Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Posiadam kosę spalinową eurotec germany gt110 power, jestem z niej zadowolony, mimo iż kupiłem używaną i nie posiadam do niej instrukcji - poszukuję...
Jeśli chodzi o części szukaj na ich stronie, mają całe bazy wraz z schematami https://m2parts.pl/pl/navigation/czesci-zamienne-151.html
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
Na oku mam Jonsered-a 2145 BC. To jest klon Huski 343R. Jest na allegro za kwote 1300zł w stanie bdb. Jak sprzedam FS 100 to wtedy nabędę takową i rozwieje wszystkie wątpliwości :D
korzystam z hus 235r o mocy 1,8 i to mi wystarcza. do miekiej trawy dobra cienka zylka a do haszczy trojzab. nie wiem po co komus az 3-3,5 km mocy? czy chcecie ludzie las karczowac? co do kosy to po 6 latach padl zaplon - 160 a po 8 przekladnia -630zl. prosze sie wiec zastanowic nad zakupem uzywki w wieku ok 7-10lat bo gwarancji nie ma a czesci drogie. kolega magik ma naca ok 1km i jest zachwycony bo ma najlepsza kose na swiecie ale kosi tylko na podworku a ja pole, rowy. a co napiszecie hitachi?
raczej nie powinieneś być rozczarowany to dobre maszyny
Kupie używkę w dobrym stanie wizualnym2-3 letnią, z gwarancją rozruchową za 40% kwoty nowego to myślę że da rade. Nawet jakbym miał za rok lub dwa dołożyć 500-600zł to i tak sie opłaci. Hitachi(tanaka) raczej jest ok, ale moc najmocniejszej tylko 2,4KM, wibracje bardzo małe wytrzymały silnik Mitsubishi, waga 8,6kg. Z Japońców Polecam jeszcze Zenoah, oraz Kawasaki, nie polecam Shindaiwy, Echo też nie. Marcin słyszałesz o kosach Active ?? Podobno są bdb.
jeżeli trafi się husgwarna 343r w dobrej cenie od 1 właściciela to też bierz zawsze łatwiej sprzedać no i obudowy łatwiej kupić i można ocenić ile i w czym chodziła
słyszałem powiem tak na wygląd powinny być nie złe system antyvib chociaż na gumach ale jest moce też różne rura 30 mm . więc już można machać
No właśnie mam na oku Jonsered-a BC 2145, to jest klon 343R, Jeśli sprzedam to FS 100 które mam to kupie tego Jonsereda.
a możecie mi panowie powiedzieć coś o tym sprzęcie - http://www.al-ko.pl/73-454.htm?prod_id=prod_454 ? polecono mi taką kosę na innym forum. mam 12arową działkę, krzywą jak jasna cholera, więc nie mogę kupić zwykłej kosiarki tylko raczej coś takiego... kosi się u mnie raczej okazjonalnie, nie pilnuję by murawa była jak na stadionie piłkarskim ;) sprawdzicie się, myślicie? chcę coś niedrogiego, ale żeby działało przez lata.
mc culloch 407 bt chyba dobrze napisałem w miarę tania ok. 800 zł 2 km prawdziwe serwis husgwarny w tej cenie nic lepszego nie ma
CHyba coś ponad 1000zł. Nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz.
bez przesady,można zależć bo Mcculloch to taki sobie sprzęcik jak na te pieniądze to za drogi i jednak awaryjny
kolego kibic jeżeli mówimy o kosach markowych nie zgłębiając tematu o ich awaryjności to ten model 407 moc cena awaryjność jest bez konkurencyjny i za 1000 zł to dostaniesz najwyżej 1,2 km
Ja też właśnie zakupiłem nową kosę. Zgadnijcie jaką hehe :)
no pochwal się mam nadzieję że dobrze wybrałeś
kordi ja kupiłem DWT sds max za 800 zł drugi rok już śmiga chociaż makita to nie jest
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.