Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
http://www.alibaba.com/product-gs/238092968/47CC_BRUSH_CUTTER_HR_BC470_.html http://www.alibaba.com/product-gs/238083229/42_7CC_BRUSH_CUTTER_HR_BC415_.html tutaj macie te "potezne maszyny", dotyczy to praktycznie wszystkich urzadzen tej firmy..... Pomp, kos, wertykulatorow, kosiarek itd... Te "moce" nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia, niestety...
http://au.alibaba.com/product/316493457-scarifier.html http://www.alibaba.com/product-gs/243265520/lawn_raker.html wertykulator aerator na allegro, w sklepach internetowych 1800 W , 2000 W :-)
kosiarka elektryczna 2000 W he, he http://www.chinafactorypro.com/product/product_detail.asp?id=14906 ciekawe jak dlugo bedzie sie to jeszcze im udawac?
> nie warto przepłacać za jakieś firmówki produkowane i tak w CHRL a na własny użytek spokojnie wystarczy. Tylko na jak długo.
dziś kosiłem powermatem 4,9 koni idzie jak brzytwa ,trawa to podniesie sie ale chyba za miesiac-polecam
Jak będzie susza to wcale nie będziesz musiał kosić. Po paru miesiącach usłyszysz jak pierscienie dzwonią.
Czy ktos mógł by mi doradzić czy to jest normalne ze na skoszenie 5 arów zużywam 3 szpule żyłki.Jaka może być z tego przyczyna.
Czyli warto kupić kose powermat czy lepiej sobie dać spokój?? Rozmyślam nad 4.9KM. Wytrzyma to przy częstym użytkowaniu?? a jak z serwisem po gwarancji??
Dobry sprzęt mam piłę i zarobiła na siebie juz 10razy a cena smieszna polecam
co to jest??? dziadostwo!!! Rozrusznik siadł przy drugim koszeniu, mało tego rozrusznik wyłączony jest z gwarancji ponieważ często się psuły. Szkoda tylko pieniędzy na to!!!!!!!!!!!!
Panowie wczoraj zakupiłem tą kose spalinową i musze powiedzieć że wciągu 15 minut połamały mi się 3 3 kasetki (czy jak tam to się nazywa ) z żyłką a więc totalne gu.....
Witam Równiez dokonałem zkupu Kosy spalinowej HR-BC415 4,7KM firmy Powermat i w ciagu 15 minut uszkodzeniu uległy wszystki trzy głowice z żyłką, od samego początku problem z uruchomieniem silnika. Na pewno już nie dokonam zakupu sprzętu w/w firmy!!!
dziwne to wszystko, ja mam euroteca kupilem go ok 3 lata temu za 299zl z dzielonym walem i nic jej sie nie dzieje, nawet jej nie docieralem tylko odrazu w najwieksza trawe poszedlem, fakt ze jest trosze za slaba ale za to bezawaryjna;), kosze srednio co 2 tyg powierzchnie okolo 15 arow i daje rade.
kolego nie kasetka tylko głowica jeśli je uszkodziłeś to tylko z twojej winny jeśli wcześniej nie używałeś takiego sprzętu to popytaj tych którzy to już robili i gwarantuje ci każdy co się uczy rozwala głowice apropo zawsze patrz jak nisko trzymasz głowicę nie śmiesz jeżdzić nią po ziemi tylko około 3 do 4 cm nad ziemią i PATRZ gdzie kosisz uderzenie w kamień i stwardniałą ziemię rozwali ci głowicę niestety nauka kosztuje ja zajmuję się tym zawodowo teraz na mojej kosie głowica jest już 4 lata i dalej śmiga tylko jest już zrysowana i tyle
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.