Nasza strona do poprawnego działania wymaga włączonej obsługi JavaScript. Bez włączonego JavaScriptu nie można korzystać w pełni możliwości sklepu.
Kiedyś bym polecił ale to co teraz jest w castorama to tragedia nie wytrzymuje nawet pol roku trzyletnia wiertarka lepiej działa niż dwumiesięczną a...
Nie naciągaj na olej firmowy. Znam lepszej jakości olej do H i tańszy - ważne aby parametry były a nie dochód H tylko sie liczył
To są narzędzia jednorazowe po gwarancji można wyrzucić na śmietnik
To jest nauczka, by nie kupować badziewia. Tez mam taki kłopot to są narzędzia jednorazowe Pisałem do Niemiec odpisali mi bym kontaktował sie z OBI a OBI...
Firma solidna i prządna. Ze sprzętu, zadowolony i serwis w porządku a myślałem że się wpakowałem w jakieś badziewie.
Witam, chciałbym trochę zmodernizować narzędzia do pracy i zastanawiam się, jaką firmę wybrać. Potrzebne mi są nowe nożyce do cięcia blachy. Oczywiście w grę wchodzą tylko elektronarzędzia. Macie jakieś wypróbowane modele określonych firm? Przedstawicielom dziękuję, zależy mi na opiniach z życia wziętych :)
Polecam strony www.festool.pl oraz www.protool.pl; (Znajomy jest dealerem w niemczech: festool_de@gmail.com) Sprawdź czy coś będzie tobie odpowiadać. (Ja mam z Festoola KAPEX i tne plastiki, aluminium itp. ale przyznam że twardszych materiałów nie ciołem) To przede wszystkim narzędzia dla Cieśli, Stolarzy, Lakierników itp. Pozdrawiam
Tak jak pisałeś - są to narzędzia dla trochę innej grupy użytkowników. Ja potrzebuję elektronarzędzi do cięcia blachy i to takiej powyżej 3mm. Mimo tego dzięki za info. Zapoznam się z obiema stronkami, bo może przy okazji wyszukam coś interesującego :) Pozdrawiam
Jaką kwotę możesz na to przeznaczyć? Bo możesz polecieć standardem (Makita, niebieski Bosch), albo kupić coś droższego ale np. jakościowo lepsze i ekonomiczne, o lepszych parametrach.
Jeśli będą to naprawdę dobre narzędzia (liczy się jakość i to, żeby koszty eksploatacji nie były z kosmosu) to mogę dać nawet dwa razy więcej niż za produkty wszędzie reklamowane.
no to zerknij sobie na: www.limtech.pl i tam się zorientuj, czy coś dla siebie znajdziesz. Nazwa producenta mało znana, narzędzia z wyższej półki, ale czasami warto zainwestować więcej, żeby też więcej z tego mieć.
zobacze co mają ciekawego na stronie. dzięki. Ktoś coś jeszcze poleci?
Witaj, Sprawdź tą ofertę >> Najpopularniejsze nożyce do cięcia blachy
Dzięki za nowy pomysł. W zeszłym roku niestety zabrakło już budżetu na zakup sprzętu, dlatego ponownie rozglądam się za nożycami. Tak jak pisałem, potrzebuję czegoś powyżej 3mm. Ostatnio trafiają mi się klienci z blachą powyżej 4,5 mm. Ponieważ nie mam takiego sprzętu no to musiałem im odmawiać. Pierwsza inwestycja w tym roku to właśnie takie nożyce, żebym nie traci kolejnych zleceń. Ze wszystkich proponowanych na ostatniej stronce to chyba najlepiej wychodzi niebieski Bosch (podejdzie pod blachę do 3,5 mm), ale nie rozwiązuje do końca sprawy. Na tej drugiej stronce są takie modele do cięcia blach nawet i 7 mm. Zastanawiam się tylko, czy ktoś ich używał i może coś więcej powiedzieć, bo tanie nie są, a kota w worku wolę nie kupować...
Witam Z pełną odpowiedzialnoscią moge polecic nożyce do cięcia blach szwajcarskiej firmy Trumpf. Może nie najtańsze, ale są poprostu świetne. Trwałość,ergonomia, moc - to główne atuty tych urządzeń, a znam to z praktyki. Polecam.
http://zaginarki.net/ narzędzia do blach - serdecznie polecam!
Mam takie nożyce . Na sprzęt nie mogę narzekać, jest bardzo wytrzymały, moc w zupełności wystarczająca. Na sprzęcie celmy nie można się przejechać.
I co, ciąłeś tą Celmą blachy powyżej 3mm o jakich mowa w wątku? Czy tak tylko chciałeś sobie pospamować?
Post został usunięty w związku z naruszeniem regulaminu forum.
Korzystamy z plików cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Zgadzając się na wszystkie pliki cookies pozwolisz nam na dopasowanie treści do Twoich potrzeb podczas dokonywania zakupów na podstawie Twoich preferencji. W zakładce „Ustawienia” możesz dobrowolnie zdecydować, na który typ plików cookies chciałbyś zezwolić. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając opcję „Ustawienia” w Polityce Cookies.
Poniżej możesz sprawdzić, jakie dane zbieramy w ciasteczkach i po co je zbieramy. Nie na wszystkie musisz się zgodzić.
Są niezbędne, by nasza strona działała prawidłowo, dlatego nie możesz z nich zrezygnować. Są wykorzystywane przez podstawowe funkcję strony.
Ciasteczka, które pozwalają na przesyłanie anonimowych danych o zachowaniu użytkowników na stronie. Dzięki temu możemy ulepszać naszą stronę, aby była łatwiejsza w obsłudze.
Ciasteczka, które przechowują informacje o Twoich wybranych ustawieniach i danych dotyczących personalizacji np. rozmiar opony.
Sprawdzamy co przeglądasz i kupujesz na naszej stronie, aby lepiej dopasować do Ciebie reklamy. Dzięki temu możesz zobaczyć te reklamy, które mogą Ci się przydać i być dla Ciebie interesujące.
Możesz zostawić pytanie na czacie, odpowiemy w najbliższym czasie. Nie zapomnij podać swojego adresu email lub telefonu.