Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Hej ekipo! Mam pytanie do wszystkich, którzy spędzają czas w warsztacie: czy Wasze narzędzia też czasem "znikają" w skrzynkach i szafkach?...
Cześć szukam w miarę taniego kompresora do sporadycznego użytkowania w garażu mianowicie głownie będę używał go do Pompowania kół Samochód/Rower i...
Witam Od jakiegoś czasu rozpocząłem sprzedaż narzędzi oraz akcesorii do domu i ogrodu Na sklepie https://narzedzia.pl/ możecie znaleźć spory wybór...
Może ktoś mi wyjaśni pewną tajemnicę. Kupiłem "mini pilarkę tarczową" w Action Chciałem zamontować tarczę. Czytam dokładnie instrukcję w...
CAS 12P. Bateria 12 do tego to straszny chłam. Pierwsza działała jakieś 3 mieś. Druga po reklamacji jakieś pół roku (używana sporadycznie). teraz leży...
Kupiłem srebną wyrzynarke Kinzo po 2 tygodniach lekkiej pracy zaczeła tak piszczeć że nie da dało się wytrzymać poszła na gwarancji , po 3 tygodniach dali mi nową która tak samo zaczeła piszczeć jak tamta i dodatkow wyrobił się uchwyt na brzeszczoty - tak więc do wywalenia . Jak za tą cene , sprzęt wyjątkowo do d.... Nie kupujcie tego- straszny szajs.
Mam młot udarowy kinzo - kupilem go jakies 3 lata temu - to chyba najlepszy stosunek ceny do jakosci - smiga i nie mam z nim zadnych problemow. Po tym mlocie kupilem szlifierke stolowa - dziala ok, ale troche slaby silnik. Pozniej kupilem szlifierke oscylacyjna - po kilku dniach zasyfil sie wlacznik i nie mozna bylo jej wylaczyc.
kupilam agregat i nie mozemy go uruchomic
Też właśnie kupiłem agregat prądotwórczy Kinzo 48P7400 tylko nie mogę go uruchomić. czy udalo ci sie go wkoncu uruchomic jak tak to podaj ten sposob
Właśnie kupiłem agregat prądotwórczy za 699pln Kinzo. Wygląda solidnie. Odpala bez zarzutu. Mam nadzieję, że nie wyrzuciłem pieniędzy w błoto. Witam, jak sprawuje się ten agregat? Pytam, bo też zastanawiam się nad jego kupnem. Jak można go max obciązyć, czy silnik 2 kW uciągnie (mając na uwadze większy prad rozruchowy)? jak go odpaliles pierwszy raz
ten generator ma elektryczny czujnik oleju jeśli go jest za mało czujnik ten odcina zapłon dlatego nie możecie odpalić nowego gdyż nie są one fabrycznie zalewane olejem Odepnij przewód od czujnika a generator odpali prawie na pewno!
potrzebuję również namiary na ten serwis, jeżeli mogę prosić to będę wdzięczny
ELIZóWKA (KOłO LUBLINA) 99B TELEFON 515158995
ELIZóWKA (KOłO LUBLINA) 99B TELEFON 515158995 mam pytanie chcemy kupic taki agregat czy to jest dwu czy czterosow
48P7400-TO CZTEROSUW MAMY TEż DWUSUW NP 31L801
48P7400-TO CZTEROSUW MAMY TEż DWUSUW NP 31L801 witam mam pytanie co jest przyczyna przerywania akregatu kiedyy sie wylaczy nie mozna go uruchomic po wykreceniu swiecy i ponownym wkreceniu da sie uruchomic
zalewanie świecy- przyczyn tego może być wiele np złe ustawienie gażnika(zbyt bogata mięszanka paliwopowietrzna) możesz próbować wyregulować albo podczas uruchamiania nie używaj ssania tylko zablokuj cięgno od gazu na max gazie i pal dopiero wtedy.
zalewanie świecy- przyczyn tego może być wiele np złe ustawienie gażnika(zbyt bogata mięszanka paliwopowietrzna) możesz próbować wyregulować albo podczas uruchamiania nie używaj ssania tylko zablokuj cięgno od gazu na max gazie i pal dopiero wtedy. witam jest to czterosuw w czasie pracy przerywa po wyciagnieciu gabki z filtra powietrza byla ona tlusta jak by z oleju
Jeśli rzuca olejem na filtr powietrza może oznaczać to że na tłokach już są bardzo nędzne pierścienie a ile ma ten agregat?
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.