Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
BGS technic 2243, BGS technic 2292, KS Tools 917.0779 używa ktoś?
Dokładnie, ja w "domowym warsztaciku mam narzędzia za około 40tys,dobre narzędzia dają radość z zepsutego samochodu:) mam głównie FACOM'a i chyba najlepiej mi się spisuje. Kilka Skrzynek BETA, klucze dynamo SAM (francja) trochę badziewia z wurth(ogólnie dobry, ale w sklepie kosztuje 4x więcej niż oryginalny dostawca
na początek nie polecałbym kupowania narzędzi u ruskich i bułgsrów na bazarze, bo kiedyś kupiłem dużego francuja i podczas próby odkręcania pewnego elementu pękł na pół. nie mam pojęcia z jakiego stopu ten wynalazek był, ale conajwyżej mógłby służyć jako straszak na włamywacza. polak mądry po szkodzie. od tego momentu wolę wydać kilka złotych więcej i coś naprawdę mieć przyzwoitego do wszelkich napraw. żona kupiła mi niedawno zestaw kluczy od Uniora i teraz poddaję je testom wytrzymałościowym i puki co wyglądają nie źle:). patrzcie na renomę firmy, a nie żeby najtaniej, bo nie warto.
Wydaje mi się, że całkiem dobrym wyborem będą klucze Unior. Sprawdzają się one idealnie w każdych warunkach pracy, dlatego warto będzie w nie zainwestować.
z tymi zębami to mnie się wydaje że im mniej to mocniejsze 48 zęby są grube i bardziej wytrzymalsze niż 72 tylko 72 są lepsze w pracy ciężko dostępne miejsca lepiej 72
Ja w swoim garażu mam klucze paru różnych marek i tak jak ktoś wspominał nie warto patrzeć na cenę bo można się naciąc i to nieźle, ja stawiam przede wszystkim na takie firmy jak Neo, Unior oraz KS Tools z jakością bywa różnie tak naprawdę, ale to jak wszędzie, czasem trafimy na coś lepszego a czasem na coś gorszego. Chociaż w ostatnio z toolsem dałem sobie spokój tak naprawdę.
Nie rozumiem tego zachwytu Uniorem, klucze jak klucze, fakt mam ich kilka ,ale z innych firm też mam i nie widzę jakiejś wielkiej różnicy poza ceną oczywiście.
Witam, potrzebuję zestawu kluczy który długo mi posłuży.. Cena max ok 400 zł. Zastanawiam się nad: HONITON H-4056 COVAL YN-108-01 JONNESWAY S04H52494S Gedore-red R46003094 Może coś innego moglibyście zaproponować w tej kwocie ? Pozdrawiam.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.