Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Witam Od jakiegoś czasu rozpocząłem sprzedaż narzędzi oraz akcesorii do domu i ogrodu Na sklepie https://narzedzia.pl/ możecie znaleźć spory wybór...
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Witam. Nawet najtańsza markowa pilarka będzie dobra. Ważne, żeby był dostęp do serwisu i części zamiennych. Kurs obsługi pilarki też jest potrzebny,...
Ostrzegam przed kupowaniem kosiarek z MTD Poland, ponieważ w przypadku uszkodzenia jest duzy problem z wyegzekwowaniem gwarancji.
Sliczne dzięki Kasiu za info. Jak to fajnie wiedzieć coś wcaześniej. :):)
potwierdzam. mam problem.
Na czym polegają te problemy z naprawami gwarancyjnymi i w jakim mieście mają miejsce?
potwierdzam są z nimi problemy i to nie tylko a kosiarkami ale i z areatorami i wertykulatorami
i ja tak słyszałem .
jestem od dwóch dni nieszczęśliwym posiadaczem kosiarki fmy.mtd sp 48 hwc.Z deklarowanych 4 koni mech. otrzymałem 4 chabety padające na pysk przy byle większej kępce trawy.Kosiarka wspaniale prezentująca się na sklepowej pułce okazała się wielkim niewypałem.Postanowiłem odwiedzić serwis ale po przeczytaniu opinji zamieszczonych na tym forum chyba raczej podziękuję za ten w sumie dość kosztowny bubel.Jeśli ktoś z czytelników mojej opinji jest w posiadaniu takiego sprzętu i ma o nim wręcz odmienne zdanie proszę o pomoc w wyjaśnieniu mojego problemu
posiadam kosiarkę MTD 3km ale wąską dzięki temu nawet z obrotó nie schodzi. Zaznaczyłem że wąska bo widziałem taki silnik montowany na szerszej kosiarce. Kupiona w Tesco za 468zł promocja do 18.lipca
Ja również ostrzegam! MTD POLAND to firma kant! Po jednym sezonie koszenia wysiadł silnik i nie można doprosić się naprawy. Kosiarka ma gwarancji 2 lata. Zbywają człowieka jak mogą. A na swojej stronie internetowej "złote góry obiecują".
Witam jezli chodzi o kosaiarki MTD nie mozna wszytskiego rozpatrywac w ten sam sposob. mam kosiarke mtd na silniku hondy i jestem bardzo z niej zadowolony a to dlatego ze nie kupilem maszyny na chinskim silniku tylko na markowym. Jezeli sie wystrzegac to wlasnie chinskich silnikow i kupowania w marketach, pozdrawiam
Przeczytałem te kilka postów i śmiac mi sie chce, wszyscy najeżdzacie na MTD , a nikt z Was nie przedstawił choć jednego rozsądnego argumentu potwierdzającego jakość tych maszyn. Jeszcze nie słyszałem takich rzeczy żeby "prawidłowo eksplatowany" silnik po sezonie wysiadł. Z doświadczenia wiem że 95% wszystkich uszkodzeń jest powstałych z niewłaściwej obsługi sprzetu, i niedostosowania jego do ilości wykonywanej pracy (za duże powierzchnie) Przed zakupem proponuję najpierw dopytac sie czy dany model będzie odpowiedni do Waszych oczekiwań w autoryzowanym punkcie sprzedaży
Witam wszystkich. Muszę wam powiedzieć że faktycznie to co piszecie jest śmieszne. Od kilku lat używam kosiarek tylko MTD. Każda firma ma jakieś wady prawda? Ja mieszkam w takim miejscu że w okolicy mam cztery serwisy MTD i jeśli w jednym nie chcą mi naprawić jakiejś usterki jadę do następnego. Do tej pory nie miałem większych kłopotów z produktami tej firmy. Niedawno kupiłem sobie kosiarkę spalinową BBM 46 R-OHV za 799,00zł. i jest to jak dotąd najlepszy mój zakup. I pamiętajcie że to punkty sprzedaży prowadzą naprawy więc jeśli serwisant jest do dupy to za chiny ludowe nie naprawi wam kosiarki. Pozdrawiam i życzę udanego sezonu.
Piszesz,że od kilku lat używasz kosiarek MTD,(rozumiem, że posiadasz którąś z koleji), a jeśli coś nawali to jeśli nie w jednym to drugim serwisie naprawisz. No cóź, ja 11 rok używam najzwyklejszej kosiarki z makro i o serwis jeszcze nie miałem potrzeby pytać. Oczywiście obsługi wykonuję co roku osobiście. Pozdrawiam.
Przeczytałem te kilka postów i śmiac mi sie chce, wszyscy najeżdzacie na MTD , a nikt z Was nie przedstawił choć jednego rozsądnego argumentu potwierdzającego jakość tych maszyn. Jeszcze nie słyszałem takich rzeczy żeby prawidłowo eksplatowany silnik po sezonie wysiadł. Z doświadczenia wiem że 95% wszystkich uszkodzeń jest powstałych z niewłaściwej obsługi sprzetu, i niedostosowania jego do ilości wykonywanej pracy (za duże powierzchnie) Przed zakupem proponuję najpierw dopytac sie czy dany model będzie odpowiedni do Waszych oczekiwań w autoryzowanym punkcie sprzedaży proszę bardzo w autoryzowanym serwisie dowiedziałem się że brak jest części zamiennych i lepiej kupić nową --- czy coś jeszcze można dodać?--- nie chciałem egzekwować gwarancji tylko dokupić uszkodzoną część
Widocznie trafił pan na moment kiedy rzeczywiście mogło części brakować (w sezonie jest ogromne spiętrzenie zamówień i wtedy wszyscy na raz wszystkiego potrzebuja. To że sprzedawca lub serwis powiedział że części nie ma to poprostu poszedł sobie na łatwiznę i Pana olał bo rzeczywiście łatwiej kupić nową kosiarkę jak naprawiać starą po co sobie brudzić ręce. Muscie Państwo zrozumieć biznes kosiarkowy - to typowy przykład sezonówki która trwa od kwietnia do lipca a potem zapominamy o swojej kosiarce aż do następnego sezonu ale wtedy najczęściej wymaga ona naprawy . A jakby tak oddać kosiarkę do naprawy np w listopadzie albo w lutym zapewniam was że każdy serwis naprawi ją szybko i bez nerwów Proszę o troszkę zrozumienia tej branży
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.