Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
dzień dobry, Chodzi o piłę łańcuchowa Parkside Performance PPKSA40Li (IAN 494217). Gdzie można dostać zdejmowaną część obudowy piły łańcuchowej, tę...
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Co do Zenoah to masz moce, pojemność a z boku "CU.INCH" to jest moc na 100%. Co do Shindaiwy, może faktycznie zmieniły sie normy spalin i teraz ta EC1 ma 2,2KM. A wszystkie modele na Polskę są EC1, wiem bo mam instrukcję zbiorową s Shindaiwy. Co do KBH 48 to jest inny silnik niż ta nowa seria, która faktycznie ma chyba mniejszą moc. Ja wiem że moja ma ok 2,6-2,7KM bo w sumie mam porównanie. A te nowe mają może i mają mniejszą, może ze względu na normy spalin. Na to pytanie cięzko odpowiedzieć. Moc Kawy cieżko znaleść gdziekolwiek na świecie, wszedzie podają tylko pojemność.
Silnik TH i KBH to konstrukcyjnie to samo. Ale te pierwsze są robione w Azji gdzieś tam, a te w czarnych plastikach to oryginał Japonia. Na pilarzu pisałem dokładne porównanie MORI X-800 z KBH, kumpel ma Mori i tak kiedyś Ją przywiózł i sobie porównywaliśmy :D
cu inch to nie moc tylko pojemność w calach sześciennych żeby ułatwić koledze przeliczę mu 3 cu inch (cale sześcienne) na centymetry sześcienne (2.54^3)*3=49.16 cm^3
Nie bede sie kłucił bo sie na tym nie znam. Ale zakładam że masz racje :D
Wpisz sobie derek na niemieckiej stronie mod 530 a zobaczysz że jest i ma 2,2Km
Ale w czym macie problem?? Ma 2,2 tyle jest na stronie Yamabico i tyle. Co prawda widziałem firmy koszące trawy przy drogach, kosiło z 7 gości i wszyscy mieli B530. Podobno dilerzy dają duże rabaty firmom którzy biorą wiecej kos. Ale dla mnie cały czas jest smieszne zamieszanie z tymi kosami. Nawet pisałem Maila do Yamabiko i że w Polsce jest taki problem oczywiscie po angielsku i nie dostałem żadnej odpowiedzi. Ja bym brał Stihla lub Huske, do zastosowań półprofesjonalnych to ewentualnie Zenoah powyżej 2000zł, Oleo Mac Master lub Kawasaki. Ja bym sobie pokosił 343R lub FS450 niestety nie mam u kogo spróbować ;/
do marka możesz podać mi tego linka do niemieckiej strony na której jest shindaiwa B530 czy po prostu kłamiesz??
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Ja nie widziałem tam tego modelu.
Myślę sobie kupić kosę NAC. W Realu jest promocja kosa 1,7 KM za 299 zł. 2 lata gwarancji. Nie jestem tylko pewny czy to, że można ja składać na dwie części po około 1 m każda to dobre rozwiązanie. Łączenie jest w połowie "rury". Myślicie, że bardzo głupio zrobię kupują to ustrojstwo. ??
Myślę że bardzo źle zrobisz. Podobno te NAC-i z marketów mają chińskie gaźniki, w przeciwieństwie do tych sprzedawanych w sklepach z pilarkami i kosiarkami. w których jest WALBRO. Możliwe że po zakupie mogą być problemy z regulacją, na pewno takie ustrojstwo dużo pali. Mozesz zaryzykować bo to nie są duże pieniadze, ale Ja bym tego nie robił.
Podziele się opinią sam nie kupiłem ale ojcieć któregoś dnia kupił sobie nac kose moja opinia widząc jak nią robi co sezon kośi trwę wokół oczka oczko nie małe jakiś ar ani razu w naprawie i tym podonych żeczy powiem szczeże że odradzałem sam mu i spodziewałęm się że sypnie się moment ale chodzi mu już będzie teraz 4 sezon fakt uzywa to amatorsko nie katuje .ale niejest tak żle cena do jakości myśle że jest dobra
do marka możesz podać mi tego linka do niemieckiej strony na której jest shindaiwa B530 czy po prostu kłamiesz?? [ Tu masz link do strony http://www.yamabiko-corp.co.jp/shindaiwa-global/?p=2639
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.