Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Wysyłam właśnie pytania do różnych firm. Może mi coś poradzą.
Ja kupiłem rok temu kocioł do palenia miałem od Biadały. Rozmiarowo jest dość zwarty, a obsługa rzeczywiście jest minimalna.
Skontaktowałem się też z nimi. Dobra cena. Jeszcze się zastanawiam
Ja mam od nich piec. Całkiem spoko jest
U nas to tylko kotły z Piecbudu jakbyś po domach pochodził bo lokalnie mamy ich pod nosem:) Ale kociołki dobre mają, nie znam nikogo kto by jakoś mocno narzekał , a niektórzy to mają takie "dziadki" że chyba początki firmy pamiętają.
Szukam kotła do starego domu. Cegła, bez izolacji (tylko nowe okna). Powierzchnia ok 90m2. Z braku miejsca w kotłowni nie mogę sobie pozwolić na podajnik. Czy jest jakieś rozwiązanie, przy którym nie będę musiał co 2 godziny dokładać do pieca? Nie wiem czy cos pomogę bo nie za dużo o kotłowni napisałeś tyle że mała Żadnego z podajnikiem na pewniaka nie zmieścisz? Zerknij na firmy co robia piece pod klienta moze uda sie jakoś tak skonfigurować że jakoś ci wejdzie, polecam firme Witkowski , dla nich to nie problem. Albo wybierz zasypowy całodobowy , od rozpalenia bezobsługowo działa Ci 24 h Zadzwon do firmy Witkowski z Tomic,
Szukam kotła do starego domu. Cegła, bez izolacji (tylko nowe okna). Powierzchnia ok 90m2. Z braku miejsca w kotłowni nie mogę sobie pozwolić na podajnik. Czy jest jakieś rozwiązanie, przy którym nie będę musiał co 2 godziny dokładać do pieca?
Ty kolego to znajdź sobie dobrego instalatora i jego zapytaj o odpowiedni kocioł, tylko nie takiego co Ci powie za zrobienie kotłowni 300zł. On na pewno dobierze Ci odpowiedni kocioł a nie pytaj laików na forum ,,dobry kocioł" to pojęcie względne najlepszy kocioł można zajechać w 2 lata a najgorszy nawet może służyć min 5-6 wszystko zależy od użytkowania i instalacji
ktoś wyżej wpisał, ze kotła szukał na allegro - moim zdaniem nie jest to najlepszy pomysł, to już lepiej połazić po producentach, oglądac katalogi itd mi znajomy polecił Kołton - zależało mi na kotle na pellet, ale jeszcze się rozglądam i porównuje parametry, z tym, ze niewtety nie wszyscy producencji mają na stronach pelen opis specyfike itd.
a może ktoś użytkuje kocioł z Piecbudu? ich siedzibę mam parę kilometrów od domu, więc spokojnie mógłbym podjechać, niestety nie znam nikogo kto miałby ich kocioł. warto?
ja mam kociołek od tego producenta 2 rok i wszystko gra. mam model KJ MP2, podobno miał sobie lepiej radzić z gorszym opałem, i faktycznie w praktyce tak jest, chociaż na początku nie chciało mi się w to wierzyć. naprawdę sobie chwalę ten kocioł, bo raz, że jest z podajnikiem, więc minimum czasu zajmuje, a po drugi ma wysoką sprawność i jak na razie żadnych awarii.
Co myślicie o zrobieniu ze śmieciucha kotła automatycznego? Słyszałem że się da - pytanie kto to zrobi?
Polecam piece firmy Bat-Gaz - są solidne, firma montuje piecie. poza tym świetnie doradzają w doborze pieca
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.