Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
PKS Brzeg – usługi mechaniczne to pewność, że Twój samochód zostanie naprawiony przez fachowców. Ich zaangażowanie i profesjonalizm są na najwyższym...
Człowieku, ta wypowiedź prywatnej osoby figuruje w przeglądarce jako opinia nt. Yato! To nic, że pod innym pytaniem użytkownika są nasadowe Yato polecane...
poszukuję obudowy do wiertarki udarowej lux model 6021. nie wiem gdzie tego szukać, pomocy
Ja sobie chwalę produkty LUX'a chociaż trzeba uważać na ceny bo potrafią mocno zawyżyć, wg mnie są to narzędzia dla ambitnego majsterkowicza. Pochwalić natomiast muszę serwis. Mam młotowiertarkę LUX'a której używam u siebie na budowie. Sprzęt kupiony w maju 2012 odmówił posłuszeństwa po 10 miesiącach ciężkich prac takich jak np. kucie stopni w schodach betonowych (krzywo wylane). Oddałem go do serwisu w OBI gdzie zostałem poinformowany, ze w ciągu 14 dni otrzymam odpowiedź kiedy będzie naprawiony sprzęt, a okazało się, że po 5 dniach był z powrotem do odebrania! Padła regulacja obrotów i ostro iskrzył na szczotkach. Jak na razie polecam.
Uzywalem Luxa pily spalinowej do drewna.Od nowosci byla zepsuta, brak odpowiednich obrotow(pomimo proby regulacji przez serwis), lejace sie paliwo, slaba moc+dluga chinska prowadnica :(.Pilarka zdych i prych nie wiadomo z jakiego powodu.Od A do Z zostala wyprodukowana w Chinach i dawala mi lekcje pokory i wytrwalosci w robocie(ciezko to g...o odpalic bylo) na szczescie dzis po 1 roku uzytkowania z problemami zdechla na ament. :)
Przede wszystkim to trzeba powiedzieć, że pod logiem Lux Tools wypuszczana jest cała masa produktów. Jedne są przyzwoite inne takie sobie. Trzeba też sobie uświadomić, że te narzędzia kierowane są przede wszystkim do początkujących i średnio-zaawansowanych majsterkowiczów. Profesjonaliści raczej takich nie kupią.
No to byś się zdziwił jak wiele narzędzi profesjonalnych marek Lux Tools ma w swojej ofercie. Między innymi kombinerki i wszelkiej maści szczypce NWS, wkrętaki Felo, ściągacze Jokari czy Knipex'a, miary Komelona. To takie mizerne marki? Dużo znasz lepszych, bardziej profesjonalnych? Osobiście nie jestem jakimś fanem LuxToolsa, mam może z dwa drobiazgi w swojej skrzynce. Ale muszę im oddać, że wśród ich sprzętu z serii Profi mają wiele bardzo wysokiej klasy narzędzi, wszystko zależy od konkretnego modelu.
może najpierw trzeba nauczyć się ciąć
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Szpadel z aluminiowym trzonkiem (styliskiem) złamał się jak kredka. 95 złotych byle czego. Trzonka nie mogę nigdzie znaleźć. Można by było wymienić bo sama łopata wydaje się być bardzo solidna. Jest przynitowana to trzonka o do niego uchwyt. Niestety jak wspomniałem powyżej brak możliwości zakupu.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.