oczywiscie w granicach rozsadku cenowego,bo ogadalem 36voltowy sprzet i cena zapiera dech w piersiach.a czy warte owagi sa narzedzia hitachi.dzieki
dzieki za info.wkretarko wiertarka 18volt chodzi o moc zeby miala (kopyto), wiertarke sds na 220v,pile tarczowom akumlatorowa,to moze wszysko,oczywiscie w granicach rozsadku cenowego,bo ogadalem 36voltowy sprzet i cena zapiera dech w piersiach.a czy warte owagi sa narzedzia hitachi.dzieki a wracajac do tej dwubiegowki to wiercilem otwory u tesciowej moze to byl problem hahahaha
jezeli chodzi o 36 w litowo-jonowej technologi to dwalta w polsce kupisz za 3.600zl wkretarka 3-bidowa z udarem DC900KL. wersja 18V DC925KB(udar) lub DC920K (ok1800zl)moment obrotowy 56Nm. to powinno starczyc:) pilarki sa dwie DC390KB zcieciem do 55mm i DW934K2(ok 1500zl) z cieciem do 61mm a z elektropneumtykow to D25113, 800W, 3,4J podkuwanie (ok 800zl) ceny w polsce. w angli moze taniej:) co do hitachi to tez marka profesionalna, ale przy zakupie radze sprawdzic wyposazenie. czy ma sprzeglo przeciazeniowe itp. w najtanszych elektopneumatykach nie ma(ok 600zl).jak bede mial cennik dewalta to podam Ci dokladnie ceny modeli pozdro
dzieki serdeczne za porady ,cen nie trzeba bo i tak tu kupie a do kraju raczej nie wroce bo i poco,tu sa straszne promocje,36 voltowe klamoty narazie nie wchodza w gre tylko 18-ki,i jescze jedno szlifierka katowa i oscylacyjna 18 volt zapomnialem dodac .bardzo duze dzieki zawsze sie gubilem w tych wszyskich sprzetach
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.